Openingstijden vandaag
Dinsdag 22 januari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Metamorfose tot Prinses of Piraat in de Bibbidi Bobbidi Boutique van Disneyland Paris
20/04/2018
Metamorfose tot Prinses of Piraat in de Bibbidi Bobbidi Boutique van Disneyland Paris

Heeft je dochter of zoon altijd al een echte prinses of piraat willen zijn? Dan is de 'Prinses (of Piraat) voor één dag' service van Disneyland Paris de ultieme mogelijkheid voor een complete metamorfose, inclusief make-up, schmink, haar, jurken en pakjes. De service is vergelijkbaar met de Bibbidi Bobbidi Boutique uit Walt Disney World.


De metamorfose is te vinden in het Disneyland Hotel en dagelijks beschikbaar voor zowel meisjes, als jongens. De kinderen worden hierbij volledig in de watten gelegd en behandeld als supersterren. In totaal zijn er 5 verschillende pakketten verkrijgbaar:

  • €55 voor make-up en haar
  • €120 voor make-up, haar en keuze uit een reguliere jurk
  • €180 voor make-up, haar en keuze uit een 'Prestige' jurk (Elsa of Cinderella)
  • €350 voor make-up, haar en de 'Prestige' jurk van Belle
  • €120 voor schmink/make-up, haar en een Piraten pakje (jongen/meisje)

De metamorfose duurt ongeveer 45 minuten en wordt afgesloten met een professionele fotoshoot (via Disney PhotoPass). Vervolgens kun je de foto's bekijken bij Galerie Mickey (boetiek van het hotel op de tweede etage van het Disneyland Hotel) waarbij één foto gratis verkregen kan worden (inclusief bij alle pakketten). Iedere volgende foto dient los aangeschaft te worden, tenzij je Disney PhotoPass+ hebt aangeschaft. In dat geval ontvang je alle foto's digitaal zonder extra kosten.

Bekijk een vergelijkbare metamorfose in onderstaande video uit Walt Disney World om een goed beeld te krijgen van de service die ook in Disneyland Paris te vinden is. In Florida heeft de Bibbidi Bobbidi Boutique een eigen locatie in Disney Springs.

De 'Prinses (of Piraat) voor één dag' metamorfose kan worden gereserveerd in het Disneyland Hotel bij Galerie Mickey. Het wordt aanbevolen om deze ervaring zo vroeg mogelijk te boeken aangezien er een beperkt aantal tijden en plaatsen zijn per dag. Op voorhand reserveren kan door contact op te nemen met de Special Activities afdeling via dlp.disney.special.activities@disney.com.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Behind the Magic: Ontdek de geheimen van Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris
14/01/2019
Ontdek de historie, oorsprong en geheimen met de onderzeeboot van kapitein Nemo in Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris[...] Lees meer
'Star Wars Experience Plus' met FastPass tijdens Legends of the Force in Disneyland Paris
12/01/2019
Ontvang FastPass voor Star Wars attracties, een VIP plek bij de avondshow en een exclusieve souvenir met Star Wars Experience Plus[...] Lees meer
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €165
10/01/2019
Profiteer van een voordelig 3-daags verblijf in de partner hotels van Disneyland Paris inclusief ontbijt[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de historie en taken van de Disneyland ambassadeurs
09/01/2019
Maak kennis met de Disneyland Paris ambassadeurs en ontdek wat zij doen voor promotie van de magie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen