Walt Disney World    |    Nieuws    |    Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag van Walt Disney World
Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag van Walt Disney World
13/06/2020
Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag van Walt Disney World

Cinderella Castle in Magic Kingdom Park krijgt een upgrade met nieuwe kleuren voor de 50e verjaardag van Walt Disney World. Het kasteel wordt opnieuw geverfd met lichtere blauwtinten voor de torentjes en gouden accenten voor de decoratie, vergelijkbaar met het kasteel in Disneyland Resort.


Cinderella Castle in Magic Kingdom

Het tropische klimaat in Florida zorgt ervoor dat het kasteel constant onderhevig is aan verschillende weersomstandigheden. Speciaal voor de 50e verjaardag van Walt Disney World krijgt het iconische bouwwerk nu een complete metamorfose met nieuwe kleuren. Bekijk het verschil tussen de huidige versie (rechts) en de nieuwe versie (links) in onderstaande foto:

Het project zou eigenlijk tijdens openingsuren plaatsvinden met grote kranen en hoogwerkers in de drooggelegde gracht rondom het kasteel, maar vanwege de tijdelijke sluiting in verband met corona maakt Disney van de unieke gelegenheid gebruik om het kasteel versneld te upgraden zodat de nieuwe look in volle glorie kan worden bekeken als Walt Disney World vanaf 11 juli 2020 weer opent.

In 2021 zal Cinderella Castle nóg een transformatie ondergaan in de vorm van extra decoratie voor de 50e verjaardag. Dit levert een prachtig kasteel op met speciale lichteffecten in de avond.


50e verjaardag Walt Disney World

Vanaf 1 oktober 2021 viert Walt Disney World haar 50e verjaardag met een flink aantal nieuwe attracties en shows. Zo geniet je o.a. van de spectaculaire TRON Lightcycle Power Run achtbaan, de nieuwe reverse launch achtbaan Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, de transformatie van Epcot met nieuwe belevingen gebaseerd op films als Ratatouille, The Incredibles en Moana én de grootste avondshow ooit tijdens Harmonious.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel in 2022 en Free Dining in 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker voor aankomsten in 2022 of gratis Disney Dining Credits + 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + giftcard voor bepaalde aankomsten in 2023.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe attracties van Coco en Encanto in Magic Kingdom Park in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Coco en Encanto attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Zootopia en Moana attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Vuurwerkshow Happily Ever After keert terug in Walt Disney World's Magic Kingdom
11/09/2022
De populaire vuurwerkshow Happily Ever After keert terug als de grote avondshow in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Boek 'A Portrait of Walt Disney World: 50 Years of the Most Magical Place on Earth'
04/07/2022
Ontdek het prachtige nieuwe boek over de 50e verjaardag van Walt Disney World met historie, foto's en concept arts[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen