Openingstijden vandaag
Maandag 21 mei 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Metamorfose tot Prinses of Piraat in de Bibbidi Bobbidi Boutique van Disneyland Paris
20/04/2018
Metamorfose tot Prinses of Piraat in de Bibbidi Bobbidi Boutique van Disneyland Paris

Heeft je dochter of zoon altijd al een echte prinses of piraat willen zijn? Dan is de 'Prinses (of Piraat) voor één dag' service van Disneyland Paris de ultieme mogelijkheid voor een complete metamorfose, inclusief make-up, schmink, haar, jurken en pakjes. De service is vergelijkbaar met de Bibbidi Bobbidi Boutique uit Walt Disney World.


De metamorfose is te vinden in het Disneyland Hotel en dagelijks beschikbaar voor zowel meisjes, als jongens. De kinderen worden hierbij volledig in de watten gelegd en behandeld als supersterren. In totaal zijn er 5 verschillende pakketten verkrijgbaar:

  • €55 voor make-up en haar
  • €120 voor make-up, haar en keuze uit een reguliere jurk
  • €180 voor make-up, haar en keuze uit een 'Prestige' jurk (Elsa of Cinderella)
  • €350 voor make-up, haar en de 'Prestige' jurk van Belle
  • €120 voor schmink/make-up, haar en een Piraten pakje (jongen/meisje)

De metamorfose duurt ongeveer 45 minuten en wordt afgesloten met een professionele fotoshoot (via Disney PhotoPass). Vervolgens kun je de foto's bekijken bij Galerie Mickey (boetiek van het hotel op de tweede etage van het Disneyland Hotel) waarbij één foto gratis verkregen kan worden (inclusief bij alle pakketten). Iedere volgende foto dient los aangeschaft te worden, tenzij je Disney PhotoPass+ hebt aangeschaft. In dat geval ontvang je alle foto's digitaal zonder extra kosten.

Bekijk een vergelijkbare metamorfose in onderstaande video uit Walt Disney World om een goed beeld te krijgen van de service die ook in Disneyland Paris te vinden is. In Florida heeft de Bibbidi Bobbidi Boutique een eigen locatie in Disney Springs.

De 'Prinses (of Piraat) voor één dag' metamorfose kan worden gereserveerd in het Disneyland Hotel bij Galerie Mickey. Het wordt aanbevolen om deze ervaring zo vroeg mogelijk te boeken aangezien er een beperkt aantal tijden en plaatsen zijn per dag. Op voorhand reserveren kan door contact op te nemen met de Special Activities afdeling via dlp.disney.special.activities@disney.com.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris kondigt attracties, shows en vernieuwingen aan tijdens InsidEars
20/05/2018
Disneyland Paris presenteert vernieuwingen met o.a. een nieuwe attractie, shows, verbouwingen, upgrades en extra diensten tijdens InsidEars[...] Lees meer
Mickey's Philharmagic komt naar Disneyland Paris met 4D attractie in Discoveryland
18/05/2018
Disneyland Paris krijgt een nieuwe 4D attractie in het Discoveryland Theater met Mickey's Philharmagic[...] Lees meer
Rondleiding door diverse populaire all-you-can-eat buffetrestaurants in Disneyland Paris
09/05/2018
Ontdek het aanbod van alle populaire all-you-can-eat buffetrestaurants in Disneyland Paris met foto's & video's[...] Lees meer
Behind the Magic: Historie, treinen & stations van Disneyland Railroad in Disneyland Paris
30/04/2018
Ontdek de historie, treinen en stations van Disneyland Railroad in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen