Nieuwe generatie toegangspoortjes in Disneyland Paris met tickets scannen via je smartphone
22/09/2020
Nieuwe generatie toegangspoortjes in Disneyland Paris met tickets scannen via je smartphone

Na een succesvolle test met enkele nieuwe generatie toegangspoortjes bij het Walt Disney Studios Park in 2019, wordt dit moderne systeem verder uitgerold naar alle ingangen van Disneyland Paris. De nieuwe scanners werken contactloos met meerdere rijen per ingang zodat bezoekers sneller de parken in kunnen.


Contactloze toegang

Het systeem werkt met openslaande panelen waarbij bezoekers geen contact meer hoeven te maken met de ouderwetse draaipoortjes die nu nog worden gebruikt. Daarnaast kunnen al onze digitale toegangstickets via je smartphone én de nieuwe MagicPass (voor gasten van de Disney hotels) contactloos worden gescand met drie doorgangen in plaats van de huidige twee. Per ingang is er tevens één bredere doorgang beschikbaar voor bezoekers met rolstoelen en/of buggy's.

Ieder poortje is voorzien van een digitaal scherm waar bezoekers kunnen zien of de scan gelukt is. Cast members met tablets lopen daarnaast rond bij de ingang om te controleren of alles goed gaat. Bij problemen wordt een cast member direct gealarmeerd om hulp te bieden.

Foto's: ED92 & DLP Report

Het systeem wordt momenteel één voor één geïnstalleerd bij alle ingangen van het Walt Disney Studios Park. De ingangen van het Disneyland Park volgen daarna. En voor iedereen die het zich afvraagt: Ja, het bekende "Welcome" stemmetje is er nog steeds!


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Wishes Come True Blue collectie met Disney oortjes, trui en rugzak nu verkrijgbaar
22/10/2020
Bekijk de nieuwe Make-A-Wish merchandise collectie van Disney [...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt overdekte parkeerplaats met zonnepanelen en lichtgevende Mickey
22/10/2020
Disney installeert 67.500 zonnepanelen op de grote parkeerplaats bij het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met kleine kinderen in de parken en hotels
13/10/2020
Bekijk onze handige tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met (kleine) kinderen[...] Lees meer
Oplaadstations voor mobiele telefoons in Disneyland Paris via kabel, USB of draadloos
09/10/2020
Bezoekers van Disneyland Paris kunnen hun mobiele telefoons gratis opladen in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen