Open de deur van je hotelkamer in Disneyland Paris nu ook met je smartphone
01/04/2021
Open de deur van je hotelkamer in Disneyland Paris nu ook met je smartphone

Als het nieuwe Marvel hotel in Disneyland Paris later dit jaar opent, zal dit het eerste Disney hotel zijn waar gasten de hotelkamer met hun smartphone kunnen openen. De 'Digital Key' functie komt oorspronkelijk uit Walt Disney World waar dit al langere tijd mogelijk is via de My Disney Experience app.


Open de hotelkamer met je smartphone

Het digitaal openen van een hotelkamer stond al langer op het verbeterprogramma van Disneyland Paris en wordt nu gefaseerd uitgerold, te beginnen bij Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. De officiële Disneyland Paris app zal hiervoor gebruikt gaan worden waarbij gasten van dit hotel tevens reserveringen kunnen maken voor ontmoetingen met Marvel superhelden. Later zullen deze functies verder uitgerold worden naar de overige hotels en de parken.


Marvel hotel

In 2021 opent Disneyland Paris het allereerste Marvel hotel ter wereld als upgrade van het originele Disney's Hotel New York. Het hotel wordt compleet verbouwd met o.a. een nieuwe lobby, nieuwe restaurants & bars en vernieuwde kamers, geïnspireerd op de superhelden uit Marvel's The Avengers, waaronder Iron Man, Spider-Man en Captain America.

Klik hier voor meer informatie & foto's van het Marvel hotel


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Main Street Station LEGO bouwpakket met station en trein - 71044
13/04/2021
Exclusief LEGO Disney treinstation pakket van Main Street Station in Disneyland[...] Lees meer
Winnie the Pooh LEGO bouwpakket met een boomhuis en Disney figuren - 21326
10/04/2021
Exclusief LEGO Disney boomhuis pakket van Winnie the Pooh uit het Hundred Acre Wood[...] Lees meer
Spectaculaire nieuwe Disney avondshow 'Illuminate!' met vuurwerk in Shanghai Disneyland
08/04/2021
Bekijk de eerste beelden van de nieuwe Disney avondshow Illuminate met projecties, lichtbundels, lasers en vuurwerk[...] Lees meer
Disneyland Paris viert 29e verjaardag op 12 april 2021 met speciaal virtueel evenement
31/03/2021
Werp een blik in het verleden en de toekomst van Disneyland Paris tijdens de viering van de 29e verjaardag[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen