The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World

Met de heropening van Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World nemen we een kijkje in de speciale The Princess and the Frog kamers (tot 4 personen) met o.a. referenties en decoratie van Tiana en andere Disney prinsessen. Het Moderate Resort is populair vanwege het romantische karakter en de directe boot verbinding met Disney Springs.


The Princess and the Frog kamers

Naast de regulier kamers in Disney's Port Orleans Resort, zijn er ook speciale Royal Guest Rooms beschikbaar in het Riverside deel van het hotel. Deze kamers zijn geïnspireerd op The Princess and the Frog met een warme sfeer, decoratie van Disney prinsessen en koninklijke meubels. Neem een kijkje:

Fansite WDW News Today nam een kijkje in de speciale kamers en maakte de volgende walk-through video:

Bekijk ook onze rondleiding door de vernieuwde The Little Mermaid kamers en vernieuwde The Lion King suites in Disney's Art of Animation Resort en de vernieuwde kamers in de All-Star Resorts met foto's en video.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel voor 2022

Profiteer van onze speciale aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + tot 35% korting op Disney Genie+ voor bepaalde aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Fantasmic in Walt Disney World wordt vernieuwd met Frozen, Aladdin en Moana
23/11/2021
De vernieuwde Fantasmic show met Frozen, Aladdin en Moana keert in 2022 terug in Disney's Hollywood Studios[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen