Nieuws
Noord-Europa cruise met Disney Cruise Line aan boord de Disney Magic
26/02/2019

Noord-Europa cruise met Disney Cruise Line aan boord de Disney Magic

Ontdek het noorden van Europa met een flinke dosis magie tijdens een Noord-Europa cruise met Disney Cruise Line. De Disney Magic heeft verschillende routes en cruises op het programma met diverse populaire bestemmingen aan de kust die je op unieke wijze vanuit de zee kunt bekijken én bezoeken.


Noord-Europa

Cruisen in Europa heeft als groot voordeel dat je lekker 'dicht bij' huis bent en dus minder tijd en geld kwijt bent aan het vervoer van en naar je cruise. Daarnaast is het een unieke beleving om het continent te bekijken vanuit de zee. In dit artikel bespreken we de mogelijkeden in Noord-Europa met vertrek vanuit Dover (Groot-Brittannië) of Kopenhagen (Noorwegen). Beide steden zijn uitstekend met het vliegtuig bereikbaar.


Bestemmingen

Disney Cruise Line biedt cruises in Europa aan van 5-, 6-, 7-, 8-, 10- of 11-nachten aan boord de Disney Magic. Naar gelang welke cruise er wordt gekozen, zijn dit de zogenaamde 'Ports of Call' (bestemmingen) voor cruises in Noord-Europa (gesorteerd op land):

  • Amsterdam, Nederland
  • Dublin, Ierland
  • Belfast, Noord-Ierland
  • Greenock (Glasgow, Edinburgh), Schotland
  • Liverpool, Engeland
  • Kopenhagen, Denemarken
  • Oslo, Noorwegen
  • Stavanger, Noorwegen
  • Bergen, Noorwegen
  • Alesund, Noorwegen
  • Geiranger, Noorwegen
  • Olden, Noorwegen
  • Gothenborg, Zweden
  • Stockholm, Zweden
  • Helsinki, Finland
  • Tallinn, Estland
  • St. Petersburg, Rusland

Tip: Disney Cruise Line vaart overigens ook in de Middellandse Zee met een bezoek aan onder andere Portugal, Spanje en Italië. Klik hier voor meer informatie over cruises in het Middellandse Zee gebied.


Disney Magic

In Noord-Europa vaart Disney Cruise Line met de Disney Magic. Samen met de Disney Wonder zijn dit de twee originele Disney schepen die inmiddels diverse keren een upgrade hebben gehad met o.a. nieuw entertainment, vernieuwde restaurants en uitgebreide services aan boord.

Als gast heb je de keuze uit een binnenhut (Inside), buitenhut (Oceanview), balkonhut (Verandah) of suite (Concierge) op 3 verschillende locaties: achterzijde, midscheeps of voorzijde van de boot. Alle cruises zijn all inclusive op basis van volpension, maar er zijn uitzonderingen. Ontdek welke voorzieningen, faciliteiten en diensten zijn inbegrepen bij de prijs van je cruise in ons overzicht.

Bekijk de volledige tour door het schip met een kijkje in de accommodaties, restaurants, bars, theaters en zwembaden:


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen