Openingstijden vandaag
Woensdag 25 april 2018
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Rondleiding door de nieuwe accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris
30/12/2017
Rondleiding door de nieuwe accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris

Het nieuwe duurzame vakantieresort Villages Nature van Center Parcs bij Disneyland Paris is sinds het najaar van 2017 geopend voor het publiek. Tijd om een kijkje te nemen bij de verschillende accommodaties die tot 12 personen kunnen herbergen. Bekijk de video tour van o.a. de Country Premium en Cocoon VIP accommodaties.


Het resort bestaat uit 5 verschillende type accommodaties, verdeelt over 3 categorieën: Clan Comfort (3 sterren), Country Premium (4 sterren) en Cocoon VIP (5 sterren). De Country Premium en Cocoon VIP varianten zijn beschikbaar als appartement (tot 4 personen) of cottage (tot 12 personen). Als eerste nemen we een kijkje bij de meest luxe accommodatie: Cocoon VIP (appartement).

Foto's: DLP Welcome

De accommodatie is gelegen aan het grote meer, waar ook de promenade met restaurants en het grote zwemparadijs Aqualagon zijn gevestigd. Het interieur bestaat uit enkel duurzame materialen wat het geheel een warme sfeer geeft. Er zijn twee slaapkamers met één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. De ruime badkamer bestaat uit aparte wastafels en een ruimte met douche en bubbelbad.

Foto's: DLP Welcome

Bekijk de video tour:

Als tweede nemen we een kijkje bij Country Premium (appartement). De accommodatie kijkt uit over de prachtige tuinen, waar ook de recreatieve activiteiten zijn gelegen, zoals de biologische boerderij en het survival parcours. Er zijn twee slaapkamers met één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. Verder bestaat de accommodatie uit twee badkamers (met ieder een douche; de ander ook een bad) en een aparte toilet.

Bekijk de video tour:

Later nemen we ook een kijkje in de overige accommodaties, zoals de Clan Comfort categorie. Alle accommodaties liggen op loopafstand van het centrale gebied rondom het meer. De promenade geeft toegang tot alle restaurants, winkels en activiteiten. Bekijk de video tour:


Prijzen & Boeken

Een verblijf in Villages Nature bestaat uit overnachting(en) in één van de accommodaties, gratis Wi-Fiopgemaakte beddenhanddoekenwelkomstpakketeindschoonmaak1 parkeerplaatsreserveringskosten per cottage/appartement en de toeristenbelasting per persoon, per nacht.

Let op: Er rijden geen shuttlebussen naar de parken. Eigen vervoer wordt aanbevolen of maak gebruik van de reguliere buslijn 47 naar Marne-La-Vallée Chessy (busstation van Disney) die stopt bij de ingang van Villages Nature. Ontdek de actuele aanbieding:

Villages Nature is geen resort hotel, waardoor het verblijf en toegangstickets voor de parken los van elkaar geboekt moeten worden. Bekijk beschikbaarheid en ontdek prijzen van alle accommodaties in Villages Nature:

Profiteer daarna van onze ticketaanbiedingen en ontvang tot 50% korting op dagkaarten en meerdaagse tickets. Dagkaarten ontvang je als E-ticket waarmee je direct de parken in kunt zonder in de rij te hoeven staan bij de kassa. Meerdaagse tickets ontvang je als E-voucher die je éénmalig dient om te wisselen. Ontdek alle voordelige voorverkooptickets:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Victoriaanse Tea Time in Disneyland Paris met lekkere traktaties bij Café Fantasia
15/04/2018
Beleef een magische 'high-tea' in het Disneyland Hotel met mooie en ontspannende traktaties[...] Lees meer
Disneyland Paris lanceert nieuwe Culture Vintage collectie met kleding uit de jaren '90
14/04/2018
Ontdek de nieuwe Culture Vintage kledinglijn in Disneyland Paris met ontwerpen uit de jaren '90[...] Lees meer
Overzicht van alle attracties met een minimumlengte restrictie in Disneyland Paris
12/04/2018
Ontdek de minimumlengte voor alle attracties met restricties in Disneyland Paris[...] Lees meer
Professionele foto's bij attracties en figuren met Disney PhotoPass in Disneyland Paris
10/04/2018
Ontdek Disney PhotoPass in Disneyland Paris en laat je magische momenten vastleggen door professionele Disney fotografen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen