Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Reserveer restaurants in Disneyland Paris vanaf 12 maanden vóór aankomst
Reserveer restaurants in Disneyland Paris vanaf 12 maanden vóór aankomst
04/08/2022
Reserveer restaurants in Disneyland Paris vanaf 12 maanden vóór aankomst

Gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris kunnen vanaf 12 maanden vóór aankomst restaurant reserveringen maken door het verblijf te linken aan hun Disney account via de officiële Disney app. Voor overige gasten blijft deze periode 2 maanden.


Restaurant reserveringen in Disneyland Paris

Het reserveren van restaurants met tafelservice of buffetservice in Disneyland Paris is noodzakelijk om een plek te bemachtigen en was tot voor kort alleen mogelijk vanaf 6 maanden voor hotelgasten en vanaf 2 maanden voor overige bezoekers. Recent heeft Disney dit gewijzigd, waarbij alleen gasten van de Disney hotels nu al vanaf 12 maanden vóór aankomst bepaalde restaurants kunnen reserveren voor hun verblijf.

Hoe werkt het? Stap 1: Koppel je verblijf in een Disney hotel aan je My Disneyland account via de officiële Disneyland Paris app. Stap 2: Reserveer bepaalde restaurants via dezelfde app met de optie 'Reserveer en tafel' voor alle dagen van het verblijf. Geen beschikbaarheid? Bel dan met de restaurant reserveringslijn.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen