Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Upgrade voor de Disney Wonder met Marvel, Frozen en The Princess and The Frog
Upgrade voor de Disney Wonder met Marvel, Frozen en The Princess and The Frog
15/07/2016

Upgrade voor de Disney Wonder met Marvel, Frozen en The Princess and The Frog

De Disney Wonder, één van de vier cruiseschepen van de Disney Cruise Line, krijgt een aantal nieuwe upgrades. Het tweede schip uit de vloot, dat in 1999 in gebruik werd genomen, zal zowel nieuwigheden krijgen voor kinderen, tieners als volwassenen.


Ten eerst zullen er nieuwe meet and greet mogelijkheden worden geïntroduceerd. Zo kun je straks op de Disney Wonder met Marvel figuren en figuren uit Frozen op de foto. Maar dat is niet alles! Kinderen kunnen in de Marvel Super Hero Academy interactieve spelletjes spelen met Spider Man en met andere Marvel superhelden via digitale schermen. Tijdens deze spelletjes worden de jonge studenten getest op hun vindingrijkheid, hun samenwerkingsvermogen en hun moed.

Voor de fans van Frozen is er ook goed nieuws, want de Disney’s Oceaneer Club (de kinderanimatieclub op de Disney Cruise Line schepen) zal ook worden uitgerust met Frozen Adventures en de gloednieuwe Broadway musical 'Frozen - A Musical Spectacular'. Bij Frozen Adventures kun je, op digitale schermen, interactieve spelletjes spelen met Olaf, de populaire sneeuwpop uit Frozen!


Daarnaast zullen er nieuwe restaurants en cafés worden geopend. Zo wordt het voormalige Parrot Cay Restaurant omgebouwd tot Tiana's Place Restaurant, gebaseerd op de film 'The Pricess and the Frog'. Dit restaurant zal gethematiseerd worden in de sferen van New Orleans, de stad in het zuiden van de Verenigde Staten die bekend is van de French Quarter, jazz en goede keuken. Het menu van Tiana's Place Restaurant zal ook geïnspireerd zijn op de welbekende 'Southern' keuken.

Naast het restaurant opent ook de nieuwe 'French Quarter Lounge' waarbij een authentieke en life-size streetcar uit New Orleans is nagebouwd. De bar is voorzien van diverse referenties naar The Princess and the Frog en serveert vele soorten (alcoholische) drankjes.


Naast locaties van The Princess and The Frog komt er ook een nieuwe Engelse pub op het schip. Na de verbouwing zal je in het 'adult only' gedeelte kunnen genieten van een pint met Engels speciaal bier in een authentieke Britse herberg. Door het donkere hout en de Engelse schilderingen heb je het idee dat je je in een van de typische pubs van Londen waant. 

Verder zullen er ook aanpassingen en nieuwigheden komen in de zwembaden op het dek van de Disney Wonder. Zo zal een nieuwe glijbaan, genaamd Twist ‘n’ Spout, worden geïnstalleerd, een zwembad voor de allerkleinsten, genaamd Dory’s Reef, en Aqualab, een zwembad en interactieve waterspeeltuin.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig verblijf aan boord de Disney Cruise Line.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015