Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
Openingstijden vandaag
Vrijdag 02 december 2022
Disneyland Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar

Speciaal voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris brengt Monopoly een exclusieve Disneyland Paris variant uit van het beroemde spel. Zo zijn er unieke Disney pionnen en een uitklapbaar kasteel te vinden in het spel dat vanaf 20 oktober 2022 in de winkels ligt. Daarnaast is er ook een unieke Disney Villains versie en Mickey and Friends editie verkrijgbaar.


Disneyland Paris Monopoly

Ter ere van de 30e verjaardag zal vanaf 20 oktober 2022 het eerste Disneyland Paris Monopoly spel verkrijgbaar zijn (€70). Iedere zijde van het bordspel staat voor een land in het Disneyland Park: Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland.

De pionnen zijn bekende Disney iconen, zoals de lamp van Aladdin en het piratenschip van Captain Hook. Jaarkaarthouders krijgen als eerste de mogelijkheid om het spel op 19 oktober 2022 te kopen bij The Storybook Store.


Mickey and Friends Monopoly

Natuurlijk mogen ook de Disney figuren niet ontbreken en hebben zij eveneens een eigen Monopoly spel gekregen met deze nieuwe Mickey and Friends editie. Speel o.a. met Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Donald, Daisy of Knabbel en Babbel en bestel dit spel eenovudig online met verzending naar Nederland en België door hier te klikken.


Disney Villains Monopoly

Naast de nieuwe Disneyland Paris variant van Monolopy, is er ook een speciale Disney Villains versie voor degene die hun hoofd niet koel kunnen houden. Speel o.a. met Maleficent, Captain Hook, Jafar of Cruella en bestel dit spel eenvoudig online met verzending naar Nederland en België door hier te klikken.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen