Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag van Walt Disney World
13/06/2020
Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag van Walt Disney World

Cinderella Castle in Magic Kingdom Park krijgt een upgrade met nieuwe kleuren voor de 50e verjaardag van Walt Disney World. Het kasteel wordt opnieuw geverfd met lichtere blauwtinten voor de torentjes en gouden accenten voor de decoratie, vergelijkbaar met het kasteel in Disneyland Resort.


Cinderella Castle in Magic Kingdom

Het tropische klimaat in Florida zorgt ervoor dat het kasteel constant onderhevig is aan verschillende weersomstandigheden. Speciaal voor de 50e verjaardag van Walt Disney World krijgt het iconische bouwwerk nu een complete metamorfose met nieuwe kleuren. Bekijk het verschil tussen de huidige versie (rechts) en de nieuwe versie (links) in onderstaande foto:

Het project zou eigenlijk tijdens openingsuren plaatsvinden met grote kranen en hoogwerkers in de drooggelegde gracht rondom het kasteel, maar vanwege de tijdelijke sluiting in verband met corona maakt Disney van de unieke gelegenheid gebruik om het kasteel versneld te upgraden zodat de nieuwe look in volle glorie kan worden bekeken als Walt Disney World vanaf 11 juli 2020 weer opent.

In 2021 zal Cinderella Castle nóg een transformatie ondergaan in de vorm van extra decoratie voor de 50e verjaardag. Dit levert een prachtig kasteel op met speciale lichteffecten in de avond.


50e verjaardag Walt Disney World

Vanaf 1 oktober 2021 viert Walt Disney World haar 50e verjaardag met een flink aantal nieuwe attracties en shows. Zo geniet je o.a. van de spectaculaire TRON Lightcycle Power Run achtbaan, de nieuwe reverse launch achtbaan Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, de transformatie van Epcot met nieuwe belevingen gebaseerd op films als Ratatouille, The Incredibles en Moana én de grootste avondshow ooit tijdens Harmonious.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Nieuwe versie van Finding Nemo: The Musical zal in 2022 te zien zijn in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ontdek de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom[...] Lees meer
Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot
19/08/2021
Ontdek de nieuwe Remy's Ratatouille Adventure attractie in Epcot tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Genie+ met Lightning Lane vervangt FastPass+ bij attracties in Walt Disney World
18/08/2021
Ontdek de nieuwe Disney Genie+ service met Lightning Lane in Walt Disney World ter vervanging van FastPass+[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen