Disneyland Paris    |    Aanbiedingen Paris    |    Gratis Disney+ bij een verblijf, ticket of jaarkaart in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Aanbiedingen

Gratis Disney+ bij een verblijf, ticket of jaarkaart in Disneyland Paris

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze unieke Disney+ aanbieding. Ontvang 1, 3 of 12 maanden gratis Disney+ bij een verblijf, ticket of jaarkaart met kosteloos annuleren voor aankomsten van 21 juni 2022 t/m 27 maart 2024
Jouw verblijf omvat:
Hotelovernachting(en) in een Disney hotel, inclusief toeristenbelasting
Ontbijt in het hotel of park met of zonder Disney figuren (tegen betaling)
Toegangstickets voor beide Disney parken tijdens alle dagen van je verblijf
Bovendien geniet je van:
Gratis FastPass service met snelle toegang tot de meest populaire attracties
Meer tijd in de parken tijdens de Extra Magische Uren
Geldig voor aankomsten van 21 juni 2022 t/m 27 maart 2024
OOK GELDIG IN DE SCHOOLVAKANTIES
pijlBoek nu

Tot 12 maanden gratis Disney+

Van 21 juni 2022 t./m 30 oktober 2023 ontvang je 1, 3 of 12 maanden gratis Disney+ bij een nieuwe reservering voor arrangementen, tickets of jaarkaarten van Disneyland Paris als je online boekt via DiscoverTheMagic.nl. Deze actie is geldig voor gasten van 18 jaar en ouder uit Nederland en België. Ontdek hoeveel gratis maanden je ontvangt:

Toegangstickets voor speciale evenementen en tickets die bij de ingang van de Disney parken worden gekocht, komen niet in aanmerking voor deze aanbieding, met uitzondering van tickets met speciale tarieven voor gasten met een beperking die verkrijgbaar zijn bij de ingang van de parken.

Deze aanbieding is beperkt tot één (1) Disney+ abonnement per boeking. De aanbieding is beschikbaar zodra de boeking is bevestigd, ongeacht het aanbetaalde bedrag.


Speciale actie met laagste prijsgarantie

Een arrangement inclusief laagste prijsgarantie is beschikbaar voor alle aankomsten en bestaat uit hotelovernachting(en) in één van de Disney hotels, toegangstickets met gegarandeerde toegang tot beide Disney parken voor iedere dag van het verblijf en de toeristenbelasting per persoon, per nacht. Je betaalt tevens géén reserveringskosten (t.w.v. €29 per boeking).

Als je binnen 7 dagen na de reservering een identiek verblijf vindt tegen een lagere prijs, dan betalen we het verschil terug én je ontvangt tevens een cadeaubon van €20 om te spenderen in de restaurants en boetieks van Disneyland Paris.


Seizoenen in Disneyland Paris

Profiteer van deze speciale vroegboekvoordeel aanbieding en ga voordelig naar Disneyland Parijs. Geniet van een voordelige vakantie tijdens populaire seizoenen, zoals Disney's Halloween Festival in het najaar of Disney's Betoverende Kerst in de winter met extra entertainment, shows, parades en Disney figuren in unieke outfits.


Prijzen & Boeken met gratis annuleren en betalen in termijnen

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met laagste prijsgarantie, gratis annuleren en betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken.

Boekingen kunnen kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd met volledige terugbetaling tot 7 dagen vóór vertrek. Voor je gemoedsrust: Wijzigt de Nederlandse kleurcode voor het gebied waar Disneyland in ligt naar oranje en vertrek je binnen 7 dagen, dan kun je de boeking eveneens kosteloos wijzigen of annuleren.

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDealPayPal of creditcard met optioneel een aanbetaling (15% van het totale boekingsbedrag; alleen geldig voor arrangementen wanneer je minimaal 30 dagen vóór aankomst boekt). Het resterende bedrag kan vervolgens in maximaal 5 termijnen worden betaald.


Contact

Heb je hulp nodig bij je boeking, wil je advies over welke aanbieding voor jou het meest voordelige is of wil je een op maat gemaakte prijsopgave ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en laat je adviseren door de Disney expert.


Voorwaarden

  • Deze aanbieding met extra voordeel is geldig vanaf een 2 dagen / 1 nacht verblijf en geldig voor bepaalde aankomsten in de periode van 21 juni 2022 t/m 31 maart 2025.
  • Minimaal één betalende volwassene per kamer. Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in minimaal één Disney hotel per aankomstdatum.
  • De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen (niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen) en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien de aanbieding op de door jou gekozen aankomstdatum niet beschikbaar is voor het hotel van je keuze, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney hotel.
  • De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren en geldig voor alle kamer- en blokhuttypes, behalve familiekamers in Disney’s Hotel Santa Fe, Superior familiekamers en Compass Club familiekamers in Disney's Newport Bay Club, Superior familiekamers en Castle Club kamers in het Disneyland Hotel en suites in de Disney hotels. De aanbieding is geldig voor de volgende appartementen in Villages Nature Paris: Country Premium 4-6 personen, Country Premium 2-4 personen en Cocoon VIP 4-6 personen.
  • De toeristenbelasting per volwassene van 18 jaar of ouder en per nacht zal aan het einde van de reservering worden toegepast. Deze zijn berekend op de volgende tarieven: Disney's Davy Crockett Ranch: €0.83, 2-sterren/sleutels hotels: €0.99, 3-sterren/sleutels hotels: €1.65, 4-sterren/sleutels hotels: €2.48, 5-sterren/sleutels hotels: €3.30.
  • Je verblijf is inclusief accommodatie, toeristenbelasting en toegang tot de beide Disney parken voor iedere dag van het verblijf. De aanbieding is niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.
  • Boekingen kunnen kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd met volledige terugbetaling tot 7 dagen vóór vertrek.


Nog meer aanbiedingen

Wil je Disneyland Parijs liever op een ander moment bezoeken? Geen probleem! Naast deze aanbieding zijn er namelijk nog meer voordelen en acties beschikbaar voor andere aankomsten en periodes.

Beste Prijzen 2024/2025 met GRATIS annuleren
Beste Prijzen 2024/2025 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 maart 2025

Zomer, Herfst & Winter 2024 met GRATIS annuleren
Zomer, Herfst & Winter 2024 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 maart 2024 t/m 5 januari 2025

Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf
Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf

Bekijk de laagste prijs kalender met de goedkoopste verblijven in Disneyland Paris voor alle aankomsten in 2024 en 2025

Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken
Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken

Ontvang tot 36% korting op een verblijf in Villages Nature bij Disneyland Paris met kosteloos omboeken voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 maart 2025

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen