Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park
Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park
17/07/2021
Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park

Voor het eerst zijn er Frozen Margarita's verkrijgbaar in Disneyland Paris met de introductie van een nieuw menu bij Fuente del Oro Restaurant / Bar. Het is de tweede locatie in het Disneyland Park waar aan de counter alcoholische drankjes verkrijgbaar zijn, naast Victoria's Bar op Main Street.


Margarita's in het Disneyland Park

Sinds de heropening van de parken van Disneyland Paris is het restaurant team druk bezig geweest met het aanpassen van het menu voor Fuente del Oro in Frontierland. Het voormalige restaurant gaat verder als bar met kleine gerechten. Weg zijn de vastgestelde menu's met nu een à la carte service waarbij bezoekers zelf hun maaltijd in snack vorm kunnen samenstellen. Daarnaast is er ook voor het eerst een margarita verkrijgbaar in de vorm van een Frozen Margarita.

Met de wijziging naar een à la carte menu zijn er nu diverse kleine snacks verkrijgbaar waar bezoekers zelf een combinatie mee kunnen maken. Uiteraard keren de nacho's en de mais frietjes terug. Ook de vegetarische optie met falafel is terug te vinden op het menu.

Foto's: DLP Report


Victoria's Bar

In 2018 opende de eerste bar in het Disneyland Park met alcoholische drankjes en luxe versnaperingen op Main Street. Niet alleen bier en wijn is verkrijgbaar, ook (alcoholische) milkshakes met vaak een Disney touch staan op het menu. Klik hier voor meer informatie en foto's over Victoria's Bar.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen