Walt Disney World    |    Nieuws    |    Nieuwe avondshow 'Epcot Forever' met jetski's, lasers en vuurwerk in Walt Disney World
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe avondshow 'Epcot Forever' met jetski's, lasers en vuurwerk in Walt Disney World
11/04/2019

Nieuwe avondshow 'Epcot Forever' met jetski's, lasers en vuurwerk in Walt Disney World

Vanaf 1 oktober 2019 presenteert Walt Disney World de nieuwe avondshow 'Epcot Forever' als vervanging van 'Illuminations: Reflections of Earth' met o.a. jetski's en vuurwerk op World Showcase Lagoon in Epcot. Tijdens de show ontdek je de rijke historie van Disney World's tweede park met muziek en scenes geïnspireerd op iconische attracties.


Epcot Forever

De show zal te zien zijn als 'interim show' tussen 'Illuminations: Reflections of Earth' en de grote nieuwe avondshow 'Harmonious' die in 2021 in première zal gaan als onderdeel van de transformatie van Epcot met o.a. nieuwe gebieden, attracties en belevenissen.

Nieuwe technieken zullen worden gebruikt om de historie van het park in beeld te brengen met o.a. speciale jetski's die vliegers met LED's door de lucht laten vliegen en natuurlijk groot vuurwerk in het centrum van het meer. Bekijk de complete video van de premiere:


Illuminations: Reflections of Earth

Met de komst van 'Epcot Forever' vanaf 1 oktober 2019, komt er op 30 september 2019 een einde aan de lange reeks van 'Illuminations: Reflections of Earth'. Deze unieke show, die alle culturen over de hele wereld in de spotlight zet, met de bekende drijvende wereldbol, fonteinen en vuureffecten ging op 1 oktober 1999 in première. Bekijk de  complete video van de allerlaatste show:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Disney Genie+ wordt vervangen door Lightning Lane Multi & Single Pass in Walt Disney World
25/06/2024
Ontdek de nieuwe Lightning Lane Multi & Single Pass in Walt Disney World met snelle toegang tot attracties en belevenissen[...] Lees meer
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €100 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €100 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen