Nieuwe prinsessen kamers in het Disneyland Hotel van Disneyland Paris na Royal upgrade
28/04/2021
Nieuwe prinsessen kamers in het Disneyland Hotel van Disneyland Paris na Royal upgrade

Het Disneyland Hotel in Disneyland Paris krijgt een grote upgrade met o.a. nieuwe Prinsessen kamers, een vernieuwde lobby, restaurants & bar en een uitbreiding van het zwembad en de wellness faciliteiten. De renovaties starten in zomer 2021 nadat de upgrade van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is voltooid.


Upgrade Disneyland Hotel

Tijdens de renovatie van het Disneyland Hotel worden alle gebouwen van top tot teen wordt vernieuwd. De buitenzijde wordt volledig onder handen genomen en binnen zullen alle ruimtes worden gestript en verbouwd. Het Disneyland Hotel blijft voorlopig voor onbepaalde tijd gesloten. Er is nog geen openingsdatum bekend gemaakt.

Alle publieke ruimtes worden eveneens onder handen genomen met extra aandacht voor de imposante lobby, de restaurants, bar en de uitbreiding van het zwembad en wellness faciliteiten. Zo komt er een grotere Bibbidi Boddidi Boutique, een aangepaste Café Fantasia, een nieuwe Laduree patisterie en Premium Reception in de lobby.

Foto's: OutsidEars


Prinsessen kamers met Royal thema

De kamers in het luxueuze Victoriaanse hotel bij de ingang van het Disneyland Park krijgen een nieuw 'Royal' thema. Alle Disney prinsessen zullen vertegenwoordigd worden in de prachtige nieuwe kamers, zoals Beauty and the Beast, Sleeping Beauty en Cinderella, maar ook van recente prinsessen, zoals Frozen en Rapunzel. Bekijk de eerste visual:

De kamers worden opnieuw ingedeeld en voorzien van de laatste technologische snufjes die ook te vinden zijn in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Het hotel blijft tijdens de upgrade in z'n geheel gesloten om de renovatie te versnellen.

Foto: OutsidEars


Upgrades van alle Disney hotels

De renovatie van het Disneyland Hotel is onderdeel van een grootschalig project in Disneyland Paris waarbij alle Disney hotels onder handen worden genomen. Zo is Disney's Hotel Santa Fe eerder vernieuwd met Cars kamers, Disney's Hotel Cheyenne met Toy Story kamers en Disney's Hotel New York recent met Marvel kamers.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Marvel merchandise met Spider-Bots en WEB accessoires bij Avengers Campus in Disneyland Paris
25/05/2022
Ontdek alle nieuwe Marvel superhelden merchandise bij Avengers Campus in Disneyland Paris[...] Lees meer
Interactieve ontmoetingen met Marvel superhelden bij Avengers Campus in Disneyland Paris
25/05/2022
Bekijk alle interactieve ontmoetingen, happenings, stuntshows en meet & greets met Marvel superhelden bij Avengers Campus in Disneyland Paris[...] Lees meer
Marvel restaurants PYM Kitchen en Stark Factory bij Avengers Campus in Disneyland Paris
24/05/2022
Neem een kijkje in de nieuwe Marvel restaurants van Avengers Campus in Disneyland Paris[...] Lees meer
Avengers Campus opent op 20 juli 2022 in Disneyland Paris met twee nieuwe attracties
20/05/2022
De Marvel superhelden komen vanaf 20 juli 2022 naar Disneyland Paris voor de opening van Avengers Campus[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen