Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Disney Cruise Line koopt nieuw onvoltooid schip en bouwt deze om tot Disney Adventure
Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Cruise Line koopt nieuw onvoltooid schip en bouwt deze om tot Disney Adventure
17/11/2022

Disney Cruise Line koopt nieuw onvoltooid schip en bouwt deze om tot Disney Adventure

Disney Cruise Line koopt een onvoltooid nieuw cruiseschip en bouwt deze om tot het 8e Disney schip uit de vloot voor cruises in Azië onder de naam Disney Adventure. Het nieuwe schip zal in 2025 worden opgeleverd en de broodnodige extra capaciteit geven naast de nieuwe Disney Wish en Disney Treasure.


Extra schip voor de Disney Cruise Line vloot

Het voormalige Global Dream schip ligt momenteel onvoltooid in de Meyer werf in Duitsland waar ook de Disney Dream, Disney Fantasy en Disney Wish werden gebouwd. Door een faillisement van de toemalige eigenaar kon Disney het niet voltooide schip tegen een gunstige prijs overnemen. Het schip wordt compleet verbouwd en krijgt hetzelfde uiterlijk als de overige Disney schepen met de iconische Mickey funnels. Het eerste concept:

Het schip wordt de grootste uit de Disney vloot en biedt plaats aan maar liefst 6000 gasten en 2300 cast members. Het schip weegt 208.000 ton, vaart op de meest duurzame groene methanol brandstof en zal worden omgetoverd tot sprankelend Disney schip met de bekende service en gastvrijheid en natuurlijk entertainment en restaurants van wereldklasse. Impressie van het originele design van de Global Dream:


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Nieuwe Disney cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa met de Dream in 2024
17/07/2023
De Disney Dream komt ook in 2024 naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line krijgt eigen MagicBand+ met de DisneyBand+ op alle schepen
06/04/2023
DisneyBand+ wordt de MagicBand+ variant voor gasten aan boord alle schepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015