Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot
Openingstijden vandaag
Vrijdag 26 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot
12/09/2022

Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot

Tijdens D23 2022 maakte Disney bekend dat het volgende schip uit de Disney Cruise Line vloot in 2024 zal gaan varen onder de naam Disney Treasure. Het nieuwe schip is een variant op de recent gelanceerde Disney Wish.


Disney Treasure cruiseschip

De nieuwe Disney Treasure krijgt 'avontuur' als thema met o.a. Aladdin, Peter Pan, Coco en Moana als prominenten figuren en films op het schip. Het atrium krijgt een oosters tintje met het tappijt en de lamp uit Aladdin. De Disney Treasure weegt 140.000 ton en krijgt 1250 accommodaties voor gasten, vergelijkbaar met de Disney Wish.

Aan boord zijn er diverse gethematiseerde restaurants te vinden met o.a. een Coco dinershow met Miguel en een Marvel dinershow met Spider-Man. Ook de bars en lounges hebben elk een avontuurlijk thema, zoals een Nautilus bar, een Jungle Cruise lounge en een Haunted Mansion bar. Het schip telt tevens een entertainment hub op 2 etages geïnspireerd op The Lion King.

Uiteraard zijn ook de bekende Kids Clubs, zoals Disney Oceaneer Club en Disney Oceaneer Lab, te vinden aan boord de Disney Treasure met activiteiten en ruimtes voor alle leeftijden, zoals een Marvel en Star Wars deel en een Mickey Mouse en Rapunzel gedeelte. Voor de snoepkonten is een hele Zootopia Candy Store aan boord.

Diverse grote Broadway shows zullen tijdens iedere cruise te zien zijn, zoals Disney Seas the Adventure en Beauty and the Beast. De Treasure krijgt ook een exclusieve show die alleen op dit schip te zien zal zijn. Op het top dek heeft de AquaMouse een avontuurlijk thema gekregen met een geheel nieuwe Mickey short tijdens de rit.

De ruime Staterooms (hutten) aan boord hebben een Arabisch tentje uit Aladdin of de kleur van de savanne uit The Lion King. In de reguliere accommodaties kunnen 3 tot 4 personen verblijven.


Lighthouse Point

Gasten van Disney Cruise Line in het Caribisch gebied krijgen één of twee dagen toegang tot Disney's privé-eiland Castaway Cay. In 2024 opent Disney haar tweede eiland in de Bahamas onder de naam Lighthouse Point waar exclusieve stranden, restaurants, bar en activiteiten beschikbaar zijn voor cruisegasten.


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015