Walt Disney World    |    Nieuws    |    Kerst in Walt Disney World met nieuwe shows & avondshow in Disney's Hollywood Studios
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Kerst in Walt Disney World met nieuwe shows & avondshow in Disney's Hollywood Studios
27/11/2017

Kerst in Walt Disney World met nieuwe shows & avondshow in Disney's Hollywood Studios

Het kerstseizoen in Walt Disney World wordt groots gevierd met o.a. diverse kerstshows in Disney's Hollywood Studios tijdens de 'Flurry of Fun Holliday Celebration' en natuurlijk de jaarlijks terugkerende Mickey's Very Merry Christmas Party's in Magic Kingdom Park. Kerst in Walt Disney World loopt van begin november t/m begin januari.


Kerst in Disney's Hollywood Studios

Met nieuwe decoratie rondom Echo Lake, een nieuwe projectieshow bij de Tower of Terror, een vernieuwde Frozen show met Olaf én een grotere avondshow bij The Chinese Theatre met meer vuurwerk en sneeuw dan ooit, viert Disney's Hollywood Studios het kerstseizoen in stijl. Het vernieuwde seizoen begint bij Hollywood Boulevard en Echo Lake met nieuwe kerstdecoratie in de vorm van grote lichtgevende kerstballen op het meer en de vernieuwde kerstboom in het midden.

Het Hyperion Theater tegenover Echo Lake presenteert al enige tijd de populaire 'For The First Time in Forever: A Frozen Sing-Along Celebration' show, maar dit kerstseizoen wordt de show uitgebreid met Olaf en liedjes uit 'Olaf's Frozen Adventure'; de nieuwe Frozen short die samen met Coco in de bioscoop te zien is. Bekijk enkele hoogtepunten van de nieuwe scenes:

Sunset Boulevard en The Hollywood Tower Hotel worden dit jaar omgetoverd tot 'Sunset Seasons Greetings' met projecties op de toren, licht- en sneeuweffecten op de boulevard en een groot LED scherm met beelden van Disney figuren die kerst vieren. De show wordt iedere avond doorlopend vertoond als 'animatie'. Tower of Terror blijft gewoon open tijdens de shows.

Ter afsluiting is de 'Jingle Bell, Jingle BAM!' avondshow dagelijks te zien bij The Chinese Theater. Deze show is al enkele jaren tijdens het kerstseizoen te zien, maar dit jaar is met name het vuurwerk groter dan ooit. In een 180 graden setting vliegen de licht-, laser-, vuur- en sneeuweffecten je letterlijk om te horen met daarnaast projecties op het gehele theater en de gebouwen ernaast. Het vuurwerk heeft dit jaar een grote upgrade gekregen met diverse lanceerplatformen rondom het plein.

En dat is niet alles, want ook het recent geopende Toy Story Land krijgt voor het eerst kerstdecoratie en ontmoetingen met Toy Story figuren in hun kerstoutfits. Naast speciale decoratie in het hele land, kunnen bezoekers namelijk Woody, Jessy en Buzz Lightyear ontmoeten in kerstthema.


Kerst in Magic Kingdom Park

Naast het kerstentertainment in Disney's Hollywood Studios (inclusief met ieder toegangsticket voor dit park), is er natuurlijk ook nog de avondhappening in Magic Kingdom Park. Tijdens 'Mickey's Very Merry Christmas Party' is het hele park van 19:00 tot 00:00 uur geopend voor gasten met een speciaal party ticket. Vele attracties zijn geopend met daarnaast speciale shows, een exclusieve parade, Disney figuren in hun mooiste pakjes en groot vuurwerk.

Klik hier voor meer informatie over deze avondhappening + tickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen