Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park
Openingstijden vandaag
Dinsdag 16 augustus 2022
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
21:00 tot 22:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park
17/07/2021
Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park

Voor het eerst zijn er Frozen Margarita's verkrijgbaar in Disneyland Paris met de introductie van een nieuw menu bij Fuente del Oro Restaurant / Bar. Het is de tweede locatie in het Disneyland Park waar aan de counter alcoholische drankjes verkrijgbaar zijn, naast Victoria's Bar op Main Street.


Margarita's in het Disneyland Park

Sinds de heropening van de parken van Disneyland Paris is het restaurant team druk bezig geweest met het aanpassen van het menu voor Fuente del Oro in Frontierland. Het voormalige restaurant gaat verder als bar met kleine gerechten. Weg zijn de vastgestelde menu's met nu een à la carte service waarbij bezoekers zelf hun maaltijd in snack vorm kunnen samenstellen. Daarnaast is er ook voor het eerst een margarita verkrijgbaar in de vorm van een Frozen Margarita.

Met de wijziging naar een à la carte menu zijn er nu diverse kleine snacks verkrijgbaar waar bezoekers zelf een combinatie mee kunnen maken. Uiteraard keren de nacho's en de mais frietjes terug. Ook de vegetarische optie met falafel is terug te vinden op het menu.

Foto's: DLP Report


Victoria's Bar

In 2018 opende de eerste bar in het Disneyland Park met alcoholische drankjes en luxe versnaperingen op Main Street. Niet alleen bier en wijn is verkrijgbaar, ook (alcoholische) milkshakes met vaak een Disney touch staan op het menu. Klik hier voor meer informatie en foto's over Victoria's Bar.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Outlet shopDisney: Tot 50% korting op online Disney merchandise met gratis verzending
05/08/2022
Ontvang tot 50% korting op veel shopDisney merchandise in de Outlet[...] Lees meer
Disney Magnum ijsjes in Disneyland Paris met verse toppings van Disney films en figuren
04/08/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes van Magnum in Disneyland Paris gebaseerd op bekende Disney films en figuren[...] Lees meer
Reserveer restaurants in Disneyland Paris vanaf 12 maanden vóór aankomst
04/08/2022
Restaurant reserveringen in Disneyland Paris zijn mogelijk vanaf 12 maanden vóór aankomst[...] Lees meer
World Princess Week in Disneyland Paris met Anna, Elsa en alle Disney prinsessen
01/08/2022
Ontdek de World Princess Week van 21 t/m 27 augustus 2022 in Disneyland Paris met Anna, Elsa en de Royal Promenade[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen