Nieuwe prinsessen kamers tijdens upgrade van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris
28/04/2021
Nieuwe prinsessen kamers tijdens upgrade van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris

Het Disneyland Hotel in Disneyland Paris krijgt een grote upgrade met o.a. nieuwe Prinsessen kamers, een vernieuwde lobby, restaurants & bar en een uitbreiding van het zwembad en de wellness faciliteiten. De renovaties starten in zomer 2021 nadat de upgrade van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is voltooid.


Upgrade Disneyland Hotel

De renovatie van het Disneyland Hotel gaat ongeveer 1,5 jaar in beslag nemen waarbij het hotel van top tot teen wordt vernieuwd. De buitenzijde wordt volledig onder handen genomen en binnen zullen alle ruimtes worden gestript en verbouwd.

Alle publieke ruimtes worden eveneens onder handen genomen met extra aandacht voor de imposante lobby, de restaurants, bar en de uitbreiding van het zwembad en wellness faciliteiten. Zo komt er een grotere Bibbidi Boddidi Boutique, een aangepaste Café Fantasia, een nieuwe Laduree patisterie en Premium Reception in de lobby.

Foto's: OutsidEars


Prinsessen kamers met Royal thema

De kamers in het luxueuze Victoriaanse hotel bij de ingang van het Disneyland Park krijgen een nieuw 'Royal' thema. Alle Disney prinsessen zullen vertegenwoordigd worden in de prachtige nieuwe kamers, zoals Beauty and the Beast, Sleeping Beauty en Cinderella, maar ook van recente prinsessen, zoals Frozen en Rapunzel. Bekijk de eerste visual:

De kamers worden opnieuw ingedeeld en voorzien van de laatste technologische snufjes die ook te vinden zijn in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Het hotel blijft tijdens de upgrade in z'n geheel gesloten om de renovatie te versnellen.

Foto: OutsidEars


Upgrades van alle Disney hotels

De renovatie van het Disneyland Hotel is onderdeel van een grootschalig project in Disneyland Paris waarbij alle Disney hotels onder handen worden genomen. Zo is Disney's Hotel Santa Fe eerder vernieuwd met Cars kamers, Disney's Hotel Cheyenne met Toy Story kamers en Disney's Hotel New York recent met Marvel kamers.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris
18/10/2021
Bekijk alle terugkerende shows, parades en vuurwerk in Disneyland Paris vanaf 23 oktober 2021[...] Lees meer
Buffetservice met all-you-can-eat keert vanaf 20 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
18/10/2021
De all-you-can-eat formule bij buffetrestaurants in Disneyland Paris keert terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen