Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 augustus 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Shopping Service in Disneyland Paris brengt je aankopen in de parken gratis naar je hotel
28/01/2019
Shopping Service in Disneyland Paris brengt je aankopen in de parken gratis naar je hotel

Het is je vast al een keer overkomen: in één van de vele winkels in Disneyland Paris vind je dat ene item waar je al maanden naar zocht – of juist iets dat je voor het eerst ziet en meteen wilt kopen… maar het is nog vroeg op de dag en je wilt niet de hele dag met je aankoop door het park lopen, laat staan drie keer over de kop gaan. Maak dan gratis gebruik van de Pick Up Service en/of de Shopping Service. In dit artikel leggen we je uit wat deze diensten inhouden en hoe makkelijk je er gebruik van maakt. Dus betaal je aankoop en lees met ons mee!


Pick Up Service

De Pick Up Service van Disneyland Paris is eigenlijk heel simpel: in plaats van je aankopen meteen mee te nemen, kom je ze later op de dag halen in de winkel waar je ze koopt. Dat kost niets en zorgt ervoor dat je je aankopen niet hoeft mee te slepen. Van deze dienst kun je bij bijna alle volwaardige winkels gebruik maken.

Vraag ernaar vóór je betaalt – je moet dan een formulier invullen (zie hieronder) waarmee je later op de dag (vóór de betreffende winkel sluit) je aankopen weer kunt ophalen. Simpel en heel handig: je bepaalt zo zelf wanneer je je aankopen komt ophalen! Op het formulier wordt aangegeven wanneer de winkel sluit. Helaas is deze service niet beschikbaar bij kiosken, karren of mobiele verkooppunten.

Foto: ED92


Shopping Service

Weet je niet of je nog in de buurt komt van de winkel waar je die ene fantastische aankoopt wilt doen? Of vind je het makkelijker om je aankoop in de winkel van je Disney-hotel (of partner hotel) op te halen? Maak dan gebruik van de Shopping Service. Daarmee laat je je artikelen (bij aankopen tot 15:00 uur) naar je hotel brengen, waar je ze vanaf 20:00 uur kunt ophalen.

Verblijf je niet in een Disney-hotel? Dan kun je je aankopen ook naar de Disney Store in Disney Village laten brengen. Daar kun je ze al vanaf 18:00 uur ophalen, bijvoorbeeld op weg naar de parkeerplaats. Als je de Disney Store binnenkomt, kun je aan je linkerzijde je formulier laten zien en worden de aankopen overhandigd. Deze service is helaas niet beschikbaar bij kiosken, karren of mobiele verkooppunten.


Bestel online

Natuurlijk is niet iedereen in de gelegenheid om even op en neer naar Disney te gaan. Gelukkig is (een deel van) de merchandise uit de parken ook online beschikbaar waarbij de artikelen eenvoudig thuis worden afgeleverd. Bekijk ze hier:

Ontvang via DiscoverTheMagic.nl tot 50% korting op reguliere merchandise en haal de magie extra voordelig in huis. Bekijk ze hier:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Frozen Celebration in Disneyland Paris met speciaal entertainment en figuren
21/08/2019
Nieuw Frozen seizoen in Disneyland Paris met exclusief entertainment in het Disneyland Park[...] Lees meer
Kerst in Disneyland Paris met de shows The Starlit Princess Waltz en Surprise Mickey
03/08/2019
Ontdek de vernieuwde kerstshows, extra parade en Disney figuren in Disneyland Paris tijdens Disney's Betoverende Kerst 2019[...] Lees meer
Exclusief boek over Phantom Manor verkrijgbaar in Disneyland Paris
22/07/2019
Disneyland Paris publiceert een exclusief Phantom Manor boek over de gelijknamige attractie[...] Lees meer
Kyriad Hotel in Disneyland Paris wordt Campanile Val de France met nieuwe lobby
06/07/2019
Ontdek het vernieuwde Campanile Van de France partner hotel bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen