Openingstijden vandaag
Zaterdag 29 februari 2020
Disneyland Park
10:00 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Liefdesslotjes vanaf 14 februari te koop in Disneyland Paris ter ere van Valentijnsdag
09/02/2017
Liefdesslotjes vanaf 14 februari te koop in Disneyland Paris ter ere van Valentijnsdag

Parijs is de 'stad van de liefde' waar verliefde koppeltjes hangslotjes vastmaken aan de beroemde 'Pont des Arts' brug over de Seine. Ter ere van Valentijnsdag, zal het vanaf 14 februari mogelijk zijn om deze 'liefdesslotjes' ook in Disneyland Parijs te kopen én vast te maken aan de wensput in Fantasyland.


De hangslotjes zullen te koop zijn bij de winkels Harrington's Fine China & Porcelains in Main Street, U.S.A. en Merlin L'Enchanteur in het kasteel; beiden in het Disneyland Park. De slotjes kosten €14,99 per stuk en kunnen optioneel worden gepersonaliseerd met een naam of de beeltenissen van Mickey en Minnie voor €5 extra.

Disney heeft de wensput bij Auberge de Cendrillon aangewezen als locatie om de hangslotjes vast te maken, vergelijkbaar met de 'Pont des Arts' brug in Parijs. Dit is overigens niet de wensput aan de rechterzijde van het kasteel (naast de Royal Castle Stage), maar de put in het hofje van Auberge de Cendrillon, naast de koets van Assepoester. Het design van de slotjes is overigens geïnspireerd op de nieuwe sieradenlijn van Disney's nieuwe live action film van Beauty and the Beast.


Aanzoek en/of trouwen

Sinds eind 2016 is het tevens mogelijk om hulp te krijgen van Disney bij een magisch aanzoek in het resort. Uiteraard kun je dit ook zelf doen, maar als je dit moment extra speciaal wilt maken, bijvoorbeeld met Disney figuren, dan kan de hulp van Disney worden ingeschakeld. Klik hier voor meer informatie over een aanzoek in Disneyland Parijs. Daarnaast kan er in samenwerking met Disney's Fairy Tale Weddings vanaf voorjaar 2017 ook een officiële huwelijksceremonie worden georganiseerd in één van de Disney hotels of de parken. Klik hier voor meer informatie en prijzen over een huwelijk in Disneyland Parijs.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Mickey's Gift Signature Experience in Disneyland Paris met ontmoeting en VIP plekken
20/02/2020
Geniet van VIP plekken, een ontmoeting met Mickey, lunch of diner in een buffetrestaurant, FastPass en cadeaukaart met Mickey's Gift Signature Experience[...] Lees meer
Ontmoet figuren uit Guardians of the Galaxy tijdens het Marvel seizoen in Disneyland Paris
13/02/2020
De Marvel superhelden komen naar Disneyland Paris tijdens het derde Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt nieuwe avondparade in kerststijl met speciale LED technologie
19/01/2020
Nieuwe kerstparade in het Disneyland Park wordt 's avonds een avondparade met LED technologie[...] Lees meer
Laatste Star Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met vernieuwde shows
09/01/2020
Ontdek het laatste Stars Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met shows, vuurwerk en ontmoetingen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen