Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Unieke designs Magic Pass voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Unieke designs Magic Pass voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris
04/01/2024

Unieke designs Magic Pass voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris

Vanaf 2024 krijgen gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris een unieke Magic Pass met een speciaal design van het hotel. De nieuwe varianten per hotel worden zo collector's items en kunnen meegenomen worden naar huis als souvenir.


Nieuwe designs voor de Magic Pass in Disneyland Paris

In 2018 introduceerde Disneyland Paris voor het eerst de Magic Pass voor gasten van de Disney hotels, waarbij de traditionele papieren tickets en vouchers verleden tijd werden. De pas is vergelijkbaar met de Key to the World Card in Walt Disney World. Het plastic pasje werkt met een RFID chip en geeft toegang tot o.a. de parken en de kamer of accommodatie in de hotels. Klik hier voor een uitgebreide uitleg met foto's over hoe de pas precies werkt.

Vanaf 2024 krijgen alle Disney hotels een aparte Magic Pass met een uniek design in het thema van het hotel. Zo staan er o.a. superhelden op de pas voor Disney's Hotel New York - The Art of Marvel en zijn Woody en Jessy uit Toy Story te zien op de pas voor Disney's Hotel Cheyenne. Er is tevens een nieuwe algemene Magic Pass beschikbaar met het kasteel. Bekijk alle designs:


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Digitale bestelzuilen in Disneyland Paris voor snelle maaltijden bij counterservice restaurants
17/07/2024
Bestel je eten bij de counterservice restaurants van Disneyland Paris via de nieuwe bestelzuilen[...] Lees meer
Nieuwe Sports Bar in Disneyland Paris met grotere indoor en outdoor bar & lounge in Disney Village
26/06/2024
Ontdek de compleet vernieuwde en uitgebreide Sports Bar in Disney Village met een terras, lounge en bar in Disneyland Park[...] Lees meer
Nieuw themalied voor Disneyland Paris: Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life
24/06/2024
Beluister het nieuwe themalied voor Disneyland Paris met Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life[...] Lees meer
Groepskorting in Disneyland Paris: €20 korting op tickets bij aanschaf vanaf 4 dagkaarten
24/06/2024
Ontvang €20 korting op dagkaarten voor Disneyland Paris als je minimaal 4 tickets koopt[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen