Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Nieuwe vuurwerkshow op Disney Cruise Line schepen tijdens Silver Anniversary at Sea
Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe vuurwerkshow op Disney Cruise Line schepen tijdens Silver Anniversary at Sea
18/01/2023

Nieuwe vuurwerkshow op Disney Cruise Line schepen tijdens Silver Anniversary at Sea

In 2023 bestaat Disney Cruise Line 25 jaar en viert men deze mijlpaal met nieuw entertainment aan boord alle schepen, waaronder een speciale vuurwerkshow en Mickey en Minnie in unieke verjaardags outfits tijdens de Silver Anniversary at Sea van mei t/m september.


25 jaar Disney Cruise Line tijdens Silver Anniversary at Sea 

In juli 1998 lanceerde Disney met succes haar eerste cruiseschip waarbij de rederij voor een revolutie zorgde in de cruisewereld met o.a. rotational dining en vuurwerk op zee. 25 jaar later zijn er inmiddels 5 schepen operationeel (Wonder, Magic, Dream, Fantasy en de recente oplevering van de Disney Wish) met nog 3 onderweg (waaronder de nieuwe Disney Treasure en het grootste Disney cruiseschip ooit) en viert Disney Cruise Line de 'Silver Anniversary at Sea'. 

Speciaal voor deze mijlpaal zullen Captain Mickey en Captain Minnie te zien én te ontmoeten zijn in hun nieuwe blauwe verjaardags outfits. Per cruise zal traditioneel één avond in het teken staan van de "captain's reception" waarbij gasten met de crew kunnen toasten, de Disney figuren in hun nieuwe outfits zien én wordt het speciale nummer voor de 25e verjaardag ten gehore gebracht.


Nieuwe vuurwerkshow Light Up the Night

Het hoogtepunt van de 'Silver Anniversary at Sea' wordt de nieuwe "Light Up the Night" vuurwerkshow die per cruise één keer te zien zal zijn op alle schepen voor afvaarten van mei t/m september 2023. Op de klanken van bekende Disney muziek zal het vuurwerk hoog boven te schepen tot uitbarsting komen met als afsluiter een nieuw themalied.


Disney Dream komt naar Europa

Nadat de Disney Magic traditioneel jaarlijks naar Europa kwam voor Disney cruises in Scandinavië en het Middellandse Zee gebied, is het in 2023 de beurt aan de grotere Disney Dream om voor het eerst Europese cruises uit te voeren, waaronder een tour langs de Griekse eilanden. Klik hier voor meer informatie, bestemmingen en prijzen.


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Nieuwe Disney cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa met de Dream in 2024
17/07/2023
De Disney Dream komt ook in 2024 naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line krijgt eigen MagicBand+ met de DisneyBand+ op alle schepen
06/04/2023
DisneyBand+ wordt de MagicBand+ variant voor gasten aan boord alle schepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015