Openingstijden vandaag
Dinsdag 22 januari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Festival van Piraten & Prinsessen met grote parade, show en Disney figuren in Disneyland Paris
27/10/2018
Festival van Piraten & Prinsessen met grote parade, show en Disney figuren in Disneyland Paris

Na het grote succes van de eerste editie in 2018, keert het Festival van Piraten & Prinsessen ook in 2019 weer terug in Disneyland Paris. Het hoogtepunt van het seizoen is de grote parade met verschillende show stops in het Disneyland Park. Het festival zal tegelijkertijd met Legends of the Force in het Walt Disney Studios Park van 19 januari t/m 17 maart 2019 te zien zijn.


Het festival is voornamelijk gebaseerd op entertainment, maar Main Street en Central Plaza krijgen wel speciale decoratie, zoals versierde lantaarns en nieuwe plantsoenen op zowel Town Square, als Central Plaza met kleurrijke bloemen en planten.

Tijdens 'Disney Pirate or Princess: Make your Choice!' worden bezoekers gevraagd mee te doen in een wervelend spektakel met diverse grote parade wagens en meer dan 100 dansers en Disney figuren. De bonte stoet trekt eerst tegelijkertijd in twee delen vanuit Main Street en Fantasyland richting Central Plaza.

Afhankelijk van waar de beide delen vertrekken, is de eerste show stop voor #TeamPirates of #TeamPrincesses te zien in het midden van Main Street en bij de Royal Castle Stage. De Disney figuren zullen van de wagens af komen en de interactie zoeken met bezoekers. De prinsessen doen hun koninklijke dans en de piraten laten hun acrobatische toeren zien. Bekijk de complete show stops van beide delen met nieuwe kostuums voor de dansers én winterjurken voor de prinsessen:

Vervolgens komen beide delen samen op Central Plaza waar de tweede grote show stop zal plaatsvinden met 4 extra podia op het plein. Diverse Disney figuren, zoals Mickey, Minnie, Jake the Pirate, de prinsessen en figuren uit Peter Pan zullen hier te zien zijn en bezoekers worden uitgebodigd om de speciale choreografie mee te doen. Bekijk de tweede show stop (multicam) tijdens de eerste editie in 2018 (vergelijkbaar met dit jaar):

Naast de grote parade en show is ook de Princess Promenade weer terug met een korte cavalcade (vergelijkbaar met de 'Tuesday is Guest Star Day' pre-parade) vanuit het kasteel en op Central Plaza. Afgelopen jaar waren Elena of Avalor en Sofia the First (Disney Channel) dagelijks te zien. Ook dit jaar zullen deze prinsessen te zien zijn met nieuwe muziek.

In Adventureland krijgen jonge piraten les van niemand minder dan Captain Jack Sparrow tijdens een interactieve happening bij het piratenschip. Samen met diverse muzikanten worden hier de fijne kneepjes van het piratenvak bijgeleerd. Beschikbare plaatsen en/of deelname aan deze show is beperkt, dus wees er vroeg bij.

Het speciale entertainment is de hele dag doorlopend te zien langs de paraderoute, op Central Plaza en in Adventureland bij het piratenschip. Bekijk de tijden:

Download het actuele entertainmentprogramma voor exacte tijden en locaties van alle shows, parades en ontmoetingen met figuren in beide parken van Disneyland Paris.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Behind the Magic: Ontdek de geheimen van Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris
14/01/2019
Ontdek de historie, oorsprong en geheimen met de onderzeeboot van kapitein Nemo in Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris[...] Lees meer
'Star Wars Experience Plus' met FastPass tijdens Legends of the Force in Disneyland Paris
12/01/2019
Ontvang FastPass voor Star Wars attracties, een VIP plek bij de avondshow en een exclusieve souvenir met Star Wars Experience Plus[...] Lees meer
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €165
10/01/2019
Profiteer van een voordelig 3-daags verblijf in de partner hotels van Disneyland Paris inclusief ontbijt[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de historie en taken van de Disneyland ambassadeurs
09/01/2019
Maak kennis met de Disneyland Paris ambassadeurs en ontdek wat zij doen voor promotie van de magie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen