Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe prinsessen kamers in het Disneyland Hotel van Disneyland Paris na Royal upgrade
Nieuwe prinsessen kamers in het Disneyland Hotel van Disneyland Paris na Royal upgrade
28/04/2021

Nieuwe prinsessen kamers in het Disneyland Hotel van Disneyland Paris na Royal upgrade

Het Disneyland Hotel in Disneyland Paris krijgt een grote upgrade met o.a. nieuwe Prinsessen kamers, een vernieuwde lobby, restaurants & bar en een uitbreiding van het zwembad en de wellness faciliteiten. De renovaties starten nadat de upgrade van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is voltooid met een heropening vanaf 25 januari 2024.


Upgrade Disneyland Hotel

Tijdens de renovatie van het Disneyland Hotel worden alle gebouwen van top tot teen wordt vernieuwd. De buitenzijde wordt volledig onder handen genomen en binnen zullen alle ruimtes worden gestript en verbouwd. Het Disneyland Hotel blijft voor onbepaalde tijd gesloten.

Het Disneyland Hotel heropent op 25 januari 2024, ruim vóór de Olympische Spelen naar Prijs komen, aldus het Disney Parks Panel tijdens de D23 Expo 2023 en een update van Disneyland Paris zelf op 12 september 2023. Reserveringen voor het Disneyland Hotel gaan op 12 september 2023 open via onze Vroegboekvoordeel aanbieding.

Alle publieke ruimtes worden eveneens onder handen genomen met extra aandacht voor de imposante lobby, de restaurants, bar en de uitbreiding van het zwembad en wellness faciliteiten. Zo komt er een grotere Bibbidi Boddidi Boutique, een aangepaste Café Fantasia, een nieuwe Laduree patisterie en Premium Reception in de lobby.


Prinsessen kamers met Royal thema

De kamers in het luxueuze Victoriaanse hotel bij de ingang van het Disneyland Park krijgen een nieuw 'Royal' thema. Alle Disney prinsessen zullen vertegenwoordigd worden in de prachtige nieuwe kamers, zoals Beauty and the Beast, Sleeping Beauty en Cinderella, maar ook van recente prinsessen, zoals Frozen en Rapunzel. Bekijk de eerste visuals:

De kamers worden opnieuw ingedeeld en voorzien van de laatste technologische snufjes die ook te vinden zijn in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Het hotel blijft tijdens de upgrade in z'n geheel gesloten om de renovatie te versnellen.

Foto: OutsidEars


Upgrades van alle Disney hotels

De renovatie van het Disneyland Hotel is onderdeel van een grootschalig project in Disneyland Paris waarbij alle Disney hotels onder handen worden genomen. Zo is Disney's Hotel Santa Fe eerder vernieuwd met Cars kamers, Disney's Hotel Cheyenne met Toy Story kamers en Disney's Hotel New York recent met Marvel kamers.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen