Compensatie voor jaarkaarthouders Disneyland Paris met extra lange geldigheid
26/06/2020
Compensatie voor jaarkaarthouders Disneyland Paris met extra lange geldigheid

Jaarkaarthouders van Disneyland Paris worden gecompenseerd met extra geldigheid vanwege de tijdelijke sluiting van de parken en de optie om een jaarkaart te annuleren met terugbelating. Een online platform is beschikbaar om de jaartkaarten te beheren en Privilege tickets te bestellen.


Automatische verlenging jaarkaarten

Als de parken van Disneyland Paris op 17 juni 2021 weer openen zijn ze een flink aantal dagen gesloten geweest. Alle jaarkaarthouders (Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity) krijgen deze dagen automatisch als verlenging aan het einde van hun abonnement, inclusief 60 extra dagen als bonus. Deze worden na 10 juni 2021 automatisch toegevoegd en kunnen bekeken worden via het online platform.

E-vouchers voor nieuwe jaarkaarten die vervallen in de gesloten periode worden verlengd t/m 30 september 2021. Let op: Met een tijdelijke jaarkaart (E-voucher) kun je maximaal één dag toegang reserveren. Pas als je de voucher omwisselt voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel kunnen reserveringen voor meerdere dagen worden gemaakt.


Annuleren met terugbetaling

Jaarkaarten kunnen ook worden geannuleerd met terugbetaling waarbij Disney de overgebleven dagen (peildatum: 30 oktober 2020) compenseert. Een aanvraag voor terugbetaling kan tussen 1 en 10 juni 2021 via een speciaal online formulier worden ingediend. De daadwerkelijke terugbetaling zal 30 tot 90 dagen duren.


Toegang reserveren

Het maken van reserveringen voor toegang via de Disney Park Pass wordt vanaf 4 juni 2021 beperkt tot maximaal 3 reserveringen per jaarkaarthouder. Als één van de reserveringen is gebruikt, kan er weer een nieuwe worden gemaakt. Verblijf je in een Disney hotel, dan hoef je geen aparte reserveringen voor toegang te maken.

Voor jaarkaarthouders die nu méér dan 3 reserveringen hebben gemaakt, wordt gevraagd alle overtollige reserveringen te annuleren. Vanaf 4 juni 2021 zal Disney automatisch alle reserveringen boven de toegestane 3 stuks annuleren.

Belangrijk: Wanneer je de reservering niet van tevoren annuleert en de reservering niet gebruikt op de gereserveerde datum, wordt de toegang tot het speciale online platform geblokkeerd en/of alle andere reserveringen met hetzelfde ticket of jaarkaart voor de volgende 14 dagen geannuleerd.


Privilege tickets

Privilege tickets voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders kunnen via het nieuwe online platform (vanaf 9 juni 2021) worden gereserveerd en vervolgens ter plaatse worden aangeschaft bij de daarvoor bestemde loketten van het Walt Disney Studios Park. De tickets zijn gedateerd waardoor er geen aparte reservering voor toegang gemaakt hoeft te worden. De jaarkaarthouder zelf moet wél een reservering voor toegang maken. Bezoekers met een Privilege tickets kunnen met de jaarkaarthouder zoals gebruikelijk toegang krijgen tot Extra Magic Time.

Belangrijk: Wegens technische problemen met het reserveringssysteem zijn alle reeds gereserveerde Privilege tickets per 4 juni 2021 geannuleerd. Nieuwe tickets kunnen vanaf 9 juni 2021 via het nieuwe online platform worden besteld. Mede door de problemen zijn bepaalde jaarkaartnummes per ongeluk openbaar gemaakt. Alle getroffen jaarkaarthouders krijgen hierover persoonlijk bericht en zij kunnen als de parken weer open gaan een nieuwe jaarkaart (met nieuw nummer) afhalen bij de kassa's van het Walt Disney Studios Park.


Overige voordelen jaarkaarthouders na heropening

Eventuele PhotoPass+ pakketten die aangeschaft zijn als jaarkaarthouder (alsmede de gratis variant voor Infinity jaarkaarthouders) worden eveneens automatisch verlengd met hetzelfde aantal dagen. De geldigheid van de gemaakte foto's in je account worden verlengd met 90 dagen en kunnen via de vernieuwde PhotoPass website worden gedownload. Maak een nieuw account aan en koppel de PhotoPass+ code om de foto's te bekijken en/of te downloaden.

Parkeren blijft zonder kosten mogelijk op de grote parkeerplaats naast de parken. De speciale ingang voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders blijft beschikbaar, maar de locatie kan per dag wisselen, dus vraag een cast member bij de ingang voor de juiste poortjes. De korting op winkels en restaurants blijft beschikbaar. Korting op losse dagkaarten als jaarkaarthouder is beschikbaar bij de loketten van Guest Relations buiten de parken. Gratis gebruik van rolstoelen, buggy's, bagageservice en Animal Care Center voor Infinity jaarkaarthouders blijft beschikbaar.

De maandelijkse betaling voor jaarkaarthouders wordt per november 2020 stopgezet en weer opgestart zodra de parken open gaan via hetzelfde schema als voorheen. Een verlenging is alleen online mogelijk via deze link. Verlopen jaarkaarten tijdens de gesloten periode kunnen nog altijd profiteren van de aanbieding om te verlengen met 4 maanden extra geldigheid tot 2 maanden na heropening van de parken.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris
18/10/2021
Bekijk alle terugkerende shows, parades en vuurwerk in Disneyland Paris vanaf 23 oktober 2021[...] Lees meer
Buffetservice met all-you-can-eat keert vanaf 20 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
18/10/2021
De all-you-can-eat formule bij buffetrestaurants in Disneyland Paris keert terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen