Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag vanaf 20 oktober 2022 verkrijgbaar
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag vanaf 20 oktober 2022 verkrijgbaar
25/09/2022

Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag vanaf 20 oktober 2022 verkrijgbaar

Speciaal voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris brengt Monopoly een exclusieve Disneyland Paris variant uit van het beroemde spel. Zo zijn er unieke Disney pionnen en een uitklapbaar kasteel te vinden in het spel dat vanaf 20 oktober 2022 in de winkels ligt. Daarnaast is er ook een unieke Disney Villains versie en Mickey and Friends editie verkrijgbaar.


Disneyland Paris Monopoly

Ter ere van de 30e verjaardag zal vanaf 20 oktober 2022 het eerste Disneyland Paris Monopoly spel verkrijgbaar zijn (€70). Iedere zijde van het bordspel staat voor een land in het Disneyland Park: Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland.

De pionnen zijn bekende Disney iconen, zoals de lamp van Aladdin en het piratenschip van Captain Hook. Jaarkaarthouders krijgen als eerste de mogelijkheid om het spel op 19 oktober 2022 te kopen bij The Storybook Store.


Mickey and Friends Monopoly

Natuurlijk mogen ook de Disney figuren niet ontbreken en hebben zij eveneens een eigen Monopoly spel gekregen met deze nieuwe Mickey and Friends editie. Speel o.a. met Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Donald, Daisy of Knabbel en Babbel en bestel dit spel eenovudig online met verzending naar Nederland en België door hier te klikken.


Disney Villains Monopoly

Naast de nieuwe Disneyland Paris variant van Monolopy, is er ook een speciale Disney Villains versie voor degene die hun hoofd niet koel kunnen houden. Speel o.a. met Maleficent, Captain Hook, Jafar of Cruella en bestel dit spel eenvoudig online met verzending naar Nederland en België door hier te klikken.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Family & Friends Tickets vanaf €41 voor Disneyland Pass jaarkaarthouders keren terug in 2024
30/11/2023
De Privilege Tickets voor jaarkaarthouders in Disneyland Paris keren terug met Family & Friends Tickets[...] Lees meer
Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
15/11/2023
Bekijk de speciale Chistmas Gift Box die je kunt bestellen in de Disney hotels van Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen parade in Disneyland Paris met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff voor de 10e verjaardag
14/11/2023
Ontdek de nieuwe Frozen parade in Disneyland Paris ter ere van de 10e verjaardag van de film[...] Lees meer
A Million Splashes of Colour dagshow in Disneyland Paris met Disney figuren, parade en showstop
30/10/2023
Ontdek de nieuwe A Million Splashes of Colour dagshow tijdens Disney Symphony of Colors met parade en showstop bij het kasteel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen