Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Pirates of the Caribbean krijgt upgrade met Jack Sparrow en nieuwe special effects
Openingstijden vandaag
Donderdag 25 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Pirates of the Caribbean krijgt upgrade met Jack Sparrow en nieuwe special effects
29/04/2017

Pirates of the Caribbean krijgt upgrade met Jack Sparrow en nieuwe special effects

Tijdens de 25e verjaardag van Disneyland Paris krijgt Pirates of the Caribbean een grote upgrade met o.a. nieuwe animatronics van Jack Sparrow uit de filmserie. De populaire attractie krijgt daarnaast nieuwe special effects en wordt compleet gerenoveerd, waarbij ook restaurant Blue Lagoon wordt vernieuwd met o.a. een nieuwe naam.


In navolging van de Amerikaanse resorts, zullen figuren uit de succesvolle Pirates of the Caribbean filmserie in de zomer van 2017 voor het eerst hun opwachting maken in Parijs. De attractie in Adventureland krijgt diverse nieuwe audio-animatronics van o.a. Jack Sparrow en Hector Barbossa. Daarnaast zullen er tevens nieuwe special effects (met o.a. Davy Jones en Blackbeard) te zien zijn en een nieuwe scene met Barbossa exclusief voor Disneyland Paris.

Naast de figuren uit de filmserie, zullen ook andere audio-animatronics worden vernieuwd met o.a. nieuwe kostuums, special effects en een nieuw licht- en geluidssysteem met muziek uit de films. Uiteraard blijft het iconische nummer 'A Pirates Life for Me!' onderdeel van de soundtrack. De bekende 'Redhead' scene met de vrouw in het rode kleed wordt daarnaast in alle Disney resorts vernieuwd. Disneyland Paris krijgt de primeur waarbij de vrouwen hun waardevolle bezittingen moeten afgeven bij de veiling.

Restaurant Blue Lagoon wordt voor de gelegenheid opgefrist met nieuw decor, een nieuwe keuken én een nieuwe naam. Blue Lagoon heet voortaan 'Captain Jack's - Restaurant des Pirates'. Het personeel zal verkleed gaan als echte piraten. De vernieuwde attractie met de meest geavanceerde audio-animatronics opent op 24 juli 2017 haar deuren in Adventureland.

Ter promotie van de nieuwste film 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales', bracht niemand minder dan Johnny Depp een verrassingsbezoek aan het originele Disneyland Resort in Californië. Als zijn alter-ego Captain Jack Sparrow was hij te zien in de Pirates of the Caribbean attractie voor interactie met nietsvermoedende bezoekers in de bootjes.


Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Ter promotie van de vijfde Pirates of the Caribbean film organiseert Disneyland Paris op zondag 14 mei 2017 een speciale happening in het Disneyland Park. Deze happening zal om 16:00 uur op Central Plaza bij het kasteel plaatsvinden met de volledige cast van de nieuwe film. Klik hier voor het verslag van dit event met foto's & video's.

Daarnaast krijgt Jack Sparrow zijn eigen meet & greet locatie in het Walt Disney Studios Park bij Ciné Magique. Onze favoriete piraat zal hier dagelijks vanaf 12:00 uur t/m eind september te zien zijn, inclusief PhotoPass fotograaf (foto: Characters Photos Blog). Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales draait vanaf 24 mei 2017 in de bioscopen.


Preview jaarkaarthouders

Op 14, 15 & 16 juli 2017 krijgen bepaalde jaarkaarthouders van Disneyland Paris de mogelijkheid om de vernieuwde attractie als eerste te beleven in het weekend voorafgaand aan de heropening, Op vrijdag 14 juli mogen alleen Infinity jaarkaarthouders van 10:00 tot 14:00 uur in de attractie, terwijl op zaterdag 15 juli en zondag 16 juli zowel Dream, Magic Plus, als Infinity jaarkaarthouders van 10:00 tot 14:00 uur naar binnen mogen. Inschrijving is niet nodig. Toegang tot de attractie op basis van het tonen van een geldige jaarkaart.


25e verjaardag

De vernieuwde Pirates of the Caribbean attractie in Disneyland Paris gaat vanaf 23 juli 2017 officieel open. Ter ere van de 25e verjaardag heeft Disneyland Paris diverse populaire attracties van een grote upgrade voorzien, zoals de compleet vernieuwde Big Thunder Mountain met herstelde geysers langs de Rivers of the Far West, Star Tours: The Adventures Continue in 3D met Star Wars meet & greet locatie en Hyperspace Mountain; de nieuwste versie van Space Mountain.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen