Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Nieuwe Disney cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa met de Dream in 2024
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe Disney cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa met de Dream in 2024
17/07/2023

Nieuwe Disney cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa met de Dream in 2024

De Disney Dream komt in 2024 wegens succes voor het tweede seizoen naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa. Het prachtige schip uit de Disney Cruise Line vloot is de grote broer van de Disney Magic die voorheen jaarlijks Europese cruises uitvoert.


Disney Dream cruiseschip in Europa

De Disney Dream was in 2023 voor het eerst in Europa en keert in 2024 wegens succes terug. Van eind voorjaar tot begin najaar 2024 zal de Disney Dream te vinden zijn in Europa met cruises van 4 tot 11 nachten. In de Middellandse Zee zullen afvaarten plaatsvinden vanuit Barcelona en Rome langs de kust van o.a. Spanje, Italië en Griekenland met voor het eerst stops in populaire plaatsen als Santorini en Mykonos.

Voor de cruises in Noord-Europa zal de haven van Southampton dienen als opstapplaats voor afvaarten naar Frankrijk, Spanje, de Britse eilanden, Noorwegen en IJsland. Nieuw zijn stops in plaatsen als La Rochelle (Frankrijk) en Skjolden en Sandnes (Noorwegen).

De Disney Cruise Line doet ook Nederlandse en Belgische havens aan met stops in Amsterdam (6 september 2024) en Zeebrugge (17 augustus & 7 september 2024). De boot is alleen toegankelijk voor gasten van de Disney Cruise Line. Scheepsbezoeken zijn niet mogelijk.


Rondleiding aan boord een Disney cruiseschip

Benieuwd naar hoe een Disney schip er van binnen uit ziet? In 2023 zaten we aan boord de Disney Dream voor een Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona. Bekijk onze rondleiding:

Bekijk daarnaast al onze rondleidingen in o.a. de Staterooms, zwembaden, Kids Clubs en restaurants tijdens onze 2019 cruise in Noord-Europa aan boord de Disney Magic:


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015