Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Avondhappenings
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Star Wars Night

Star Wars Night

Op 5 & 6 mei 2017 organiseert Disneyland Parijs een speciale Star Wars Night in het Walt Disney Studios Park. Tijdens deze intergalactische avond krijg je toegang tot beide parken met o.a. extra entertainment, attracties, een avondshow en Star Wars figuren voor de hele familie van 20:00 tot 01:00 uur. Daarnaast krijg je met een speciaal ticket als eerste toegang tot de nieuwe Hyperspace Mountain attractie. Star Wars kostuums zijn toegestaan.


De Star Wars saga komt tot leven in het Walt Disney Studios Park met decors, personages, ontmoetingen, fotomomenten en speciaal entertainment, waaronder een duizelingwekkende atmosferische storing in de Force die de donkere hemel verlicht met een meteorietenregen van filmmomenten tijdens 'Star Wars: A Galactic Celebration'.

Daarnaast geniet je met een speciaal ticket als eerste van Hyperspace Mountain in het Disneyland Park. De populaire Space Mountain achtbaan in Discoveryland is vernieuwd met een nieuw Star Wars thema in de vorm van 'Rebel Mission'. Hyperspace Mountain neemt bezoekers mee naar het Star Wars universum waarbij de karretjes worden afgeschoten in 'hyperspace' richting een episch ruimtegevecht tussen TIE Fighters en een Star Destroyer.

Op woensdag 16 december 2015 organiseerde Disney de eerste Star Wars Night in het Disneyland Park ter ere van de première van de film Star Wars: The Force Awakens met een parade, een rode-loperfeest met Star Wars VIP's, een exclusieve live presentatie met acteur Jeremy Bulloch (die de legendarische premiejager Boba Fett speelde), een lezing van topverzamelaar Patrice Girod en een DJ Party met special effects. Lees ons verslag en bekijk de video van die avond om alvast een indruk te krijgen:


Tickets

Tickets voor Star Wars Night zijn beschikbaar in twee varianten. Het reguliere ticket kost €49 per persoon en geeft vanaf 17:00 uur toegang tot beide parken. Het 'Hyperspace-arrangement' kost €64 per persoon en bevat het reguliere ticket + toegang tot de nieuwe Hyperspace Mountain attractie in het Disneyland Park. Volwassenen en kinderen (3-11 jaar) betalen hetzelfde tarief. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar. Bij de ingang van de parken ontvang je een polsbandje als toegangsbewijs voor de avondhappening. Parkeren is niet bij de prijs van het ticket inbegrepen (€ 15 per voertuig, vanaf 16.00 uur).

Bestel ze eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Tickets' en kies vervolgens 'Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen. 

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen