Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Toy Story Play Days in Disneyland Paris met Bo Peep, Forky, Buzz, Woody en Jessie
Openingstijden vandaag
Woensdag 24 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Toy Story Play Days in Disneyland Paris met Bo Peep, Forky, Buzz, Woody en Jessie
12/04/2019

Toy Story Play Days in Disneyland Paris met Bo Peep, Forky, Buzz, Woody en Jessie

Ter promotie van Toy Story 4 presenteert Disneyland Paris van 18 t/m 28 juni 2018 de speciale 'Toy Story Play Days' in het Walt Disney Studios Park met o.a. meet & greets, een speurtocht, een preview van de nieuwe film en unieke merchandise & snacks.


Het evenement zal plaatsvinden in en rondom Toy Story Playland waarbij een exclusieve ontmoeting met Bo Peep op de planning staat. Daarnaast zijn natuurlijk ook Buzz Lightyear, Woody en Jessy van de partij én kun je deelnemen aan een leuke speurtocht op zoek naar Forky, één van de nieuwe personages uit Toy Story 4.

Foto's: ED92

In het Studio Theater op La Place des Stars zal een preview te zien zijn met scenes uit de nieuwe film. Uiteraard zijn er tevens speciale merchandise en snacks verkrijgbaar om het geheel compleet te maken. Deze zullen te koop zijn in het Barrel of Monkeys winkeltje naast RC Racer.

Foto's: ED92


Toy Story kamers in Disney's Hotel Cheyenne

Voor de echte Toy Story fan zijn de nieuwe Texas kamers van Disney's Hotel Cheyenne dé ultieme plek om te overnachten in Disneyland Paris. De kamers zijn voorzien van subtiele Toy Story verwijzigen in een Wild West thema. Bekijk ons artikel met foto's en video's van de nieuwe kamers door hier te klikken.


Toy Story in de Disney parken

In 2010 had Disneyland Paris de primeur om als eerste Disney resort ter wereld een compleet land rondom de films van Toy Story te openen. Toy Story Playland bestaat uit drie attracties: Toy Soldiers Parachute Drop, Slinky Dog Zigzag Spin en RC Racer. Later werden nog meer Toy Story gebieden gebouwd in Hong Kong Disneyland, Shanghai Disneyland en Walt Disney World. Bekijk ons artikel over al deze landen en hun unieke attracties door hier te klikken.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen