Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag Walt Disney World
13/06/2020
Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag Walt Disney World

Cinderella Castle in Magic Kingdom Park krijgt een upgrade met nieuwe kleuren voor de 50e verjaardag van Walt Disney World. Het kasteel wordt opnieuw geverfd met lichtere blauwtinten voor de torentjes en gouden accenten voor de decoratie, vergelijkbaar met het kasteel in Disneyland Resort.


Cinderella Castle in Magic Kingdom

Het tropische klimaat in Florida zorgt ervoor dat het kasteel constant onderhevig is aan verschillende weersomstandigheden. Speciaal voor de 50e verjaardag van Walt Disney World krijgt het iconische bouwwerk nu een complete metamorfose met nieuwe kleuren. Bekijk het verschil tussen de huidige versie (rechts) en de nieuwe versie (links) in onderstaande foto:

Het project zou eigenlijk tijdens openingsuren plaatsvinden met grote kranen en hoogwerkers in de drooggelegde gracht rondom het kasteel, maar vanwege de tijdelijke sluiting in verband met corona maakt Disney van de unieke gelegenheid gebruik om het kasteel versneld te upgraden zodat de nieuwe look in volle glorie kan worden bekeken als Walt Disney World vanaf 11 juli 2020 weer opent, zoals hieronder te zien op onderstaande luchtfoto's van bioreconstruct:

Tijdens de 'Flag Retreat Ceremony' op 4 juli 2020 publiceerde Disney de eerste foto van het nieuwe kasteel vanuit Main Street:


50e verjaardag Walt Disney World

In 2021 viert Walt Disney World haar 50e verjaardag met een flink aantal nieuwe attracties en shows. Zo geniet je o.a. van de spectaculaire TRON Lightcycle Power Run achtbaan, de nieuwe reverse launch achtbaan Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, de transformatie van Epcot met nieuwe belevingen gebaseerd op films als Ratatouille, Mary Poppins en Moana én de grootste avondshow ooit tijdens Harmonious.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Verenigde Staten van Amerika openen grenzen vanaf eind 2020 voor reizigers uit Europa
16/10/2020
Goed nieuws voor vakantiegangers en bezoekers van Walt Disney World met de opening van de Amerikaanse grenzen[...] Lees meer
Eerste blik: Walt Disney World opent de parken met nieuw entertainment en Disney figuren
08/07/2020
Ontdek het nieuwe entertainment in alle parken van Walt Disney World[...] Lees meer
Splash Mountain in Walt Disney World krijgt upgrade met The Princess and the Frog
26/06/2020
Nieuwe versie van Splash Mountain met figuren uit The Princess and the Frog in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Walt Disney World opent vanaf 11 juli 2020 de parken en hotels met maatregelen
28/05/2020
Lees alle informatie over de heropening van Walt Disney World met nieuwe maatregelen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen