Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Vier oudejaarsavond in Disneyland Paris met extra entertainment en vuurwerkshows
Openingstijden vandaag
Maandag 05 december 2022
Disneyland Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Vier oudejaarsavond in Disneyland Paris met extra entertainment en vuurwerkshows
29/12/2015
Vier oudejaarsavond in Disneyland Paris met extra entertainment en vuurwerkshows

Op 31 december aanstaande neemt Disney op spectaculaire wijze afscheid van het 'oude jaar'. Disneyland Parijs staat die dag in het teken van oudejaarsavond met extra entertainment in het Disneyland Park, Walt Disney Studios Park en Disney Village. Dans mee tijdens swingende optredens en speciale DJ party's, drink een glaasje champagne en ga knallend het jaar uit met maar liefst 3 vuurwerkshows.


Disneyland Park

Naast het reguliere entertainment overdag, wordt 'Disney Dreams! of Christmas' in het Disneyland Park deze avond om middernacht vertoond. Belangrijk om te weten, is dat grote vuurwerkshow om 00:00 uur alleen in het Walt Disney Studios Park en Disney Village te zien is, niet in het Disneyland Park. Ons advies: Kijk 'Disney Dreams! of Christmas' in het Disneyland Park op een andere dag en ga later op de avond naar het Walt Disney Studios Park voor de optredens en het grote vuurwerk.


Walt Disney Studios Park

In het Walt Disney Studios Park wordt je twee maal getrakteerd op een bonte stoet met speciale wagens en zeldzame Disney figuren tijdens 'Mickey presents: The New Years Eve Parade (voorheen Disney's Stars 'n' Cars... as never seen before!). Deze parade begint bij de poort naast de uitgang van Rock 'n' Roller Coaster en trekt vervolgens via Place des Stars naar Toon Studio om via de poort naast Flying Carpets over Agrabah het park weer te verlaten. Vanaf 21:00 uur beginnen de optredens van diverse artiesten op het grote podium in Backlot (tegenover Rock 'n' Roller Coaster) tijdens de Lucky Dance Party en vanaf 22:30 uur start de Walt Disney Studios Midnight Party, die tot 01:00 uur zal duren.


Vuurwerk

Om 23:59 uur gaat het aftellen beginnen en wordt de hemel boven Rock 'n' Roller Coaster verlicht met de spectaculaire vuurwerkshow 'The Happy-ever-after New Year Spectacular! Bibbidi-Bobbidi-Boom!'. In 2016 zal er muziek worden gebruikt van Disney's nieuwste animatiefilm Vaiana (Moana). Tegelijkertijd zijn er entertainers, live optredens, animatie's en DJ Party's in Disney Village van 18:00 tot 02:00 uur, inclusief een vuurwerkshow om 00:00 uur op Lake Disney (zelfde als in het Walt Disney Studios Park). Bekijk de video van de indrukwekkende vuurwerkshow in het Walt Disney Studios Park op oudejaarsavond 2014 op muziek van Frozen en de show van 2015 op muziek van Disney's Cinderella.


Entertainmentprogramma

Het entertainmentprogramma op oudejaarsavond begint vanaf 19:30 uur in het Walt Disney Studios Park, maar uiteraard is er ook overdag het dagelijkse kerstentertainment te zien met de Frozen Sing-along show, Disney's Christmas Parade, Royal Christmas Wishes en Mickey's Magical Christmas Lights in het Disneyland Park. Bekijk het complete entertainmentprogramma voor het kerstseizoen in beide parken.


Diverse restaurants hanteren op oudejaarsavond speciale menu's en prijzen. Reserveren voor een diner op 31 december in één van deze restaurants is verplicht. Download de menu's en bekijk welke speciale gerechten geserveerd worden per restaurant.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen