Soft openings in Disneyland Paris voor jaarkaarthouders op 15 & 16 juni 2021
21/05/2021
Soft openings in Disneyland Paris voor jaarkaarthouders op 15 & 16 juni 2021

Net als tijdens de eerste heropening van Disneyland Paris in de zomer van 2020 zullen er ook dit jaar speciale soft openings voor jaarkaarthouders plaatsvinden vlak vóór de officiële opening. De parken gaan hiervoor op 15 en 16 juni 2021 exclusief open voor jaarkaarthouders.


Soft openings voor jaarkaarthouders in Disneyland Paris

Disneyland Paris wilt op deze manier haar trouwe fans bedanken en hen als eerste toegang geven tot beide parken (10:00 tot 18:00 uur) om alle vernieuwingen te bekijken, nog vóór het publiek naar binnen mag op 17 juni 2021.

Alle jaarkaarthouders kunnen hier gebruik van maken. Reserveringen via de Disney Park Pass zijn mogelijk vanaf 1 juni 2021 om 15:00 uur.


Compensatie

Jaarkaarthouders worden gecompenseerd voor de gesloten periode waarbij het aantal dagen dat de parken dicht waren + 60 extra bonus dagen automatisch worden toegevoegd na de originele einddatum van de jaarkaart. Via het online platform voor jaarkaarthouders kan de nieuwe einddatum bekeken worden en is het mogelijk om Privilege tickets te bestellen. Optioneel kan de jaarkaart ook worden geannuleerd met terugbetaling van de overgebleven dagen op peildatum 30 oktober 2020.

Sinds de bekendmaking dat Disneyland Paris op 17 juni 2021 weer open gaat, loopt het storm wat betreft reserveringen voor toegang via de Disney Park Pass. Het maken van reserveringen voor toegang wordt vanaf 4 juni 2021 beperkt tot maximaal 3 reserveringen per jaarkaarthouder. Als één van de reserveringen is gebruikt, kan er weer een nieuwe worden gemaakt. Verblijf je in een Disney hotel, dan hoef je geen aparte reserveringen voor toegang te maken.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Directe Thalys trein naar Disneyland Paris vanuit Amsterdam keert in 2022 terug
15/10/2021
Thalys herstart de directe treinverbinding tussen Amsterdam en Disneyland Paris in 2022[...] Lees meer
Disneyland Paris introduceert nieuw systeem voor gasten met beperkingen bij attracties
12/10/2021
Ontdek de mogelijkheden voor mindervalide bezoekers voor makkelijke en snelle toegang tot attracties van Disneyland Paris[...] Lees meer
Kerst kamers in Disneyland Paris met kerstboom, decoratie en geschenken in de Disney hotels
06/10/2021
Bekijk de verschillende kerstkamers in Disneyland Paris van Newport Bay Club, Hotel New York en het Disneyland Hotel[...] Lees meer
The Lion King show Rhythms of the Pride Lands vanaf 23 oktober 2021 in Disneyland Paris
05/10/2021
De populaire show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands keert terug in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen