Nieuws
Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland
12/04/2023

Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland

In de zomer van 2023 krijgt Disneyland Paris een nieuw Coco restaurant in Frontierland. Het huidige Fuente del Oro restaurant wordt verbouwd tot 'Casa de Coco - Restaurante de la Familia' met een overdekte terras en Miguel uit de film en opent vanaf 29 juli 2023.


Coco restaurant in het Disneyland Park

Het restaurant Fuente del Oro in Frontierland krijgt een upgrade met Coco thema in de vorm van 'Casa de Coco - Restaurante de la Familia'. De eetgelegenheid tegenover Big Thunder Mountain ondergaat een grote verbouwing met o.a. een vernieuwd en overdekt terras en de toevoeging van figuren uit de populaire Coco film. Miguel wordt het hoofdpersonage met Mexicaanse gerechten.

Het restaurant krijgt daarnaast een heerlijk Mexicaans menu. De originele Frozen Margarita's van Fuente del Oro keren ook terug in het nieuwe Casa de Coco restaurant. Bekijk het volledige menu:


Luca thema voor uitbreiding Pizzeria Bella Notte

Naast het nieuwe Coco restaurant, krijgt het Disneyland Park in voorjaar 2023 ook een nieuwe eetzaal van Luca bij Pizzeria Bella Notte. De voormalige locatie van Fantasia Gelati wordt betrokken bij Bella Notte met de creatie van een eetzaal gebaseerd op Disney/Pixar's Luca. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen