Disneyland Paris is weer open met vernieuwde attracties en speciaal entertainment
15/06/2021
Disneyland Paris is weer open met vernieuwde attracties en speciaal entertainment

Na 230 dagen gesloten te zijn geweest, opent Disneyland Paris op 17 juni 2021 einderlijk weer haar deuren. Tijdens de sluiting zijn heel wat attracties gerenoveerd met daarnaast de oplevering van een nieuwe Cars attractie en een interactieve show in het Walt Disney Studios Park. Wij nemen jullie mee terug naar de magie!


Opening Disneyland Paris

Alvorens het resort op 17 juni 2021 officieel opent voor alle bezoekers, krijgen jaarkaarthouders op 15 & 16 juni 2021 de unieke kans om de parken als eerste te beleven tijdens de soft openings. Beide parken liggen er fantastisch bij waarbij veel onderhoud en renovaties gepleegd konden worden zonder rekening te hoeven houden met bezoekers. Hierdoor kon er flink tempo worden gemaakt en zijn diverse attracties zo goed als nieuw.

We beginnen in Fantasia Gardens met de prachtige tuinen waar tevens de vloeren rondom de controlepunten voor bagage deels zijn vernieuwd. Disney is momenteel bezig met de herinrichting van dit gebied waar straks nieuwe permanenten controlepunten worden gebouwd.

Net als de toegangspoortjes bij het Walt Disney Studios Park, zijn de poortjes bij het Disneyland Park eveneens compleet vernieuwd met nieuwe high-tech varianten, inclusief 3 doorzichtige poortjes per doorgang en digitale scanners waarmee je via je smartphone of Magic Pass naar binnen kunt.

Main Street Station van de Disneyland Railroad is versierd met speciale decoratie om de opening te vieren, waarbij de Disney figuren dagelijks aan de zijde van Town Square te zien zijn voor de 'Good Morning' en 'Kiss Goodnight' happenings op het nieuwe nummer 'Brand New Day'.

Main Street, U.S.A. is versierd met de bekende Swing into Spring decoratie zoals het grote hart op Town Square, de banners aan de lantaarnpalen en de Disney figuren in de vorm van grote bloemstukken op Central Plaza.

Het informatiebord op Central Plaza is vernieuwd en bestaat, net als het bord in het Walt Disney Studios Park, nu uit drie digitale schermen waar de wachttijden voor attracties en starttijden voor shows worden vermeld.

Vanuit Main Street is de renovatie van het kasteel goed te zien met prachtige gethematiseerde doeken om de werkzaamheden te verhullen. De eerste stijgers zijn alweer verwijderd en laten diverse nieuwe torentjes zien. De onderhoudswerkzaamheden zullen in het najaar worden afgerond. Aan de achterzijde is een nieuwe 'Instagram Wall' gemaakt van Sleeping Beauty.

Diverse attracties in beide parken zijn gerenoveerd waarbij met name de gevel van Crush's Coaster en Buzz Lightyear Laser Blast eruit springt. Deze populaire Toy Story attractie is in 1,5 jaar tijd compleet vernieuwd met nieuwe LED verlichting, volledig vernieuwd decor, herstelde effecten tijdens de rit en een nieuw targetting systeem.

In het Walt Disney Studios Park is tevens de nieuwe Cars Road Trip attractie geopend. Deze nieuwe versie van de orriginele Studio Tram Tour heeft een Cars thema gekregen met nieuwe scenes en een nieuwe ingang achter Toy Story Playland.

Uiteraard mogen de Disney figuren niet ontbreken. Op maar liefst 15 'Selfie Spot' locaties in beide parken zijn meer dan 60 Disney figuren te ontmoeten, waarbij enkele karakters unieke outfits dragen, zoals Mickey, Minnie, Knabbel & Babbel.

Naast de ontmoetingen met Disney figuren, zijn er ook korte parades te zien in beide parken, zoals de Disney Character Express, de Tricycles, de Princess Cavalcade en korte versies van Disney's Stars 'n' Cars.

Foto's: DLP Report, ED92, InsideDlpCastle, DisneyGoofballs


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Speciale diners met Disney figuren tijdens kerstavond en oudejaarsavond in Disneyland Paris
24/09/2021
Geniet van een uniek en culinair diner tijdens kerstavond of oudejaarsavond in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Versoepelingen in Disneyland Paris met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes bij fotolocaties[...] Lees meer
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021
Toon Studio wordt Worlds of Pixar met alle Pixar attracties in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021
Neem een kijkje in de vernieuwde restaurants van het Marvel hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen