Nieuwe avondshow 'Epcot Forever' met jetski's, lasers en vuurwerk in Walt Disney World
11/04/2019
Nieuwe avondshow 'Epcot Forever' met jetski's, lasers en vuurwerk in Walt Disney World

Vanaf 1 oktober 2019 presenteert Walt Disney World de nieuwe avondshow 'Epcot Forever' als vervanging van 'Illuminations: Reflections of Earth' met o.a. jetski's en vuurwerk op World Showcase Lagoon in Epcot. Tijdens de show ontdek je de rijke historie van Disney World's tweede park met muziek en scenes geïnspireerd op iconische attracties.


De show zal te zien zijn als 'interim show' tussen het huidige 'Illuminations: Reflections of Earth' en een grote nieuwe avondshow die in 2020 in première zal gaan als onderdeel van de meerjarige transformatie van Epcot. Nieuwe technieken zullen worden gebruikt om de historie van het park in beeld te brengen met o.a. speciale jetski's die vliegers met LED's door de lucht laten vliegen en natuurlijk groot vuurwerk in het centrum van het meer. Bekijk de concept arts én video met eerste testbeelden:


Illuminations: Reflections of Earth

Met de komst van 'Epcot Forever' vanaf 1 oktober 2019, komt er op 30 september 2019 een einde aan de lange reeks van 'Illuminations: Reflections of Earth'. Deze unieke show, die alle culturen over de hele wereld in de spotlight zet, met de bekende drijvende wereldbol, fonteinen en vuureffecten ging op 1 oktober 1999 in première. Bekijk de  complete video van de allerlaatste show:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Verenigde Staten van Amerika openen grenzen vanaf eind 2020 voor reizigers uit Europa
16/10/2020
Goed nieuws voor vakantiegangers en bezoekers van Walt Disney World met de opening van de Amerikaanse grenzen[...] Lees meer
Eerste blik: Walt Disney World opent de parken met nieuw entertainment en Disney figuren
08/07/2020
Ontdek het nieuwe entertainment in alle parken van Walt Disney World[...] Lees meer
Splash Mountain in Walt Disney World krijgt upgrade met The Princess and the Frog
26/06/2020
Nieuwe versie van Splash Mountain met figuren uit The Princess and the Frog in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag Walt Disney World
13/06/2020
Bekijk de nieuwe look van Cinderella Castle in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen