Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Rondleiding op het Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line met foto's & video's
Rondleiding op het Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line met foto's & video's
30/06/2022
Rondleiding op het Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line met foto's & video's

Op 29 juni 2022 werd het nieuwe Disney Wish cruiseschip ingezegend tijdens een grote ceremonie bij Port Canaveral. Het nieuwste en grootste schip uit de Disney Cruise Line vloot zal in en rondom de Bahamas haar eerste cruises maken. In dit artikel geven we een complete rondleiding.


Ceremonie Disney Wish

De Disney Wish is het vijfde schip van Disney Cruise Line en onderdeel van de grote uitbreidingsplannen met maar liefst drie nieuwe schepen en een tweede privé-eiland in de Bahamas. De bouw van het schip vond plaats in Duitsland waarna de Wish test routes heeft afgelegd met o.a. een stop in Nederland bij Eemshaven. Op 29 juni 2022 vond de inzegeningsceremonie plaats in Florida.

Zoals met alle nieuwe cruiseschepen moet alles uitgebreid getest worden. Enkele duizenden genodigden mochten als eerste gasten aan boord stappen van de Disney Wish tijdens diverse test cruises. Neem een kijkje op het schip met foto's & video's van het atrium, restaurants, bars, clubs, lounges en activiteiten.


Atrium


Restaurants


Clubs


Hero Zone


Snacks


Lounges / Bars


Quiet Cove

De nieuwe hutten (Staterooms) zijn ruim opgezet en voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Het lichte design met enkele hout elementen is geschikt voor ieder gezelschap. De meeste kamers hebben zicht op zee (Ocean View).


Hebben we je interesse gewekt?

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Benieuwd naar de prijzen van een Disney cruise en/of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert via het contactformulier voor gratis advies en/of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuwe vuurwerkshow op Disney Cruise Line schepen tijdens Silver Anniversary at Sea
18/01/2023
Ontdek de nieuwe vuurwerkshow Light Up the Night aan boord alle cruiseschepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Disney Cruise Line koopt nieuw onvoltooid schip en bouwt deze om tot achtste schip
17/11/2022
Ontdek het achtste schip van Disney Cruise Line na de overname van de Global Dream[...] Lees meer
Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot
12/09/2022
Ontdek het zesde schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Treasure[...] Lees meer
Disney Cruise Line stopt met test- en vaccinatieverplichting voor alle schepen
29/08/2022
Geen test- en vaccinatieverplichting meer aan boord de schepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3828
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3854
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3880
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen