Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris is weer open met vernieuwde attracties en speciaal entertainment
Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris is weer open met vernieuwde attracties en speciaal entertainment
15/06/2021

Disneyland Paris is weer open met vernieuwde attracties en speciaal entertainment

Na 230 dagen gesloten te zijn geweest, opent Disneyland Paris op 17 juni 2021 einderlijk weer haar deuren. Tijdens de sluiting zijn heel wat attracties gerenoveerd met daarnaast de oplevering van een nieuwe Cars attractie en een interactieve show in het Walt Disney Studios Park. Wij nemen jullie mee terug naar de magie!


Opening Disneyland Paris

Alvorens het resort op 17 juni 2021 officieel opent voor alle bezoekers, krijgen jaarkaarthouders op 15 & 16 juni 2021 de unieke kans om de parken als eerste te beleven tijdens de soft openings. Beide parken liggen er fantastisch bij waarbij veel onderhoud en renovaties gepleegd konden worden zonder rekening te hoeven houden met bezoekers. Hierdoor kon er flink tempo worden gemaakt en zijn diverse attracties zo goed als nieuw.

We beginnen in Fantasia Gardens met de prachtige tuinen waar tevens de vloeren rondom de controlepunten voor bagage deels zijn vernieuwd. Disney is momenteel bezig met de herinrichting van dit gebied waar straks nieuwe permanenten controlepunten worden gebouwd.

Net als de toegangspoortjes bij het Walt Disney Studios Park, zijn de poortjes bij het Disneyland Park eveneens compleet vernieuwd met nieuwe high-tech varianten, inclusief 3 doorzichtige poortjes per doorgang en digitale scanners waarmee je via je smartphone of Magic Pass naar binnen kunt.

Main Street Station van de Disneyland Railroad is versierd met speciale decoratie om de opening te vieren, waarbij de Disney figuren dagelijks aan de zijde van Town Square te zien zijn voor de 'Good Morning' en 'Kiss Goodnight' happenings op het nieuwe nummer 'Brand New Day'.

Main Street, U.S.A. is versierd met de bekende Swing into Spring decoratie zoals het grote hart op Town Square, de banners aan de lantaarnpalen en de Disney figuren in de vorm van grote bloemstukken op Central Plaza.

Het informatiebord op Central Plaza is vernieuwd en bestaat, net als het bord in het Walt Disney Studios Park, nu uit drie digitale schermen waar de wachttijden voor attracties en starttijden voor shows worden vermeld.

Vanuit Main Street is de renovatie van het kasteel goed te zien met prachtige gethematiseerde doeken om de werkzaamheden te verhullen. De eerste stijgers zijn alweer verwijderd en laten diverse nieuwe torentjes zien. De onderhoudswerkzaamheden zullen in het najaar worden afgerond. Aan de achterzijde is een nieuwe 'Instagram Wall' gemaakt van Sleeping Beauty.

Diverse attracties in beide parken zijn gerenoveerd waarbij met name de gevel van Crush's Coaster en Buzz Lightyear Laser Blast eruit springt. Deze populaire Toy Story attractie is in 1,5 jaar tijd compleet vernieuwd met nieuwe LED verlichting, volledig vernieuwd decor, herstelde effecten tijdens de rit en een nieuw targetting systeem.

In het Walt Disney Studios Park is tevens de nieuwe Cars Road Trip attractie geopend. Deze nieuwe versie van de orriginele Studio Tram Tour heeft een Cars thema gekregen met nieuwe scenes en een nieuwe ingang achter Toy Story Playland.

Uiteraard mogen de Disney figuren niet ontbreken. Op maar liefst 15 'Selfie Spot' locaties in beide parken zijn meer dan 60 Disney figuren te ontmoeten, waarbij enkele karakters unieke outfits dragen, zoals Mickey, Minnie, Knabbel & Babbel.

Naast de ontmoetingen met Disney figuren, zijn er ook korte parades te zien in beide parken, zoals de Disney Character Express, de Tricycles, de Princess Cavalcade en korte versies van Disney's Stars 'n' Cars.

Foto's: DLP Report, ED92, InsideDlpCastle, DisneyGoofballs


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen