Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's

Speciaal voor de 50e verjaardag van Walt Disney World presenteert Disney's Animal Kingdom de nieuwe dagshow Disney KiteTails in het Discovery River Amphitheater. De show bevat gigantische vliegers van Disney figuren, performers op de tribunes en jetski's in het water.


Disney KiteTails in Disney's Animal Kingdom

Nadat avondshow Rivers of Light in Disney's Animal Kingdom eerder werd geannuleerd vanwege de corona crisis, bleef het lange tijd stil rondom de Discovery River. Op 1 oktober 2021 kwam daar echter verandering in met de premiere van de nieuwe dagshow Disney KiteTails. De show gebruikt hetzelfde theater als Rivers of Light, maar dan voor een show overdag. 

Aan de show doen diverse performers mee die zich mengen in het publiek en gebruikmaken van kleine vliegers op stokken. Zo zijn er o.a. figuren te zien uit Finding Nemo. Op het water varen jetski's heen en weer met achterop performers die gigantische vliegers in de lucht houden. Iedere show heeft andere Disney figuren, zoals karakters uit The Lion King en The Jungle Book.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Nieuwe MagicBand+ voor bezoekers van Walt Disney World tijdens 50e verjaardag
01/10/2021
Ontdek de interactieve MagicBand+ in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen