Nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade tijdens kerstseizoen in Disneyland Paris
18/10/2021
Nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade tijdens kerstseizoen in Disneyland Paris

Vanaf 13 november 2021 presenteert Disneyland Paris de gloednieuwe kerstparade "Mickey's Dazzling Christmas Parade" tijdens Disney's Betoverende Kerst. De parade is zo gemaakte dat deze niet alleen overdag, maar ook in de avond gebruikt kan worden in het Disneyland Park.


Mickey’s Dazzling Christmas Parade

Origineel zou de nieuwe parade tijdens het kerstseizoen in 2020 voor het eerst te zien zijn, maar vanwege de tijdelijke sluiting is dat niet door gegaan. Dit jaar is Mickey's Dazzling Christmas Parade wél dagelijks te zien in het Disneyland Park tijdens het magische kerstseizoen in Disneyland Paris. Bekijk de eerste foto's en video's:

De parade telt twee zogenaamde show stops, waarbij de wagens stoppen en de figuren naar beneden komen voor een kort nummer. De eerste show stop is op de Central Plaza met diverse figuren op de 4 podia van het plein. De tweede show stop is op Town Square met het ontsteken van de kerstboom door de Dsney figuren en de Kerstman tijdens de avondversie van de parade.

In de aanloop naar de première van de parade op 13 november 2021, heeft Disney enkele beelden vrijgegeven van de avond repetities in het Disneyland Park met o.a. de nieuwe wagens en de nieuwe winterjurken van de prinsessen. Bekijk tevens de video van de avondparade op Main Street:


Disney's Betoverende Kerst

In de winter transformeren de parken in een magisch sprookje tijdens Disney's Betoverende Kerst. Zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park worden ondergedompelt in een kerstsfeer met sprookjesachtige decoratie, extra entertainment en Disney figuren in hun speciale outfits.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Fantasmic in Walt Disney World wordt vernieuwd met Frozen, Aladdin en Moana
23/11/2021
De vernieuwde Fantasmic show met Frozen, Aladdin en Moana keert in 2022 terug in Disney's Hollywood Studios[...] Lees meer
Black Friday shopDisney: Tot 35% korting op heel veel Disney merchandise met actiecodes
23/11/2021
Ontvang tot 35% korting op merchandise uit de Disney Store tijdens de Black Friday uitverkoop[...] Lees meer
Bitterballen en poffertjes in Disneyland Paris bij The Old Mill in Fantasyland
20/11/2021
Het Disneyland Park verkoopt bitterballen en poffertjes bij The Old Mill[...] Lees meer
Disney's Betoverende Kerst 2021 in Disneyland Paris met shows en Disney figuren
12/11/2021
Geniet van het kerstseizoen in Disneyland Paris met decoratie, Disney figuren, shows en parades[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen