Compensatie voor jaarkaarthouders Disneyland Paris met extra lange geldigheid
26/06/2020
Compensatie voor jaarkaarthouders Disneyland Paris met extra lange geldigheid

Jaarkaarthouders van Disneyland Paris worden gecompenseerd met extra geldigheid vanwege de tijdelijke sluiting van de parken. Een nieuw online platform is beschikbaar om de jaartkaarten te beheren en de nieuwe einddatum te bekijken.


Automatische verlenging jaarkaarten

Als de parken van Disneyland Paris vanaf 15 juli 2020 weer openen zijn ze in totaal 123 dagen gesloten geweest. Alle jaarkaarthouders (Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity) krijgen deze dagen automatisch als verlenging aan het einde van hun abonnement.

Als bonus krijgen alle jaarkaartenhouders nog eens 30 dagen extra geldigheid cadeau ter compensatie voor de sluiting. In totaal komt de verlenging dan neer op 123 + 30 = 153 dagen extra geldigheid. Dit gebeurt automatisch. Jaarkaarthouders hoeven hier niets voor te doen. E-vouchers voor nieuwe jaarkaarten die vervallen vóór 30 september 2020 worden verlengd t/m 31 maart 2021.

Om de heropening te vieren worden tevens de volgende blockdagen voor Discovery jaarkaarthouders opgeheven: 27 t/m 31 juli, 3 t/m 7 augustus, 10 t/m 13 augustus en 17 t/m 21 augustus 2020. Daarnaast lanceert Disneyland Paris een nieuw online platform om jaarkaarten te beheren en de nieuwe einddatum te bekijken. Klik hier om in te loggen (alle type jaarkaarten).


Toegang reserveren

Reserveringen voor toegang tot de parken zijn mogelijk vanaf 2 juli 2020 en noodzakelijk voor bezoekers met losse tickets zonder datum en jaarkaarthouders. Kinderen t/m 2 jaar en begeleiders van gasten met een beperking hoeven niet te reserveren. Een reservering kan op elk moment tot 10.00 uur (lokale tijd in Parijs) op de dag van het bezoek worden geannuleerd.

Let op: Met een tijdelijke jaarkaart (E-voucher) kun je maximaal één dag toegang reserveren. Pas als je de voucher omwisselt voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel kunnen reserveringen voor meerdere dagen worden gemaakt.

Belangrijk: Wanneer je de reservering niet van tevoren annuleert en de reservering niet gebruikt op de gereserveerde datum, wordt de toegang tot het speciale online platform geblokkeerd en/of alle andere reserveringen met hetzelfde ticket of jaarkaart voor de volgende 14 dagen geannuleerd.

Reserveer toegang tot de parken online via:


Voordelen jaarkaarthouders na heropening

Eventuele PhotoPass+ pakketten die aangeschaft zijn als jaarkaarthouder (alsmede de gratis variant voor Infinity jaarkaarthouders) worden eveneens automatisch verlengd met hetzelfde aantal dagen. De geldigheid van de gemaakte foto's in je account worden verlengd met 90 dagen en kunnen via de vernieuwde PhotoPass website worden gedownload. Maak een nieuw account aan en koppel de PhotoPass+ code om de foto's te bekijken en/of te downloaden.

Privilege tickets voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders kunnen vanaf 8 juli 2020 alleen telefonisch worden besteld, uiterlijk 15 dagen vóór aankomst. De tickets worden gedateerd en per post verstuurd. Voor deze tickets hoeft geen aparte reservering voor toegang worden gemaakt. De jaarkaarthouder zelf moet wél een reservering voor toegang maken. Bezoekers met een Privilege tickets kunnen met de jaarkaarthouder zoals gebruikelijk toegang krijgen tot Extra Magic Time.

Parkeren blijft zonder kosten mogelijk op de grote parkeerplaats naast de parken. De speciale ingang voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders blijft beschikbaar, maar de locatie kan per dag wisselen, dus vraag een cast member bij de ingang voor de juiste poortjes. De korting op winkels en restaurants blijft beschikbaar. Korting op losse dagkaarten als jaarkaarthouder is beschikbaar bij de loketten van Guest Relations buiten de parken. Gratis gebruik van rolstoelen, buggy's, bagageservice en Animal Care Center voor Infinity jaarkaarthouders blijft beschikbaar.

De maandelijkse betaling voor jaarkaarthouders wordt in augustus 2020 weer gestart via hetzelfde schema als voorheen. Een verlenging is alleen online mogelijk via deze link. Verlopen jaarkaarten tijdens de gesloten periode kunnen nog altijd profiteren van de aanbieding om te verlengen met 4 maanden extra geldigheid tot 2 maanden na heropening van de parken.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Buffetrestaurants in Disneyland Paris tijdelijk met tafelservice en bediening
11/07/2020
Ontdek de nieuwe menu's voor de all-you-can-eat buffetrestaurants in Disneyland Paris met tafelservice[...] Lees meer
Disneyland Paris introduceert 'selfie spots' voor ontmoetingen met Disney figuren
10/07/2020
Ontmoet de Disney figuren in Disneyland Paris op een nieuwe manier met de selfie spots[...] Lees meer
Officiële Disney mondkapjes met o.a. Mickey, Minnie, Pixar, Star Wars, Marvel en Frozen
06/07/2020
Bekijk het complete assortiment van Disney mondkapjes en bestel ze eenvoudig online[...] Lees meer
Openingsaanbieding Disneyland Paris: gegarandeerde toegang + kosteloos annuleren
25/06/2020
Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met gegarandeerde toegang tot de parken én kosteloos wijzigen of annuleren[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen