Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris renoveert attracties en gebouwen tijdens de tijdelijke sluiting van de parken
Disneyland Paris renoveert attracties en gebouwen tijdens de tijdelijke sluiting van de parken
01/03/2021

Disneyland Paris renoveert attracties en gebouwen tijdens de tijdelijke sluiting van de parken

Tijdens de sluiting van de parken werkt Disneyland Paris rond de klok aan renovaties en upgrades van attracties, gebouwen en decoratie in zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park. Aangezien er geen bezoekers in de parken rondlopen, kunnen cast members sneller en efficiënter werken. Loop met ons mee door de parken tijdens deze werkzaamheden.


Renovaties in Disneyland Paris

Het team van InsidEars maakte een lange video in de nieuwe 'Live from the Magic' serie met een rondleiding door diverse projectien in beide parken. Wij nemen je mee langs alle renovaties. We beginnen in het Disneyland Park op Main Street met 'Brush & Roll' schilderwerken aan de vele facades.

Daarnaast wordt The Storybook Store op Town Square compleet gerenoveerd met werkzaamheden aan de volledige gevel. Mochten de renovaties nog niet gereed zijn als de parken openen, dan installeert Disney een groot gethematiseerd doek om de werkzaamheden te verbergen.

In het midden van Town Square wordt de bekende gazebo compleet vervangen door een nieuwe variant met duurzame materialen die geen last hebben van het weer.

Naast de facades, wordt er ook gewerkt in de gebouwen van Main Street zelf, zoals Market House Deli. Het populaire restaurant krijgt een opknapbeurt met de restauratie van decorstukken en schilderwerken aan de muren en ramen.

In Fantasyland nemen we vervolgens een kijkje bij Chalet de Marionnette. De gevel van het restaurant is opnieuw geschilderd in de originele kleuren.

Eerder maakte we bekend dat Disney momenteel twee attracties iconische attracties in Fantasyland aan het renoveren en upgraden is. Snow White is voorzien van nieuwe black light projectoren en alle decorstukken zijn opnieuw geverfd. Hetzelfde geldt voor de naastgelegen Pinocchio attractie waar ook alle verlichting is vervangen door LED lampen.

In Discoveryland is Buzz Lightyear Laser Blast al helemaal gerenoveerd met een nieuwe gevel en dak, opnieuw geverfde decoratie en herstelde effecten. De attractie opent zodra de parken weer open gaan. Orbitron wordt momenteel compleet vernieuwd waarbij de attractie volledig is ontmanteld. Niet alleen de attractie zelf zal worden gerenoveerd, ook de omliggende vloeren, plantsoenen en decoratie worden vernieuwd, zoals te zien op onderstaande luchtfoto.

Voor onze laatste stop maken we de overstap naar het Walt Disney Studios Park om een kijkje te nemen bij Tower of Terror. De lobby en wachtrij van de attractie wordt opgefrist met een nieuwe verfbeurt en de vervanging van alle 'spinnenwebben'. Ook de gevel van Crush's Coaster wordt tijdens de sluiting onder handen genomen.

De meeste van deze renovaties zullen voltooid zijn als de parken binnenkort weer openen. Bekijk de complete 18 minuten durende video van alle werkzaamheden tijdens de eerste aflevering van 'Live from the Magic' waarbij twee presentatoren een kijkje nemen bij de renovaties.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen