Aanbiedingen

2020: Tot 20% korting op alle accommodaties

Ontdek de magie van Walt Disney World en ontvang tot 20% korting bij een verblijf in de Disney hotels voor aankomsten van 25 augustus t/m 31 december 2020
Jouw verblijf omvat:
Hotelovernachting(en) in een Disney hotel, exclusief lokale belastingen
Vervoer van en naar de parken met bus, monorail of boot
Toegangstickets voor de Disney parken tijdens alle dagen van je verblijf
Bovendien geniet je van:
Gratis FastPass+ service met snelle toegang tot je favoriete attracties
Meer tijd in de parken tijdens de Extra Magische Uren
Geldig voor aankomsten van 25 augustus 2020 t/m 31 december 2020
OOK GELDIG IN DE SCHOOLVAKANTIES - BOEK VÓÓR 29 DECEMBER 2020
pijlOntdek prijzen

Aanbieding

Ontvang extra voordeel met de openingsaanbieding en ontdek de magie van Walt Disney World bij een verblijf vanaf 1 nacht in de Disney hotels. Van spannende attracties tot hoogstaande restaurants en van indrukwekkende theatershows tot ontmoetingen met de Disney figuren, je verblijf in Walt Disney World zit vol met betoverende herinneringen vanaf het moment dat je arriveert.


Star Wars: Galaxy's Edge

Geniet van 'Star Wars Land' in Disney's Hollywood Studios met o.a. twee state-of-the-art attracties bestaande uit de gigantische Star Wars: Rise of the Resistance attractie (met trackless karretjes tijdens een gevecht met The First Order) en de high-tech simulator Millennium Falcon: Smugglers Run waarbij je met een groep de mogelijkheid krijgt om in de cockpit te zitten en het beroemde ruimteschip uit de Star Wars films zelf te besturen.

Mickey & Minnie's Runaway Railway

Daarnaast heeft Mickey Mouse sinds voorjaar 2020 zijn eigen attractie in Disney's Hollywood Studios. Tijdens 'Mickey & Minnie's Runaway Railway' neem je plaats in een trackless treintje met Goofy als machinist terwijl je door een knotsgekke annimatiewereld rijdt met nieuwe 3D technieken zónder 3D-bril.


Prijzen & Boeken

Profiteer van deze speciale openingsaanbieding voor een voordelig verblijf in Walt Disney World en ontvang extra voordeel op een verblijf in de Disney hotels. Klik op 'Bereken je prijs' om de prijzen te ontdekken en te boeken.

Tip: Selecteer de optie 'Hotel + Tickets' en boek je vlucht later/apart voor meer beschikbaarheid in luchtvaartmaatschappijen, vliegtijden en prijzen, aangezien er via het Ierse boekingssysteem van Disney alleen vluchten vanuit Groot-Brittannië beschikbaar zijnBekijk voordelige vluchten vanuit alle luchthavens naar Orlando via onze handige zoekmachine:

 


Nog meer aanbiedingen

Wil je Walt Disney World liever op een ander moment bezoeken? Geen probleem! Naast deze aanbieding zijn er namelijk nog meer voordelen en acties beschikbaar voor andere aankomsten en periodes.

2021: Tot 4 nachten & 7 dagen GRATIS + $200 Giftcard
2021: Tot 4 nachten & 7 dagen GRATIS + $200 Giftcard

Ontvang tot 4 nachten & 7 dagen GRATIS + $200 Giftcard + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World bij een verblijf in de Disney hotels voor aankomsten van 1 januari t/m 12 september 2021

Lente Deal 2021: 7 nachten in een Disney hotel vanaf €879
Lente Deal 2021: 7 nachten in een Disney hotel vanaf €879

Beleef 7 nachten in Walt Disney World vanaf €879 bij een verblijf in Disney's All-Star Sports Resort van 3 t/m 10 april 2021

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen