Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's

Speciaal voor de 50e verjaardag van Walt Disney World presenteert Disney's Animal Kingdom de nieuwe dagshow Disney KiteTails in het Discovery River Amphitheater. De show bevat gigantische vliegers van Disney figuren, performers op de tribunes en jetski's in het water.


Disney KiteTails in Disney's Animal Kingdom

Nadat avondshow Rivers of Light in Disney's Animal Kingdom eerder werd geannuleerd vanwege de corona crisis, bleef het lange tijd stil rondom de Discovery River. Op 1 oktober 2021 kwam daar echter verandering in met de premiere van de nieuwe dagshow Disney KiteTails. De show gebruikt hetzelfde theater als Rivers of Light, maar dan voor een show overdag. 

Aan de show doen diverse performers mee die zich mengen in het publiek en gebruikmaken van kleine vliegers op stokken. Zo zijn er o.a. figuren te zien uit Finding Nemo. Op het water varen jetski's heen en weer met achterop performers die gigantische vliegers in de lucht houden. Iedere show heeft andere Disney figuren, zoals karakters uit The Lion King en The Jungle Book.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel voor 2022

Profiteer van onze speciale aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + tot 35% korting op Disney Genie+ voor bepaalde aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Disney's Sequoia Lodge heropent in Disneyland Paris na renovatie en upgrades
03/12/2021
Na een lange sluiting is Disney's Sequoia Lodge in Disneyland Paris weer open voor gasten[...] Lees meer
Fantasmic in Walt Disney World wordt vernieuwd met Frozen, Aladdin en Moana
23/11/2021
De vernieuwde Fantasmic show met Frozen, Aladdin en Moana keert in 2022 terug in Disney's Hollywood Studios[...] Lees meer
Black Friday shopDisney: Tot 35% korting op heel veel Disney merchandise met actiecodes
23/11/2021
Ontvang tot 35% korting op merchandise uit de Disney Store tijdens de Black Friday uitverkoop[...] Lees meer
Bitterballen en poffertjes in Disneyland Paris bij The Old Mill in Fantasyland
20/11/2021
Het Disneyland Park verkoopt bitterballen en poffertjes bij The Old Mill[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen