Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 augustus 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Upgrade voor de Disney Magic met Rapunzel, Disney Junior en nieuwe restaurants en bars
29/12/2017
Upgrade voor de Disney Magic met Rapunzel, Disney Junior en nieuwe restaurants en bars

De Disney Magic, één van de vier cruiseschepen van de Disney Cruise Line, krijgt een aantal nieuwe upgrades. Het eerste schip uit de vloot, dat in 1998 in gebruik werd genomen, zal zowel nieuwigheden krijgen voor kinderen, tieners als volwassenen.


De eerste verandering is een nieuw restaurant dat begin 2018 gebouwd gaat worden op de Disney Magic. Rapunzel’s Royal Table wordt gethematiseerd rond één van de populairste Disney prinsessen: Rapunzel. Het restaurant is geïnspireerd op het succes van Tiana’s Place, een themarestaurant op de Disney Wonder. In dit nieuwe restaurant beleef je de hele avond entertainment voor de hele familie. Je zult naar het koninkrijk van Corona vervoert worden en dineren met live muziek en natuurlijk interactieve meet ‘n’ greets met Rapunzel zelf. 

Als je het restaurant binnen komt, sta je in de Koninklijke balzaal, waar de koning en koningin van Corona je uitnodigen voor de feestelijke verjaardag van Rapunzel. De balzaal is versierd met gloeiende wenslantaarns en tekeningen van Rapunzel zelf. Tijdens het diner geniet je van een gethematiseerd menu, live muziek en dans, ontmoetingen met Rapunzel en een parade om de avond af te sluiten.

Een bezoek aan Rapunzel’s Royal Table is ideaal te combineren met de musical “Tangled: The Musical”. Deze originele Disney productie is te bezoeken tijdens de cruise in het theater van de Disney Magic.

Naast het nieuwe themarestaurant wordt er op de Disney Magic ook een nieuwe ruimte gebouwd voor tieners met de naam 'Vibe'. Hier kunnen 14 tot 17 jarigen video en virtual reality games spelen, genieten van een smoothie en mee doen aan andere coole activiteiten, zoals bijvoorbeeld een DJ spin-off of films leren maken.

Ook aan volwassenen wordt gedacht, want een speciaal café wordt aangelegd waar volwassenen lekker kunnen relaxen. Dit café, genaamd Cove café, wordt omgebouwd in elegante tropische stijl. Hier kun je overdag lekker bijkomen met een kopje thee of koffie en ’s avonds lekker genieten van een wijntje of een cocktail. 

Op andere plekken op de Disney Magic worden ook veranderingen uitgevoerd, zoals de toevoeging van Club Disney Junior in de Disney’s Oceaneer Club speciaal voor de kinderen en de verbouw van de Rainforest Room met stoom en hydrotherapie ruimtes in Senses Spa, speciaal voor volwassenen.

De verbeteringen aan het schip zullen hun debuut maken op 9 maart voor een cruise van 9-dagen op de Bahamas, vanaf Miami. Later in 2018 komt dit schip ook naar Europa voor de Europese cruises van de Disney Cruise Line.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig verblijf aan boord de Disney Cruise Line.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Aladdin - A Musical Spectacular binnenkort te zien aan boord Disney Cruise Line
07/06/2019
Ontdek de nieuwe Aladdin musical aan boord de Disney Fantasy[...] Lees meer
Nieuwe Europese cruises en bestemmingen van Disney Cruise Line in 2020
08/03/2019
Ontdek de nieuwe cruises van de Disney Cruise Line in 2020 in o.a. de Middellandse Zee, Noord-Europa en West-Europa[...] Lees meer
Noord-Europa cruise met Disney Cruise Line aan boord de Disney Magic
26/02/2019
Geniet van een magische cruise in Noord-Europa met Disney Cruise Line[...] Lees meer
Middellandse Zee cruise met Disney Cruise Line aan boord de Disney Magic
24/02/2019
Geniet van een magische cruise in de Middellandse Zee met Disney Cruise Line[...] Lees meer
Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3520
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3546
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3572
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen