Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Magic Pass voor hotelgasten vervangt alle papieren tickets en vouchers in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Donderdag 25 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Magic Pass voor hotelgasten vervangt alle papieren tickets en vouchers in Disneyland Paris
30/10/2018

Magic Pass voor hotelgasten vervangt alle papieren tickets en vouchers in Disneyland Paris

Disneyland Paris introduceert de nieuwe Magic Pass voor gasten van de Disney hotels ter vervanging van alle papieren tickets en vouchers. Met deze RFID kaart is het o.a. mogelijk om toegang te krijgen tot de parken, je hotelkamer, het ontbijt, maaltijdopties, Extra Magic Time en de mogelijkheid om een creditcard te koppelen voor aankopen in de winkels en/of restaurants.


"Papier, hier!" - Magic Pass in Disneyland Paris

We hebben het allemaal vaak genoeg meegemaakt: je verblijft in een Disney hotel, hebt gekozen om ontbijt, halfpension en/of een maaltijd met Disney figuren bij te boeken en tijdens het inchecken krijg je een heel boekwerk aan papieren tickets en vouchers mee waar je bijna een ordner voor moet hebben om het overzicht te bewaren. Voor een meerdaags verblijf ontvang je bijvoorbeeld:

  • Disney Hotel EasyPass voor Extra Magic Time en eventueel parkeren
  • Toegangstickets voor de parken
  • Vouchers voor het ontbijt
  • Vouchers voor maaltijdopties zoals half- of volpension
  • Vouchers voor Magische Extra's zoals maaltijden met Disney figuren

Dat kan handiger, zeker als je ziet hoe mooi het systeem van de MagicBand in Amerika werkt. Wanhoop niet langer, want de Magic Pass is er en werkt heel eenvoudig! In dit artikel laten we je kennismaken met deze superhandige kaart op pinpasgrootte met een RFID-chip. Dus “swipe” met je Magic Pass en ontdek het gemak van dit magische kaartje!


Hoe werkt het?

Sinds 12 maart 2018 kun je als gast van de Disney hotels in Disneyland Paris gebruik maken van een klein kaartje met groot gemak. Geen gedoe meer met vouchers, tickets of de Disney Hotel Easy Pass maar alles gecombineerd in één pasje op pinpasformaat. Bekijk hoe het systeem werkt in deze video:

Het kaartje bevat een RFID-chip die op heel veel plaatsen in het park kan worden uitgelezen: bij de toegangspoortjes, bij alle kassa’s in winkels en restaurants en in sommige hotels zelfs al bij je kamerdeur! Maar het kaartje kan nog veel meer: zo kun je er ook je tickets voor avondhappenings op laten zetten of geeft het je toegang tot het ontbijt in een aantal Disney hotels.

Je kunt er zelfs, door middel van een viercijferige pincode, aankopen in winkels of restaurants in de parken mee betalen die vervolgens via je hotelrekening worden verrekend. Dit kun je bij het inchecken laten activeren.


Ik wil ook zo’n Magic Pass!

Het allermooiste van dit nieuwe systeem is dat je er niets voor hoeft te doen: je krijgt je Magic Pass bij het inchecken in je Disney hotel. Je hoeft er dus niet om te vragen en het kost ook geen geld: deze nieuwe service is voor iedereen beschikbaar en wordt je vanzelf aangeboden. Afhankelijk van je hotel en de bijgeboekte extra’s wordt de functionaliteit geactiveerd.

Voor de blokhutten van Disney’s Davy Crockett Ranch zijn bijvoorbeeld nu nog “ouderwetse” sleutels nodig, dus verblijf je in een Trapper Tribe blokhut dan gebruik je je Magic Pass wel voor toegang tot de parkeerplaats en de parken, maar niet als sleutel voor je blokhut.

Vanaf eind 2023 gaat de volgende fase van start met eigen unieke designs voor de Magic Pass per hotel en vanaf begin 2024 de toevoeging van een digitale "Magic Mobile" pas in de Disneyland Paris app zodat je deze ook vanuit je smartphone kunt laten scannen voor toegang tot de parken.

Het systeem wordt gefaseerd uitgerolt naar alle Disney hotels waarbij de deuren van de kamers in alle hotels worden uitgerust met RFID-lezers (zoals nu al het geval in Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York) voor snelle toegang. Iedereen krijgt een eigen Magic Pass met naam en informatie over alle gekozen extra's, zoals maaltijdopties.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen