Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Hoe werkt toegang tot Avengers Campus in Disneyland Paris? Wij leggen het uit
Hoe werkt toegang tot Avengers Campus in Disneyland Paris? Wij leggen het uit
21/07/2022
Hoe werkt toegang tot Avengers Campus in Disneyland Paris? Wij leggen het uit

Vanaf de opening van Avengers Campus in Disneyland Paris werkt Disney met een nieuw systeem voor toegang tot het land via diverse wachtrijen. Reguliere bezoekers, mindervalide bezoekers en bezoekers met een restaurant of attractie reservering krijgen toegang via aparte rijen. Bekijk hoe het werkt.


Toegang tot Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park

Op La Place des Stars in het Walt Disney Studios Park zijn verschillende wachtrijen beschikbaar voor alle bezoekers. Via de Disneyland Paris app kan de actuele wachttijd worden bekeken voor reguliere toegang tot het land. Mindervalide gasten en bezoekers met reserveringen voor PYM Kitchen of een Disney Premier Access krijgen voorrang via de 'Express' wachtrij. Dat zit zo:

  • Wil je enkel toegang en heb je geen restaurant of attractie reservering? Gebruik de reguliere wachtrij (actuele wachttijd via de Disneyland Paris app)
  • Heb je een reservering voor PYM Kitchen of een Disney Premier Access voor één of beide attracties? Gebruik de 'Express' wachtrij vanaf 20 minuten vóór de reservering zonder wachten
  • Heb je een Priority Card? Gebruik de mindervalide wachtrij op ieder moment zonder wachten

Er zijn twee uitgangen voor Avengers Campus: één via de ingang naar het land op La Place des Stars en één naast de Super Diner aan de achterzijde van het land waarbij je via de Tower of Terror terug loopt naar Hollywood Boulevard. Disney figuren zullen van tijd tot tijd te zien zijn naast de wachtrijen voor extra entertainment.


Avengers Campus in Disneyland Paris

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris opent vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park met o.a. een Avengers achtbaan, Spider-Man attractie, diverse restaurants en eetgelegenheden, interactieve ontmoetingen en stuntshows met Marvel superhelden.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Toy Story Playland krijgt nieuwe ingang met Woody en Jessy in Disneyland Paris
10/09/2022
Bekijk de nieuwe ingang van Toy Story Playland in Disneyland Paris met Woody en Jessy[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen