Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023

Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder

Eind 2023 zal Disney Cruise Line voor het eerst cruises aanbieden in Australië en Nieuw-Zeeland aan boord de Disney Wonder. Op 28 oktober 2023 vertrekt de eerste cruise 'down under' vanuit Sydney met diverse cruises tot begin 2024.


Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder

In het jaar dat Disney Cruise Line 25 jaar bestaat gaan er voor het eerst Disney cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland onder de naam 'Disney Magic at Sea'. De Disney Wonder (bekijk onze rondleiding aan boord zusterschip Disney Magic hier) is hiervoor recent gerenoveerd en vernieuwd om te voldoen aan de strenge eisen voor cruises rondom Australië. 

De cruises van 2 tot 6 nachten zullen vertrekken vanuit de volgende havens: Sydney, Melbourne en Brisbane in Australië en Auckland in Nieuw-Zeeland. De Disney Wonder blijft in eerste instantie 4 maanden 'down under' met cruises t/m februari 2024.

Disney biedt twee 13-nachten transpacific cruises aan tussen Hawaii en Sydney. Eind 2024 keert Disney echter weer terug met nieuwe cruises in het gebied.


Disney cruises in Europa met de Disney Dream

Wil je liever dichter bij huis een Disney cruise maken? Dat kan! De Disney Dream (bekijk onze rondleiding aan boord de Disney Dream hier) is in 2023 voor het eerst in Europa en keert in 2024 terug met cruises in het Middellandse Zee gebied, West-Europa en Scandinavië. Het Disney schip doet zelfs Nederland (Rotterdam) en België (Zeebrugge) aan. 


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Nieuwe Disney cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa met de Dream in 2024
17/07/2023
De Disney Dream komt ook in 2024 naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015