Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Nieuwe vuurwerkshow op Disney Cruise Line schepen tijdens Silver Anniversary at Sea
Openingstijden vandaag
Vrijdag 27 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe vuurwerkshow op Disney Cruise Line schepen tijdens Silver Anniversary at Sea
18/01/2023
Nieuwe vuurwerkshow op Disney Cruise Line schepen tijdens Silver Anniversary at Sea

In 2023 bestaat Disney Cruise Line 25 jaar en viert men deze mijlpaal met nieuw entertainment aan boord alle schepen, waaronder een speciale vuurwerkshow en Mickey en Minnie in unieke verjaardags outfits tijdens de Silver Anniversary at Sea van mei t/m september.


25 jaar Disney Cruise Line tijdens Silver Anniversary at Sea 

In juli 1998 lanceerde Disney met succes haar eerste cruiseschip waarbij de rederij voor een revolutie zorgde in de cruisewereld met o.a. rotational dining en vuurwerk op zee. 25 jaar later zijn er inmiddels 5 schepen operationeel (Wonder, Magic, Dream, Fantasy en de recente oplevering van de Disney Wish) met nog 3 onderweg (waaronder de nieuwe Disney Treasure en het grootste Disney cruiseschip ooit) en viert Disney Cruise Line de 'Silver Anniversary at Sea'. 

Speciaal voor deze mijlpaal zullen Captain Mickey en Captain Minnie te zien én te ontmoeten zijn in hun nieuwe blauwe verjaardags outfits. Per cruise zal traditioneel één avond in het teken staan van de "captain's reception" waarbij gasten met de crew kunnen toasten, de Disney figuren in hun nieuwe outfits zien én wordt het speciale nummer voor de 25e verjaardag ten gehore gebracht.


Nieuwe vuurwerkshow Light Up the Night

Het hoogtepunt van de 'Silver Anniversary at Sea' wordt de nieuwe "Light Up the Night" vuurwerkshow die per cruise één keer te zien zal zijn op alle schepen voor afvaarten van mei t/m september 2023. Op de klanken van bekende Disney muziek zal het vuurwerk hoog boven te schepen tot uitbarsting komen met als afsluiter een nieuw themalied.


Disney Dream komt naar Europa

Nadat de Disney Magic traditioneel jaarlijks naar Europa kwam voor Disney cruises in Scandinavië en het Middellandse Zee gebied, is het in 2023 de beurt aan de grotere Disney Dream om voor het eerst Europese cruises uit te voeren, waaronder een tour langs de Griekse eilanden. Klik hier voor meer informatie, bestemmingen en prijzen.


Hebben we je interesse gewekt?

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Benieuwd naar de prijzen van een Disney cruise en/of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Disney Cruise Line koopt nieuw onvoltooid schip en bouwt deze om tot achtste schip
17/11/2022
Ontdek het achtste schip van Disney Cruise Line na de overname van de Global Dream[...] Lees meer
Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot
12/09/2022
Ontdek het zesde schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Treasure[...] Lees meer
Disney Cruise Line stopt met test- en vaccinatieverplichting voor alle schepen
29/08/2022
Geen test- en vaccinatieverplichting meer aan boord de schepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Rondleiding op het Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line met foto's & video's
30/06/2022
Neem een kijkje aan boord het nieuwe Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3828
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3854
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3880
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen