Vier diversiteit tijdens Disneyland Paris Pride met een themalied en avondhappening
02/06/2021
Vier diversiteit tijdens Disneyland Paris Pride met een themalied en avondhappening

Disneyland Paris viert diversiteit en inclusiviteit tijdens Pride Month met een nieuw themalied, inclusief choreografie en karaoke versie, en de Magical Pride avondhappening die in 2022 weer terugkeert met entertainment, attracties en Disney figuren in de parken.


Around the World

Disney maakt zich al jaren sterk voor meer inclusiviteit in de parken om zo een plek te creëren waar iedereen, bezoekers én Cast Members, zich welkom voelt. Tijdens Pride Month doet Disneyland Paris er nog een schepje bovenop met dit jaar het nieuwe themalied 'Around the World'.

Het entertainment team heeft een eigen choreografie gemaakt. Dans én zing mee in onderstaande video's met het dansje en karaoke versie.


Disneyland Paris Pride

Naast de onofficiële 'Gay Days' in de Amerikaanse Disney parken, organiseert Disneyland Paris als eerste resort een officiële Disney Pride tijdens de Disneyland Paris Pride avondhappening. Tijdens de eerste editie in 2019 was de avondhappening (onder de originele naam Magical Pride) te beleven in de Studios.

In 2020 en 2021 zal het evenement vanwege de coronacrisis helaas niet te zien zijn, maar de avondhappening keert in 2022 terug met live optredens, ontmoetingen met Disney figuren, een kleurrijke en unieke parade en attracties voor de hele familie.

Naast de avondhappening is er ook speciale Rainbow / Pride merchandise verkrijgbaar in diverse winkels van Disneyland Paris, waaronder World of Disney in Disney Village. Shop o.a. voor Spirit Jerseys, oortjes, knuffels en tassen.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Hoe werkt het coronapaspoort voor Disneyland Paris? Wij leggen het uit
21/07/2021
Vanaf 21 juli 2021 is het coronapaspoort verplicht voor toegang tot de parken van Disneyland Paris[...] Lees meer
Neem een kijkje achter de schermen in de Disney parken met Behind the Attraction
19/07/2021
Bekijk de nieuwe Behind the Attraction serie op Disney+ met beelden achter de schermen in de Disney parken[...] Lees meer
Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park
17/07/2021
Voor het eerst margarita's, bier, wijn en (alcoholische) milkshakes verkrijgbaar in het Disneyland Park[...] Lees meer
Nederlanders blijven welkom in Frankrijk en Disneyland Paris ondanks code rood
15/07/2021
Geen extra maatregelen voor gevaccineerde Nederlanders in Frankrijk na code rood in de EU[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen