Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park
17/07/2021
Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park

Voor het eerst zijn er Frozen Margarita's verkrijgbaar in Disneyland Paris met de introductie van een nieuw menu bij Fuente del Oro Bar. Het is de tweede locatie in het Disneyland Park waar aan de counter alcoholische drankjes verkrijgbaar zijn, naast Victoria's Bar op Main Street.


Margarita's in het Disneyland Park

Sinds de heropening van de parken van Disneyland Paris is het restaurant team druk bezig geweest met het aanpassen van het menu voor Fuente del Oro in Frontierland. Het voormalige restaurant gaat verder als bar. Weg zijn de vastgestelde menu's met nu een à la carte service waarbij bezoekers zelf hun maaltijd in snack vorm kunnen samenstellen. Daarnaast is er ook voor het eerst een margarita verkrijgbaar in de vorm van een Frozen Margarita.

Met de wijziging naar een à la carte menu zijn er nu diverse kleine snacks verkrijgbaar waar bezoekers zelf een combinatie mee kunnen maken. Uiteraard keren de nacho's en de mais frietjes terug. Ook de vegetarische optie met falafel is terug te vinden op het menu.

Foto's: DLP Report


Victoria's Bar

In 2018 opende de eerste bar in het Disneyland Park met alcoholische drankjes en luxe versnaperingen op Main Street. Niet alleen bier en wijn is verkrijgbaar, ook (alcoholische) milkshakes met vaak een Disney touch staan op het menu. Klik hier voor meer informatie en foto's over Victoria's Bar.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Hoe werkt het coronapaspoort voor Disneyland Paris? Wij leggen het uit
21/07/2021
Vanaf 21 juli 2021 is het coronapaspoort verplicht voor toegang tot de parken van Disneyland Paris[...] Lees meer
Neem een kijkje achter de schermen in de Disney parken met Behind the Attraction
19/07/2021
Bekijk de nieuwe Behind the Attraction serie op Disney+ met beelden achter de schermen in de Disney parken[...] Lees meer
Nederlanders blijven welkom in Frankrijk en Disneyland Paris ondanks code rood
15/07/2021
Geen extra maatregelen voor gevaccineerde Nederlanders in Frankrijk na code rood in de EU[...] Lees meer
Coronapaspoort noodzakelijk voor bezoek aan Disneyland Paris vanaf 21 juli 2021
12/07/2021
Frankrijk stelt het coronapaspoort verplicht voor toegang tot Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen