Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Rondleiding door alle zwembaden van Disney Cruise Line aan boord de Disney Magic
Rondleiding door alle zwembaden van Disney Cruise Line aan boord de Disney Magic
01/10/2019
Rondleiding door alle zwembaden van Disney Cruise Line aan boord de Disney Magic

Tijdens onze Noord-Europa cruise met Disney Cruise Line hebben we genoten van de vele zwemfaciliteiten aan boord de Disney Magic. Bekijk alle zwembaden, glijbanen, jacuzzi's en bars, verdeeld over diverse doelgroepen, op het buitendek van dit prachtige schip.


De zwembaden aan boord de schepen van Disney Cruise Line zijn onderverdeeld in 3 delen voor aparte doelgroepen: een bad, glijbaan en 'splash zone' voor kleine kinderen, een groter bad, jacuzzi's en stijle glijbaan voor families en een 'adult only' gedeelte met zwembad en jacuzzi's voor alleen volwassenen. Al deze zwemfaciliteiten bevinden zich op dek 9 aan boord de Disney Magic. 

We starten de rondleiding aan de achterzijde van het schip met het zwemgedeelte voor kleine kinderen. Het zwembad heet 'Mickey's Pool' en is voorzien van laagstaand water en een life guard voor de kleinste bezoekers, een 'Aqualab' gedeelte met waterspelletjes en de 'Nephew's Splash Zone'. De glijbaan is bereikbaar via het bovengelegen dek 10 en wordt constant bemand door life guards.

Aan de zijkant van het zwembad is een 'Beverage Station' te vinden waar gasten onbeperkt drank kunnen halen (inbegrepen in de cruise). Naast een hele collectie aan frisdrank, is er ook koffie, thee, chocolademelk en normale melk verkrijgbaar. In dit gedeelte zijn verder nog drie outdoor snacklocaties te vinden met 'Daisy's De-Lights', 'Pete's Boiler Bites' en 'Pluto's Dog House' (all-you-can-eat; inbegrepen in de cruise).

In het midden van het schip ligt het grotere familiebad, genaamd 'Goofy's Family Pool' met dieper water en een life guard. Daarnaast zijn er twee jacuzzi's te vinden, een overdekte dansvloer en een ruimte voor bands of een DJ. Rondom het zwembad zijn ligbedden (met handdoeken) beschikbaar om te relaxen.

De grote AquaDunk waterattractie met een stijle glijbaan waarbij de vloer onder je vandaan klapt is toegankelijk via het bovengelegen dek 10 en wordt constant bemand door life guards. Deze glijbaan is populair en wachttijden kunnen op zomerse dagen oplopen tot 40 minuten.

Aan beide kanten van het zwembad, richting de rand van het schip, zijn overdekte zitgelegenheden gemaakt waar je een drankje kunt drinken of kunt zitten om te eten. In de buurt liggen de snacklocaties 'Pinocchio's Pizzeria', 'Frozone Treats' en 'Eye Scream' waar je o.a. je eigen softijsje kunt 'tappen' (inbegrepen in de cruise).

Op momenten dat er shows worden opgevoerd, is het grote zwembad afgedekt zodat performers, Disney figuren én gasten ook op het bad kunnen staan en dansen, bijvoorbeeld tijdens Mickey's Sail-A-Wave Party bij vertrek en de Pirate Night / Frozen Night tijdens de cruise.

Aan de voorzijde van het schip is het 'adult only' gedeelte te vinden waarbij alleen volwassenen toegang hebben. Hier ligt de 'Quiet Cove Pool' met daarnaast twee jacuzzi's en toegang tot Senses Spa (het wellness deel met o.a. sauna's, stoombaden en massages/behandelingen tegen betaling).

Dit deel van het schip telt twee bars: Cove Bar (binnen; koffiespecialiteiten) en Signals (buiten; gespecialiseerd in cocktails). Hier bestel je speciale (alcoholische) drankjes met bediening tegen betaling. Uiteraard mag je hier ook plaatsnemen met zelf gehaalde drank van de 'Beverage Station' zonder extra te betalen. Aan beide kanten van het zwembad, richting de rand van het schip, zijn overdekte zitgelegenheden met lounge stoelen en banken geplaatst om te relaxen.

Rondom het zwembad zijn ligbedden (met handdoeken) beschikbaar om te relaxen. Op frissere dagen zijn er tevens fleece dekens beschikbaar om toch lekker warm te kunnen genieten van het uitzicht.

Achter het gedeelte voor volwassenen is het Wide World of Sports Deck (op dek 10) te vinden met een grote afgeschermde kooi met netten waar diverse bolsporten gespeeld kunnen worden. Verderdoor is een glazen wind- en regenscherm geplaatst en tafelspellen, zoals tafelvoetbal en ping pong.


Hebben we je interesse gewekt?

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Benieuwd naar de prijzen van een Disney cruise en/of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert via het contactformulier voor gratis advies en/of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Meer rondleidingen

Naast de zwembaden zijn er nog veel meer faciliteiten aan boord de schepen van Disney Cruise Line. Bekijk al onze rondleidingen tijdens onze cruise in Noord-Europa:


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot
12/09/2022
Ontdek het zesde schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Treasure[...] Lees meer
Disney Cruise Line stopt met test- en vaccinatieverplichting voor alle schepen
29/08/2022
Geen test- en vaccinatieverplichting meer aan boord de schepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Rondleiding op het Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line met foto's & video's
30/06/2022
Neem een kijkje aan boord het nieuwe Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Disney Dream komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
27/04/2022
Voor het eerst komt de Disney Dream naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3828
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3854
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3880
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen