Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Shopping Service in Disneyland Paris brengt je aankopen in de parken gratis naar je hotel
Openingstijden vandaag
Donderdag 25 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Shopping Service in Disneyland Paris brengt je aankopen in de parken gratis naar je hotel
28/01/2019

Shopping Service in Disneyland Paris brengt je aankopen in de parken gratis naar je hotel

Het is je vast al een keer overkomen: in één van de vele winkels in Disneyland Paris vind je dat ene item waar je al maanden naar zocht – of juist iets dat je voor het eerst ziet en meteen wilt kopen… maar het is nog vroeg op de dag en je wilt niet de hele dag met je aankoop door het park lopen, laat staan drie keer over de kop gaan. Maak dan gratis gebruik van de Pick Up Service en/of de Shopping Service.


Pick Up Service

De Pick Up Service van Disneyland Paris is eigenlijk heel simpel: in plaats van je aankopen meteen mee te nemen, kom je ze later op de dag halen in de winkel waar je ze koopt. Dat kost niets en zorgt ervoor dat je je aankopen niet hoeft mee te slepen. Van deze dienst kun je bij bijna alle volwaardige winkels gebruik maken.

Vraag ernaar vóór je betaalt – je moet dan een formulier invullen (zie hieronder) waarmee je later op de dag (vóór de betreffende winkel sluit) je aankopen weer kunt ophalen. Simpel en heel handig: je bepaalt zo zelf wanneer je je aankopen komt ophalen! Op het formulier wordt aangegeven wanneer de winkel sluit. Helaas is deze service niet beschikbaar bij kiosken, karren of mobiele verkooppunten.

Foto: ED92


Shopping Service

Weet je niet of je nog in de buurt komt van de winkel waar je die ene fantastische aankoopt wilt doen? Of vind je het makkelijker om je aankoop in de winkel van je Disney-hotel (of partner hotel) op te halen? Maak dan gebruik van de Shopping Service. Daarmee laat je je artikelen (bij aankopen vanaf €50 en tot 15:00 uur) naar je hotel brengen, waar je ze vanaf 20:00 uur kunt ophalen.

Verblijf je niet in een Disney-hotel? Dan kun je je aankopen (vanaf €50) ook naar de Disney Store in Disney Village laten brengen. Daar kun je ze al vanaf 18:00 uur ophalen, bijvoorbeeld op weg naar de parkeerplaats. Als je de Disney Store binnenkomt, kun je aan je linkerzijde je formulier laten zien en worden de aankopen overhandigd. Deze service is helaas niet beschikbaar bij kiosken, karren of mobiele verkooppunten.


Disney merchandise met korting

Profiteer van onze speciale aanbiedingen op merchandise van shopDisney / Disney Store en ontvang tot 50% korting op vele reguliere Disney items, maar ook speficieke Disney Parks merchandise als je alvast in de stemming wilt komen of juist nét dat ene leuke artikel bent vergeten te kopen tijdens je laatste bezoek:

Bekijk daarnaast de complete Disney collectie van Bol.com met kortingen en voordeel op alle soorten Disney merchandise, zoals films, boeken, kleding, speelgoed en puzzels, inclusief gratis verzending vanaf €20.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen