Nieuwe avondshow 'Epcot Forever' met jetski's, lasers en vuurwerk in Walt Disney World
11/04/2019
Nieuwe avondshow 'Epcot Forever' met jetski's, lasers en vuurwerk in Walt Disney World

Vanaf 1 oktober 2019 presenteert Walt Disney World de nieuwe avondshow 'Epcot Forever' als vervanging van 'Illuminations: Reflections of Earth' met o.a. jetski's en vuurwerk op World Showcase Lagoon in Epcot. Tijdens de show ontdek je de rijke historie van Disney World's tweede park met muziek en scenes geïnspireerd op iconische attracties.


Epcot Forever

De show zal te zien zijn als 'interim show' tussen 'Illuminations: Reflections of Earth' en de grote nieuwe avondshow 'Harmonious' die in 2021 in première zal gaan als onderdeel van de transformatie van Epcot met o.a. nieuwe gebieden, attracties en belevenissen.

Nieuwe technieken zullen worden gebruikt om de historie van het park in beeld te brengen met o.a. speciale jetski's die vliegers met LED's door de lucht laten vliegen en natuurlijk groot vuurwerk in het centrum van het meer. Bekijk de complete video van de premiere:


Illuminations: Reflections of Earth

Met de komst van 'Epcot Forever' vanaf 1 oktober 2019, komt er op 30 september 2019 een einde aan de lange reeks van 'Illuminations: Reflections of Earth'. Deze unieke show, die alle culturen over de hele wereld in de spotlight zet, met de bekende drijvende wereldbol, fonteinen en vuureffecten ging op 1 oktober 1999 in première. Bekijk de  complete video van de allerlaatste show:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen