Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland
Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland
12/04/2023

Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland

In de zomer van 2023 krijgt Disneyland Paris een nieuw Coco restaurant in Frontierland. Het huidige Fuente del Oro restaurant wordt verbouwd tot 'Casa de Coco - Restaurante de la Familia' met een overdekte terras en Miguel uit de film en opent vanaf 29 juli 2023.


Coco restaurant in het Disneyland Park

Het restaurant Fuente del Oro in Frontierland krijgt een upgrade met Coco thema in de vorm van 'Casa de Coco - Restaurante de la Familia'. De eetgelegenheid tegenover Big Thunder Mountain ondergaat een grote verbouwing met o.a. een vernieuwd en overdekt terras en de toevoeging van figuren uit de populaire Coco film. Miguel wordt het hoofdpersonage met Mexicaanse gerechten.

Het restaurant krijgt daarnaast een heerlijk Mexicaans menu. De originele Frozen Margarita's van Fuente del Oro keren ook terug in het nieuwe Casa de Coco restaurant. Bekijk het volledige menu:


Luca thema voor uitbreiding Pizzeria Bella Notte

Naast het nieuwe Coco restaurant, krijgt het Disneyland Park in voorjaar 2023 ook een nieuwe eetzaal van Luca bij Pizzeria Bella Notte. De voormalige locatie van Fantasia Gelati wordt betrokken bij Bella Notte met de creatie van een eetzaal gebaseerd op Disney/Pixar's Luca. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Thalys wordt Eurostar met directe trein van Amsterdam en Rotterdam naar Disneyland Paris
24/09/2023
Thalys gaat vanaf 1 oktober 2023 verder onder Eurostar met rechtstreekse treinen naar Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 met nieuwe Royal kamers in Disneyland Paris
11/09/2023
Op 25 januari 2024 opent het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met nieuwe Royal prinsessen kamers[...] Lees meer
Nieuwe attractie merchandise in Disneyland Paris met o.a. Big Thunder Mountain en Pirates
06/09/2023
Bekijk de nieuwe attracties merchandise in Disneyland Paris van Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean, "it's a small world", Phantom Manor en Tower of Terror[...] Lees meer
Asha uit Disney's Wish en Mirabel uit Encanto komen naar Disneyland Paris voor een nieuwe show
28/08/2023
De prinsessen Asha (uit Wish) en Mirabel (uit Encanto) komen naar Disneyland Paris voor een nieuwe show[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen