Nieuws
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021

Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's

Speciaal voor de 50e verjaardag van Walt Disney World presenteert Disney's Animal Kingdom de nieuwe dagshow Disney KiteTails in het Discovery River Amphitheater. De show bevat gigantische vliegers van Disney figuren, performers op de tribunes en jetski's in het water.


Disney KiteTails in Disney's Animal Kingdom

Nadat avondshow Rivers of Light in Disney's Animal Kingdom eerder werd geannuleerd vanwege de corona crisis, bleef het lange tijd stil rondom de Discovery River. Op 1 oktober 2021 kwam daar echter verandering in met de premiere van de nieuwe dagshow Disney KiteTails. De show gebruikt hetzelfde theater als Rivers of Light, maar dan voor een show overdag. 

Aan de show doen diverse performers mee die zich mengen in het publiek en gebruikmaken van kleine vliegers op stokken. Zo zijn er o.a. figuren te zien uit Finding Nemo. Op het water varen jetski's heen en weer met achterop performers die gigantische vliegers in de lucht houden. Iedere show heeft andere Disney figuren, zoals karakters uit The Lion King en The Jungle Book.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen voor 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen