Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris

Goed nieuws! De show 'Frozen - A Musical Invitation' keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris. De populaire attractie met o.a. twee show gedeeltes en een meet & greet met Olaf uit het voormalige Frozen Celebration seizoen zal dagelijks te zien zijn bij Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park.


Frozen - A Musical Invitation bij Animation Celebration

De show was voor het eerst te zien in 2019 als onderdeel van Disney's Betoverende Kerst als opvolger van The Art of Animation met Mushu (uit Mulan). Speciaal voor de show werd het Animation Celebration gebouw in de Studios vernieuwd met twee aangepaste theaters, een meet & greet locatie, de Animation Academy en een Frozen winkel. Het eerste deel bestaat uit scenes met Anna, Kristoff en Sven.

Tijdens het tweede deel, in het naastgelegen theater, worden bezoekers uitgenodigd in Elsa's ijspaleis waar Anna en Kristoff een verrassing voor haar hebben. Ook Olaf maakt hier zijn opwachting.

Aan het einde van de Frozen beleving, is een meet & greet locatie te vinden met Olaf en een Animation Academy waar je kunt leren hoe je een Disney figuur tekent.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Fantasmic in Walt Disney World wordt vernieuwd met Frozen, Aladdin en Moana
23/11/2021
De vernieuwde Fantasmic show met Frozen, Aladdin en Moana keert in 2022 terug in Disney's Hollywood Studios[...] Lees meer
Black Friday shopDisney: Tot 35% korting op heel veel Disney merchandise met actiecodes
23/11/2021
Ontvang tot 35% korting op merchandise uit de Disney Store tijdens de Black Friday uitverkoop[...] Lees meer
Bitterballen en poffertjes in Disneyland Paris bij The Old Mill in Fantasyland
20/11/2021
Het Disneyland Park verkoopt bitterballen en poffertjes bij The Old Mill[...] Lees meer
Disney's Betoverende Kerst 2021 in Disneyland Paris met shows en Disney figuren
12/11/2021
Geniet van het kerstseizoen in Disneyland Paris met decoratie, Disney figuren, shows en parades[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen