Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Disney Wish cruiseschip en Lighthouse Point privé-eiland voor Disney Cruise Line
Openingstijden vandaag
Zaterdag 23 september 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Wish cruiseschip en Lighthouse Point privé-eiland voor Disney Cruise Line
26/08/2019
Disney Wish cruiseschip en Lighthouse Point privé-eiland voor Disney Cruise Line

Disney Cruise Line gaat uitbreiden met maar liefst drie nieuwe cruiseschepen. Het eerste schip uit de nieuwe 'Triton' klasse krijgt de naam Disney Wish en zal in zomer 2022 gereed zijn met cruises vanaf 14 juli 2022. Daarnaast bouwt Disney een tweede privé-eiland in de Bahamas, genaamd Lighthouse Point, met oplevering in zomer 2024.


Disney Wish

In 2016 werd voor het eerst aangekondigd dat er nieuwe Disney schepen gebouwd zouden worden. Tijdens D23 in 2019 en een recente virtuele presentatie in 2021 werden meer details bekend gemaakt over de oplevering van het eerste nieuwe schip. De Disney Wish weegt 140.000 ton en krijgt 1250 accommodaties voor gasten. Het schip wordt daardoor iets groter dan de 'huidige nieuwe generatie' schepen Disney Fantasy en Disney Dream.


Grand Hall

Het atrium (genaamd Grand Hall) krijgt een sprookjes thema en beslaat 3 verdiepingen. Het design is geïnspireerd op de Disney prinsessen met elegante trappen en betoverende decoratie. De hal staat symbool voor het 'Disney kasteel op het water'.


Accommodaties

De nieuwe hutten (Staterooms) zijn ruim opgezet en voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Het lichte design met enkele hout elementen is geschikt voor ieder gezelschap. De meeste kamers hebben zicht op zee (Ocean View).


Restaurants & Entertainment

Het schip zit vol met magie, zoals betoverende restaurants (van o.a. Frozen, Hollywood uit de jaren '30 en Marvel), unieke bars (waaronder een exclusieve Star Wars lounge voor volwassenen), de nieuwste generatie kids clubs met interactieve belevenissen en maar liefst twee grote theaters op twee verdiepingen.


Adult Only

De Disney Wish krijgt de grootste 'adult only' secties van alle Disney schepen met zwemfaciliteiten, restaurants, bars, lounges, salons voor zowel vrouwen (beauty salon), als mannen (barber shop) en (outdoor) wellness.


AquaMouse

Uiteraard mag een unieke waterattractie niet ontbreken op Disney's nieuwste schip. Op het bovenste dek is de AquaMouse te vinden; Disney's eerste gethematiseerde water coaster. Captain Minnie is klaar voor de eerste reis met de Disney Wish op 14 juli 2022.


Lighthouse Point

Gasten van Disney Cruise Line in het Caribisch gebied krijgen één of twee dagen toegang tot Disney's privé-eiland Castaway Cay. In 2024 opent Disney haar tweede eiland in de Bahamas onder de naam Lighthouse Point waar exclusieve stranden, restaurants, bar en activiteiten beschikbaar zijn voor cruisegasten.


Hebben we je interesse gewekt?

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Benieuwd naar de prijzen van een Disney cruise en/of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert via het contactformulier voor gratis advies en/of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Nieuwe Disney cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa met de Dream in 2024
17/07/2023
De Disney Dream komt ook in 2024 naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line krijgt eigen MagicBand+ met de DisneyBand+ op alle schepen
06/04/2023
DisneyBand+ wordt de MagicBand+ variant voor gasten aan boord alle schepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Lighthouse Point wordt het tweede privé-eiland van Disney Cruise Line in de Bahamas
10/03/2023
Neem een kijkje op het nieuwe Lighthouse Point privé-eiland voor gasten van Disney Cruise Line in de Bahamas[...] Lees meer
Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3832
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3858
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3884
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen