Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Metamorfose tot Prinses of Prins in de Bibbidi Bobbidi Boutique van Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Donderdag 25 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Metamorfose tot Prinses of Prins in de Bibbidi Bobbidi Boutique van Disneyland Paris
20/04/2018

Metamorfose tot Prinses of Prins in de Bibbidi Bobbidi Boutique van Disneyland Paris

Heeft je dochter of zoon altijd al een echte prinses of prins willen zijn? Dan is de 'Prinses (of Prins) voor één dag' service van Disneyland Paris de ultieme mogelijkheid voor een complete metamorfose, inclusief make-up, schmink, haar, jurken en pakjes. De service is vergelijkbaar met de Bibbidi Bobbidi Boutique uit Walt Disney World.


Bibbidi Bobbidi Boutique in Disneyland Paris

De metamorfose is te vinden in het vernieuwde Disneyland Hotel en vanaf 25 januari 2024 dagelijks beschikbaar voor zowel meisjes, als jongens. De kinderen worden hierbij volledig in de watten gelegd en behandeld als supersterren. In totaal zijn er 3 verschillende pakketten verkrijgbaar:

  • €95 voor Royal Beauty met make-up en haar + souvenir foto
  • €190 voor Royal Makeover met make-up, haar en keuze uit een reguliere jurk en accessoire + souvenir foto
  • €440 voor Royal Makeover Signature met make-up, haar en keuze uit een 'Prestige' jurk en twee accessoires + souvenir foto

De metamorfose duurt ongeveer 60 minuten en wordt afgesloten met een professionele fotoshoot (via Disney PhotoPass). Vervolgens kun je de foto's bekijken bij Galerie Mickey (boetiek van het hotel op de tweede etage van het Disneyland Hotel) waarbij één foto gratis verkregen kan worden (inclusief bij alle pakketten). Iedere volgende foto dient los aangeschaft te worden, tenzij je Disney PhotoPass+ hebt aangeschaft. In dat geval ontvang je alle foto's digitaal zonder extra kosten.

Bekijk een vergelijkbare metamorfose in onderstaande video uit Walt Disney World om een goed beeld te krijgen van de service die ook in Disneyland Paris te vinden is. In Florida heeft de Bibbidi Bobbidi Boutique een eigen locatie in Disney Springs.


Reserveren via de Disneyland Paris app

De 'Prinses (of Piraat) voor één dag' metamorfose in het Disneyland Hotel kan vanaf 13 december 2023 worden gereserveerd via de Disneyland Paris app voor aankomsten vanaf 25 januari 2024. Het wordt aanbevolen om deze ervaring zo vroeg mogelijk te boeken aangezien er een beperkt aantal tijden en plaatsen zijn per dag.


1, 2, 3, Princesse

Naast de Bibbidi Bobbidi Boutique in het Disneyland Hotel was er voorheen ook een vergelijkbare service beschikbaar in het Disneyland Park bij La Chaumière des Sept Nains (Castle Courtyard). Onder de naam "1, 2, 3, Princesse" kunnen kinderen hier een make-over krijgen tot prinses inclusief make-up, haar, keuze uit een reguliere jurk, fysieke foto van 15x20cm en speciale toegang tot de Princess Pavilion voor €145 per persoon. Deze service is momenteel niet beschikbaar.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen