Openingstijden vandaag
Zaterdag 21 juli 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Rondleiding door de nieuwe accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris
30/12/2017
Rondleiding door de nieuwe accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris

Het nieuwe duurzame vakantieresort Villages Nature van Center Parcs bij Disneyland Paris is sinds het najaar van 2017 geopend voor het publiek. Tijd om een kijkje te nemen bij de verschillende accommodaties die tot 12 personen kunnen herbergen. Bekijk de video tour van o.a. de Country Premium en Cocoon VIP accommodaties.


Het resort bestaat uit 5 verschillende type accommodaties, verdeelt over 3 categorieën: Clan Comfort (3 sterren), Country Premium (4 sterren) en Cocoon VIP (5 sterren). De Country Premium en Cocoon VIP varianten zijn beschikbaar als appartement (tot 4 personen) of cottage (tot 12 personen). Als eerste nemen we een kijkje bij de meest luxe accommodatie: Cocoon VIP (appartement).

Foto's: DLP Welcome

De accommodatie is gelegen aan het grote meer, waar ook de promenade met restaurants en het grote zwemparadijs Aqualagon zijn gevestigd. Het interieur bestaat uit enkel duurzame materialen wat het geheel een warme sfeer geeft. Er zijn twee slaapkamers met één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. De ruime badkamer bestaat uit aparte wastafels en een ruimte met douche en bubbelbad.

Foto's: DLP Welcome

Bekijk de video tour:

Als tweede nemen we een kijkje bij Country Premium (appartement). De accommodatie kijkt uit over de prachtige tuinen, waar ook de recreatieve activiteiten zijn gelegen, zoals de biologische boerderij en het survival parcours. Er zijn twee slaapkamers met één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. Verder bestaat de accommodatie uit twee badkamers (met ieder een douche; de ander ook een bad) en een aparte toilet.

Bekijk de video tour:

Later nemen we ook een kijkje in de overige accommodaties, zoals de Clan Comfort categorie. Alle accommodaties liggen op loopafstand van het centrale gebied rondom het meer. De promenade geeft toegang tot alle restaurants, winkels en activiteiten. Bekijk de video tour:


Prijzen & Boeken

Een verblijf in Villages Nature bestaat uit overnachting(en) in één van de accommodaties, gratis Wi-Fi, opgemaakte bedden, handdoeken, welkomstpakket, eindschoonmaak, 1 parkeerplaats, toegang tot waterpark Aqualagon, reserveringskosten per cottage/appartement en de toeristenbelasting per persoon, per nacht. Villages Nature kan op twee manieren worden geboekt:

1) Als compleet arrangement met toegangstickets voor de Disney parken voor minimaal één dag van het verblijf, inclusief toegang tot de Extra Magische Uren én gratis parkeren bij de parken. Bekijk beschikbaarheid en ontvang tot 25% korting op arrangementen met onze speciale aanbieding:

2) Als los verblijf zonder toegangstickets voor de Disney parken waarbij je zelf kunt bepalen wanneer en hoe vaak je naar de parken wilt. Ideaal voor jaarkaarthouders of gasten die willen profiteren van onze ticket aanbiedingen met tot 50% korting op dagkaarten en meerdaagse E-tickets. Bekijk beschikbaarheid en ontvang tot 36% korting op losse verblijven met onze speciale aanbieding:

Via DiscoverTheMagic.nl maak je tevens kans op maar liefst 11 verblijven in diverse Center Parcs vakantieresorts, waaronder Villages Nature bij Disneyland Paris. Doe mee met het 'Schuif & Win' spel door op onderstaande banner te klikken en wie weet win je wel een gratis verblijf:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Rondleiding door diverse unieke walkthrough attracties van Disneyland Paris
17/07/2018
Loop met ons mee door de unieke walkthrough attracties in het Disneyland Park[...] Lees meer
Café des Cascadeurs serveert als Amerikaanse diner de beste burgers in Disneyland Paris
14/06/2018
Ontdek de unieke Amerikaanse diner Café des Cascadeurs in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Victoria's Bar op Main Street met bier, wijn en alcoholische milkshakes in Disneyland Paris
13/06/2018
Eerste bar op Main Street in het Disneyland Park met alcoholische dranken en tafelservice[...] Lees meer
Stuntshow 'Marvel Super Heroes United' in Disneyland Paris met superhelden, projecties en drones
10/06/2018
Ontdek de nieuwe Marvel stuntshow in het Walt Disney Studios Park met projecties, special effects, drones en superhelden uit The Avengers[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen