Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Marvel merchandise met Spider-Bots en WEB accessoires bij Avengers Campus in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Zaterdag 28 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Marvel merchandise met Spider-Bots en WEB accessoires bij Avengers Campus in Disneyland Paris
25/05/2022
Marvel merchandise met Spider-Bots en WEB accessoires bij Avengers Campus in Disneyland Paris

Als Avengers Campus vanaf 20 juli 2022 opent in Disneyland Paris, zullen ook diverse Marvel restaurants hun deuren openen met o.a. Pym Kitchen als buffetrestaurant, Stark Factory als counterservice restaurant en diverse kleinere eettentjes en karren met maaltijden, snacks en lekkernijen.


Mission Equipment in Disneyland Paris

De nieuwe Mission Equipment boetiek is de plek waar je een groot aantal Campus uitrustingen kunt kopen, waaronder de officiële Avengers Campus en WEB – Worldwide Engineering Brigade – artikelen. In deze unieke winkel kunnen kinderen en volwassenen kleding kopen, accessoires die hun ervaring gaan verbeteren en nog zoveel meer.


WEB Tech-accessoires

Spider-Man W.E.B. Adventure is de eerste attractie in Disneyland Paris waar bezoekers WEB Tech-accessoires kunnen inzetten. Voor extra krachten en ervaring op maat, zijn WEB Tech-accessoires verkrijgbaar in de Mission Equipment winkel, die zich in het gebouw van de attractie bevindt. Met de aankoop van WEB Power Band krijgen bezoekers toegang tot geavanceerde functies zoals een multi-vurende web optie, terwijl ze de strijd aangaan met die Spider-Bots die los rondlopen.

WEB Tech kan de krachten van de bezoekers in de attractie veranderen, geïnspireerd door fan-favoriete Superhelden, zoals Spider-Man met electro-dynamische webben, Iron Man met repulsor blasts en Doctor Strange met mystieke versterker.


Spider-Bots

Elke Superheld heeft een vriendelijke sidekick nodig om zijn omgeving te helpen beschermen. Spider-Bots plaatsen bezoekers in de bestuurdersstoel, zodat zij hun eigen Spider-Bot kunnen besturen en het kunnen opnemen tegen tegenstanders, met geprogrammeerde gevechts- en verdedigingscapaciteiten.

Wil je je eigen Spider-Bot naar een hoger niveau tillen? Tactische upgrades, geïnspireerd door enkele favoriete Superhelden, veranderen het algemene uiterlijk van een Spider-Bot en verbeteren de gevechtscapaciteiten. Deze tactische upgrades zijn geïnspireerd door Iron Man, Black Widow, Black Panther.


Avengers Campus merchandise

De Spider-Man stijlvolle bril is het ultieme accessoire voor dag en nacht met 17 unieke uitdrukkingen die digitaal tot leven komen, geïnspireerd door de web-slinger zelf. Wie zijn WEB-trots wil laten zien, kan zijn innerlijke wetenschapper naar boven halen met een verscheidenheid aan kleding en andere speciale producten die exclusief verkrijgbaar zijn in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.


Avengers Campus in Disneyland Paris

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris opent vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park met o.a. een Avengers achtbaan, Spider-Man attractie, diverse restaurants en eetgelegenheden, interactieve ontmoetingen en stuntshows met Marvel superhelden.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
De populaire Disney Dreams avondshow keert vanaf 12 april 2023 terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen