Openingstijden vandaag
Zondag 26 mei 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Liefdesslotjes vanaf 14 februari te koop in Disneyland Paris ter ere van Valentijnsdag
09/02/2017
Liefdesslotjes vanaf 14 februari te koop in Disneyland Paris ter ere van Valentijnsdag

Parijs is de 'stad van de liefde' waar verliefde koppeltjes hangslotjes vastmaken aan de beroemde 'Pont des Arts' brug over de Seine. Ter ere van Valentijnsdag, zal het vanaf 14 februari mogelijk zijn om deze 'liefdesslotjes' ook in Disneyland Parijs te kopen én vast te maken aan de wensput in Fantasyland.


De hangslotjes zullen te koop zijn bij de winkels Harrington's Fine China & Porcelains in Main Street, U.S.A. en Merlin L'Enchanteur in het kasteel; beiden in het Disneyland Park. De slotjes kosten €14,99 per stuk en kunnen optioneel worden gepersonaliseerd met een naam of de beeltenissen van Mickey en Minnie voor €5 extra.

Disney heeft de wensput bij Auberge de Cendrillon aangewezen als locatie om de hangslotjes vast te maken, vergelijkbaar met de 'Pont des Arts' brug in Parijs. Dit is overigens niet de wensput aan de rechterzijde van het kasteel (naast de Royal Castle Stage), maar de put in het hofje van Auberge de Cendrillon, naast de koets van Assepoester. Het design van de slotjes is overigens geïnspireerd op de nieuwe sieradenlijn van Disney's nieuwe live action film van Beauty and the Beast.


Aanzoek en/of trouwen

Sinds eind 2016 is het tevens mogelijk om hulp te krijgen van Disney bij een magisch aanzoek in het resort. Uiteraard kun je dit ook zelf doen, maar als je dit moment extra speciaal wilt maken, bijvoorbeeld met Disney figuren, dan kan de hulp van Disney worden ingeschakeld. Klik hier voor meer informatie over een aanzoek in Disneyland Parijs. Daarnaast kan er in samenwerking met Disney's Fairy Tale Weddings vanaf voorjaar 2017 ook een officiële huwelijksceremonie worden georganiseerd in één van de Disney hotels of de parken. Klik hier voor meer informatie en prijzen over een huwelijk in Disneyland Parijs.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Streetmosphere entertainment 'No Biz Like Showbiz!' in het Walt Disney Studios Park
21/05/2019
Ontdek nieuwe animaties met acteurs op de Hollywood Boulevard in Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de bouw en uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park
08/05/2019
Neem een kijkje achter de schermen bij de bouw van het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris[...] Lees meer
JW Marriott hotel met duurzame accommodaties bij Golf Disneyland in Disneyland Paris
26/04/2019
Ontdek het nieuwe Marriott resort met duurzame accommodaties in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris kondigt uitbreidingen en vernieuwingen aan tijdens tweede InsidEars
13/04/2019
Disneyland Paris presenteert vernieuwingen met o.a. shows, verbouwingen, upgrades en extra diensten tijdens tweede InsidEars evenement[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen