Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris Pride in het Walt Disney Studios Park met optredens, shows en figuren
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 augustus 2022
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
21:00 tot 22:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris Pride in het Walt Disney Studios Park met optredens, shows en figuren
10/06/2022
Disneyland Paris Pride in het Walt Disney Studios Park met optredens, shows en figuren

Vier diversiteit met een vleugje magie tijdens de Disneyland Paris Pride (voorheen bekend als Magical Pride). Deze speciale avondhappening in het Walt Disney Studios Park bestaat uit diverse optredens van internationale artiesten, shows, parade en ontmoetingen met Disney figuren voor de hele familie.


Pride in Disneyland Paris

De avondhappening was in 2019 voor het eerst te zien en direct een groot succes. In 2022 keert het evenement weer terug op zaterdag 11 juni 2022 van 20:00 tot 02:00 uur in het Walt Disney Studios Park. De avond bestaat uit optredens van internationale artiesten, shows, parade, ontmoetingen met Disney figuren en attracties.


Shows, parade, optredens en ontmoetingen met Disney figuren

Tijdens Disneyland Paris Pride is veel uniek entertainment te zien, zoals shows, parade, optredens en ontmoetingen met Disney figuren. Zo is er de Opening Celebration en Disney's Fabulous DJ Dance Party op La Place des Stars, Disney's Colorful Pride Parade langs de paraderoute en Disney's Magic Lipsync Along in het Studio Theater. Daarnaast zijn er optredens van de internationale artiesten MIKA, Bilal Hassani en Becky Hill.

Uiteraard mogen ontmoetingen met Disney figuren niet ontbreken en zijn er op diverse plekken in het Walt Disney Studios Park fotolocaties met o.a. Stitch, Anna, Elsa, Kristoff, Remy, Marie, Edgar, Bo Beep, Joy, Frozone en Sulley. Mickey en Minnie zullen te zien zijn op het balkon in Disney Studio 1 (boven Restaurant En Coulisse).


Pride merchandise

Speciaal voor Pride Month (juni 2022) heeft Disney een nieuwe Pride Collection uitgebracht waarbij de opbrengst volledig ten goede komt van goede doelen binnen de LGBTQIA+ gemeenschap. Een deel van deze merchandise is ook online verkrijgbaar met gratis verzending naar Nederland en België vanaf €50. Klik hier voor alle beschikbare artikelen.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Outlet shopDisney: Tot 50% korting op online Disney merchandise met gratis verzending
05/08/2022
Ontvang tot 50% korting op veel shopDisney merchandise in de Outlet[...] Lees meer
Disney Magnum ijsjes in Disneyland Paris met verse toppings van Disney films en figuren
04/08/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes van Magnum in Disneyland Paris gebaseerd op bekende Disney films en figuren[...] Lees meer
Reserveer restaurants in Disneyland Paris vanaf 12 maanden vóór aankomst
04/08/2022
Restaurant reserveringen in Disneyland Paris zijn mogelijk vanaf 12 maanden vóór aankomst[...] Lees meer
World Princess Week in Disneyland Paris met Anna, Elsa en alle Disney prinsessen
01/08/2022
Ontdek de World Princess Week van 21 t/m 27 augustus 2022 in Disneyland Paris met Anna, Elsa en de Royal Promenade[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen