Upgrade voor het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met nieuwe prinsessen kamers
28/04/2021
Upgrade voor het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met nieuwe prinsessen kamers

In 2021 krijgt het Disneyland Hotel in Disneyland Paris een grote upgrade met o.a. nieuwe Prinsessen kamers, een vernieuwde lobby, vernieuwde restaurants & bars en een uitbreiding van het zwembad en de wellness faciliteiten. De renovaties starten nadat Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is geopend.


Prinsessen kamers met Royal thema

Het luxueuze Victoriaanse hotel bij de ingang van het Disneyland Park krijgt een nieuw 'Royal' thema. Alle Disney prinsessen zullen vertegenwoordigd worden in o.a. de vernieuwde lobby en de prachtige nieuwe kamers. Zo geniet je van kamers met thema's van Disney klassiekers, zoals Beauty and the Beast, Sleeping Beauty en Cinderella, maar ook van recente prinsessen, zoals Frozen en Rapunzel. Bekijk de eerste visual:

Alle publieke ruimtes worden eveneens onder handen genomen met extra aandacht voor de imposante lobby, de restaurants, bars en de uitbreiding van het zwembad en wellness faciliteiten.

De kamers worden opnieuw ingedeeld en voorzien van de laatste technologische snufjes die ook te vinden zijn in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Het hotel blijft tijdens de upgrade in z'n geheel gesloten om de renovatie te versnellen. Meer informatie volgt.


Upgrades van alle Disney hotels

De renovatie van het Disneyland Hotel is onderdeel van een grootschalig project in Disneyland Paris waarbij alle Disney hotels onder handen worden genomen. Zo is Disney's Hotel Santa Fe eerder vernieuwd met Cars kamers, Disney's Hotel Cheyenne met Toy Story kamers en Disney's Hotel New York recent met Marvel kamers.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Star Wars LEGO bouwpakketten van o.a. de Millennium Falcon en Imperial Star Destroyer
04/05/2021
Bekijk alle exclusieve Star Wars LEGO bouwpakketten met o.a. de Millennium Falcon, Imperial Star Destroyer en Grogu[...] Lees meer
Nieuw themalied 'Brand New Day' voor heropening Disneyland Paris in 2021
26/04/2021
Beluister de nummers 'Brand New Day' en 'Make Some Magic' voor de heropening van Disneyland Paris[...] Lees meer
Top 10 Disney LEGO bouwpakketten van Mickey, Minnie, Frozen, Disneyland en Disney World
24/04/2021
Bekijk de actuele top 10 van Disney LEGO bouwpakketten met o.a. Mickey, Minnie, Frozen, Raya, Rapunzel, de prinsessen en Winnie de Poeh[...] Lees meer
Frankrijk versoepelt maatregelen vanaf 3 mei 2021 richting het einde van de lockdown
23/04/2021
Bekijk het stappenplan van de Franse regering voor het einde van de lockdown[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen