Nieuws
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland
12/04/2023

Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland

In de zomer van 2023 krijgt Disneyland Paris een nieuw Coco restaurant in Frontierland. Het huidige Fuente del Oro restaurant wordt verbouwd tot 'Casa de Coco - Restaurante de la Familia' met een overdekte terras en Miguel uit de film en opent vanaf 29 juli 2023.


Coco restaurant in het Disneyland Park

Het restaurant Fuente del Oro in Frontierland krijgt een upgrade met Coco thema in de vorm van 'Casa de Coco - Restaurante de la Familia'. De eetgelegenheid tegenover Big Thunder Mountain ondergaat een grote verbouwing met o.a. een vernieuwd en overdekt terras en de toevoeging van figuren uit de populaire Coco film. Miguel wordt het hoofdpersonage met Mexicaanse gerechten.

Het restaurant krijgt daarnaast een heerlijk Mexicaans menu. De originele Frozen Margarita's van Fuente del Oro keren ook terug in het nieuwe Casa de Coco restaurant. Bekijk het volledige menu:


Luca thema voor uitbreiding Pizzeria Bella Notte

Naast het nieuwe Coco restaurant, krijgt het Disneyland Park in voorjaar 2023 ook een nieuwe eetzaal van Luca bij Pizzeria Bella Notte. De voormalige locatie van Fantasia Gelati wordt betrokken bij Bella Notte met de creatie van een eetzaal gebaseerd op Disney/Pixar's Luca. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Digitale bestelzuilen in Disneyland Paris voor snelle maaltijden bij counterservice restaurants
17/07/2024
Bestel je eten bij de counterservice restaurants van Disneyland Paris via de nieuwe bestelzuilen[...] Lees meer
Nieuwe Sports Bar in Disneyland Paris met grotere indoor en outdoor bar & lounge in Disney Village
26/06/2024
Ontdek de compleet vernieuwde en uitgebreide Sports Bar in Disney Village met een terras, lounge en bar in Disneyland Park[...] Lees meer
Disney Genie+ wordt vervangen door Lightning Lane Multi & Single Pass in Walt Disney World
25/06/2024
Ontdek de nieuwe Lightning Lane Multi & Single Pass in Walt Disney World met snelle toegang tot attracties en belevenissen[...] Lees meer
Nieuw themalied voor Disneyland Paris: Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life
24/06/2024
Beluister het nieuwe themalied voor Disneyland Paris met Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen