Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Seizoenen    |    Legends of the Force
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Legends of the Force

Legends of the Force

Beleef een intergalactisch Star Wars seizoen in Disneyland Parijs tijdens Legends of the Force; voorheen bekend als Season of the Force (inmiddels vervangen door Frozen Celebration). Ga mee op reis naar een ver sterrenstelsel en ontdek vernieuwde shows vol speciale effecten en figuren uit de Star Wars films, een mars van The First Order en een adembenemende avondshow bij The Hollywood Tower Hotel. "May the Force be with you!"


Star Wars in Disneyland Parijs

Het Walt Disney Studios Park vormt het epicentrum van dit unieke Star Wars seizoen met extra entertainment in en rondom Production Courtyard. Speciaal voor de gelegenheid zal er een groot podium worden gebouwd op La Place des Stars waar de Star Wars figuren diverse shows op zullen gaan voeren.

Maak kennis met alle bekende Star Wars figuren, zoals Darth Maul en Kylo Ren uit de recente films en ontmoet Darth Vader, Chewbacca, Rey én Kylo Ren (nieuw in 2020). Tijdens het seizoen zijn daarnaast al je favoriete droids te zien, zoals R2D2, C3PO en BB8. 


Star Wars: A Galactic Celebration

Iedere avond zal er een spectaculaire show vol projecties, speciale effecten, muziek, vuurwerk en live Star Wars figuren te zien zijn bij The Hollywood Tower Hotel. De show neemt je mee langs alle iconische gebeurtenissen en locaties uit alle Star Wars films.


Legends of a Galaxy Far, Far Away

Op La Place des Stars zijn overdag diverse shows met Star Wars figuren te zien tijdens 'Legends of a Galaxy Far, Far Away'. De bekendste Star Wars schurken, waaronder Darth Vader en Kylo Ren, zullen hier hun opwachting maken en proberen je over te halen om te kiezen voor de duistere zijde van 'The Force'. Uiteraard zijn de helden uit het Star Wars universum, waaronder Chewbacca, C3PO, Boba Fett, BB8 en Rey, ook aanwezig en laten je zien hoe 'The Force' voor het goede gebruikt kan worden.


The Imperial March / First Order March / Stormtroopers Patrol

Captain Phasma uit 'The Force Awakens' patrouilleert dagelijks met haar Stormtroopers door het park. Ze zijn op zoek naar opstandelingen en kammen het hele gebied uit. Hou je hoofd koel en laat niet merken dat je stieken voor de rebellen bent! Tijdens de 'First Order March' aanschouw je de kracht van The First Order als Phasma met haar beste Stormtroopers door het park marcheert richting het podium op La Place des Stars. Daarnaast marcheert dit jaar ook Darth Vader door het park met zijn eigen Stormtroopers.


First Order Requitment

Nieuw dit jaar is een interactieve show op het extra podium naast het Studio Theater waarbij The First Order op zoek gaat naar kandidaten die zich bij hen willen aansluiten. Niemand minder dan Kylo Ren (met nieuwe helm uit The Rise of Skywalker) gaat de uitdaging aan en selecteert de bezoekers om het podium te betreden.


Nog meer Star Wars

Naast al het entertainment in het Walt Disney Studios Park, zijn er tevens twee vernieuwde Star Wars attracties in het Disneyland Park. Star Tours: The Adventures Continue combineert nieuwe en wisselende bestemmingen in 3D met een Star Wars Pavilion waar de figuren ontmoet kunnen worden. Nieuw dit jaar zijn scenes uit The Rise of Skywalker.

Hyperspace Mountain: Rebel Mission is de nieuwe 3e missie van Space Mountain met een intergalactisch gevecht tussen TIE Fighters en een Star Destroyer.


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. 


Aanbiedingen

Beleef Legends of the Force en boek een magisch verblijf met voordeel in Disneyland Parijs. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Beste Prijzen 2024/2025 met GRATIS annuleren
Beste Prijzen 2024/2025 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 maart 2025

20% korting op je arrangement met GRATIS annuleren
20% korting op je arrangement met GRATIS annuleren

Ontvang 20% korting op een verblijf in Disneyland Paris als abonnee van Disney+ met kosteloos annuleren voor aankomsten van 11 juli t/m 30 september 2024

Zomer, Herfst & Winter 2024 met GRATIS annuleren
Zomer, Herfst & Winter 2024 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 maart 2024 t/m 5 januari 2025

Magisch Winterarrangement vanaf €209 + €10 cadeaukaart
Magisch Winterarrangement vanaf €209 + €10 cadeaukaart

Profiteer van het Magisch Winterarrangement in Disneyland Paris vanaf €209 per persoon tijdens 3-daags verblijf voor aankomsten op 3 & 5 november 2024 of 14, 19 & 21 januari 2025

Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf
Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf

Bekijk de laagste prijs kalender met de goedkoopste verblijven in Disneyland Paris voor alle aankomsten in 2024 en 2025

Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken
Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken

Ontvang tot 36% korting op een verblijf in Villages Nature bij Disneyland Paris met kosteloos omboeken voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 maart 2025

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen