Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 januari 2018
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Rondleiding door de nieuwe accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris
30/12/2017
Rondleiding door de nieuwe accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris

Het nieuwe duurzame vakantieresort Villages Nature van Center Parcs bij Disneyland Paris is sinds het najaar van 2017 geopend voor het publiek. Tijd om een kijkje te nemen bij de verschillende accommodaties die tot 12 personen kunnen herbergen. Bekijk de video tour van o.a. de Country Premium en Cocoon VIP accommodaties.


Het resort bestaat uit 5 verschillende type accommodaties, verdeelt over 3 categorieën: Clan Comfort (3 sterren), Country Premium (4 sterren) en Cocoon VIP (5 sterren). De Country Premium en Cocoon VIP varianten zijn beschikbaar als appartement (tot 4 personen) of cottage (tot 12 personen). Als eerste nemen we een kijkje bij de meest luxe accommodatie: Cocoon VIP (appartement).

Foto's: DLP Welcome

De accommodatie is gelegen aan het grote meer, waar ook de promenade met restaurants en het grote zwemparadijs Aqualagon zijn gevestigd. Het interieur bestaat uit enkel duurzame materialen wat het geheel een warme sfeer geeft. Er zijn twee slaapkamers met één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. De ruime badkamer bestaat uit aparte wastafels en een ruimte met douche en bubbelbad.

Foto's: DLP Welcome

Bekijk de video tour:

Als tweede nemen we een kijkje bij Country Premium (appartement). De accommodatie kijkt uit over de prachtige tuinen, waar ook de recreatieve activiteiten zijn gelegen, zoals de biologische boerderij en het survival parcours. Er zijn twee slaapkamers met één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. Verder bestaat de accommodatie uit twee badkamers (met ieder een douche; de ander ook een bad) en een aparte toilet.

Bekijk de video tour:

Later nemen we ook een kijkje in de overige accommodaties, zoals de Clan Comfort categorie. Alle accommodaties liggen op loopafstand van het centrale gebied rondom het meer. De promenade geeft toegang tot alle restaurants, winkels en activiteiten. Bekijk de video tour:


Prijzen & Boeken

Een verblijf in Villages Nature bestaat uit overnachting(en) in één van de accommodaties, gratis Wi-Fiopgemaakte beddenhanddoekenwelkomstpakketeindschoonmaak1 parkeerplaatsreserveringskosten per cottage/appartement en de toeristenbelasting per persoon, per nacht.

Let op: Er rijden geen shuttlebussen naar de parken. Eigen vervoer wordt aanbevolen of maak gebruik van de reguliere buslijn 47 naar Marne-La-Vallée Chessy (busstation van Disney) die stopt bij de ingang van Villages Nature. Ontdek de actuele aanbieding:

Villages Nature is geen resort hotel, waardoor het verblijf en toegangstickets voor de parken los van elkaar geboekt moeten worden. Bekijk beschikbaarheid en ontdek prijzen van alle accommodaties in Villages Nature:

Profiteer daarna van onze ticketaanbiedingen en ontvang tot 50% korting op dagkaarten en meerdaagse tickets. Dagkaarten ontvang je als E-ticket waarmee je direct de parken in kunt zonder in de rij te hoeven staan bij de kassa. Meerdaagse tickets ontvang je als E-voucher die je éénmalig dient om te wisselen. Ontdek alle voordelige voorverkooptickets:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Hotel Special Disneyland Paris: Empire State Club in Disney's Hotel New York
12/01/2018
Ontdek de speciale kamers en faciliteiten van de Empire State Club in Disney's Hotel New York[...] Lees meer
Grootste parade en vuurwerkshow ooit tijdens New Year's Eve Party 2017 in Disneyland Paris
01/01/2018
Tijdens de eerste 'New Year's Eve Party' op 31 december 2017 in het Disneyland Park was de grootste parade en vuurwerkshow ooit te zien[...] Lees meer
Tweede editie 'Season of the Force' in Disneyland Paris met focus op nieuwe Star Wars film
28/12/2017
Meer focus op Star Wars: The Last Jedi tijdens tweede editie 'Season of the Force' in Disneyland Paris[...] Lees meer
'Prinsessen & Piraten Festival' van 31 maart t/m 31 mei 2018 in Disneyland Paris
21/12/2017
Ontdek het nieuwe Prinsessen & Piraten Fesitval met exclusieve show en parade van 31 maart t/m 31 mei 2018 in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen