Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Uitbreiding voor de vloot van Disney Cruise Line met drie nieuwe schepen vanaf 2021
Uitbreiding voor de vloot van Disney Cruise Line met drie nieuwe schepen vanaf 2021
20/03/2016
Uitbreiding voor de vloot van Disney Cruise Line met drie nieuwe schepen vanaf 2021

De vloot van de Disney Cruise Line wordt uitgebreid met drie extra schepen. Deze schepen komen naast de al bestaande Disney Dream, Disney Magic, Disney Wonder en de Disney Fantasy. Met de extra capaciteit kan de Disney Cruise Line extra cruises aan gaan bieden en nieuwe routes. 


De grootste cruiseschepen uit de Disney vloot ooit

Disney heeft een memorandum van overeenstemming afgesloten met de Duitse scheepswerf Meyer Werft voor de bouw van de schepen. Deze scheepsbouwer is tevens verantwoordelijk voor de bouw van de Disney Fantasy en de Disney Dream, Disney's laatste nieuwe schepen. Het is eerste nieuwe schip krijgt de naam Disney Wish. De cruiseliners zullen iets groter worden dan Fantasy en Dream. De planning is dat de vaartuigen in 2021 en 2023 klaar moeten zijn.

De CEO van de Walt Disney Company, Robert Iger, zei het volgende over de uitbreiding van de vloot: “We zijn trots dat we elke dag onvergetelijke vakantie-ervaringen leveren aan onze gasten. De uitbreiding van onze Disney vloot stelt ons in staat om magische herinneringen voor families op zee en in de ongelooflijke cruisebestemmingen over de hele wereld te creëren.”

De Disney Cruise Line heeft momenteel cruises door Alaska, Canada, het Panamakanaal, Europa, de Bahamas en de Cariben. De Disney Wonder en de Disney Magic voeren de cruises uit die niet vanuit Port Canaveral beginnen, waarvan de Disney Magic in Europa te bewonderen is. Dit schip voert cruises uit over de Middellandse Zee vanuit Barcelona. De grootste en nieuwste schepen varen de langere cruises in de Cariben en de Bahamas. De mogelijke cruises waarop de nieuwe schepen voorop worden ingezet is echter niet bekend.


Beleef een geweldige en unieke cruise met de Disney Cruise Line

Tijdens een cruise hoef je je niet te vervelen, want er is van allerlei entertainment voor handen, zoals onderstaand filmpje laat zien van de Disney Dream. Zo kun je bijvoorbeeld naar een musical, je favoriete Disney figuren ontmoeten of zwemmen in een van de zwembaden aan boord. Er is zelfs een speciale waterachtbaan op het schip aanwezig. 

Zelfs van boord is er speciaal Disney entertainment te vinden. Disney heeft namelijk een privé-eiland in de Bahamas: Castaway Cay. Hier kun je zwemmen in de turkoois blauwe zee en lekker bakken op de parel witte stranden. Ook de Black Pearl, het schip van kapitein Jack Sparrow uit de Pirates of the Caribbean films ligt aangemeerd op dit eiland. Naast de topkwaliteit aan entertainment, kun je ook heerlijk dineren in de restaurants van het schip. Elke dag eet je in een ander restaurant en houd je dezelfde ober. 

Deze topkwaliteit wordt ook erkend door de vele gasten die de Disney Cruise Line heeft mogen rondvaren. De Disney Cruise Line heeft het namelijk goed gedaan bij de ‘Cruise Critic Cruiser’s Choice Award’. In 11 categorieën werd Disney eerste, waaronder het beste entertainment, de beste service, de beste hutten en het beste schip (de Disney Dream). Cruise Critic is de grootste online gemeenschap van cruise reviewers, waar meer dan 150.000 leden hun meningen over allerlei cruises en cruiseliners geven. De prijzen die Disney gewonnen heeft, komen daardoor van de klanten zelf.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig verblijf aan boord de Disney Cruise Line.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot
12/09/2022
Ontdek het zesde schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Treasure[...] Lees meer
Disney Cruise Line stopt met test- en vaccinatieverplichting voor alle schepen
29/08/2022
Geen test- en vaccinatieverplichting meer aan boord de schepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Rondleiding op het Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line met foto's & video's
30/06/2022
Neem een kijkje aan boord het nieuwe Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Disney Dream komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
27/04/2022
Voor het eerst komt de Disney Dream naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3828
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3854
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3880
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen